top of page
Rock Balancing

Jeg har lavet en e-bog med 
7 GODE RÅD OM BALANCE

Både til dig, der løber lidt for stærkt og til dig, der oplever stress i hverdagen ... Den er let og overskuelig.

WIIFM ... What's in it for me?

Grunden til at jeg ønsker at skabe en tryg base og en lang række muligheder for dig er ... 

For det første er den lige så meget til mig selv, når jeg ind imellem har lidt for travlt og glemmer alle mine gode intentioner (mere superhelt er jeg ikke).

 

For det andet står jeg gerne ved, at jeg følte mig både ensom og usikker, dengang jeg var syg med stress. Faktisk var jeg af den faste overbevisning, at jeg var den eneste i verden, der var ramt og at ingen derfor forstod mig. Så der stod jeg med mine mange symptomer, min ensomhed og følte mig svag og havde temmelig ondt af mig selv.

Jeg savnede en tryg base, hvor jeg kunne spørge til, snakke om og sysle med min proces. Jeg fandt den aldrig og det var en skam, for jeg tror jeg havde flyttet mig hurtigere ved at opleve andre i samme båd, som mig. Derfor får du ca. en gang i måneden en hilsen fra mig over mailen, efter du har modtaget e-bogen. Jeg vil dele muligheder med dig ...

Rolig kvinde

EN NY BEGYNDELSE ...

PERSONLIGT FORLØB

Som stressramt kan du let føle dig modløs og handlingslammet - Ingen energi, overblik eller power ... dét sætter vi ind på, promte!

Mange før dig har været skeptiske på dette forløb: Hvordan kan jeg få det SÅ meget bedre, på SÅ kort tid? Svaret er omsorg, ro og fokus.

team-4529717_1920.jpg

KUNSTEN AT STRESSE ...

GRUPPEFORLØB

Du er ikke den eneste, der har mødt stressens indtog i hverdagen. Stress er selvfølgelig individuelt baseret, men fællesnævnerne er utallige. 

Forløbet for dig, der kender til hvad grupper kan ift. støtte og inspiration. Du deltager i fællesundervisning og opgaver, du kan få sparring på.

Online klasse

FOR TRAVLT TIL ...

SELVHJÆLPSFORLØB

Jeg tror på, at vi, et langt stykke hen ad vejen, kan hjælpe os selv. Nogle gange kræver det bare et lille input og derfra kan vi selv holde fokus. 

Dette forløb støtter dig i at se de tanke- og handlemønstre, der skaber ubalance. Du får redskaber, viden og indsigter - hvor du vil, når du vil!

Følg mig på

  • Hvid Instagram Icon
  • Hvid Facebook ikon
  • Hvid LinkedIn ikon
bottom of page