top of page

En ny begyndelse

Dette 12 ugers personlige stresshåndteringsforløb giver dig mulighed for at genvinde og -finde dig selv igen med en fornyet styrke og indre ro. 

Når travlhed og stress over tid har bidt sig rigtig godt fast i både krop, sind og sjæl, kan hverdagslivet let rammes af en følelse af træghed og handlingslammelse.

Det er kroppens perfekte respons ift. at få dig til at stoppe op.

Andre følelser med samme formål, kan handle om, at du har mistet din energi, dit overblik, din hukommelse, din evne til at træffe beslutninger osv. Formodentlig har du i det tilfælde efterhånden heller ingen idé om, hvor du bedst starter for at komme stressen til livs.

Et personligt stresshåndteringsforløb giver dig en forståelse for stressens væsen, redskaber til at afhjælpe dine symptomer samt strategier til at leve fremadrettet i en god balance.

mathilde.jpg

Jeg synes samtalen med dig var rigtig god, det er alle samtalerne ... de sætter virkelig nogle tanker igang og får mig til at se tingene fra en anden vinkel.

Efter samtalen havde jeg ro i kroppen og i hovedet, fordi jeg havde fået snakket med dig om alt det der fyldte, og du hjalp mig til at se nogen metoder til at klare tingene.

 

Må ærligt indrømme, at inden jeg startede, havde jeg svært ved at se en vej ud af alt det her, men allerede efter de første 3 samtaler med dig ser det hele meget lysere og nemmere ud. Jeg er også rigtig glad for de øvelser du gav mig, fordi de kan være med til at rydde op i alt det gamle.

Mathilde

Når stress bliver din standard

Uanset din stress har været måneder, år eller en hel livstid undervejs, er dine symptomer blevet din standard, din baseline, din farlige kurs på vejen mod moderat til svær stress. Det er væsentligt at få arbejdet i dybden med dine overbevisninger og finde dem, der udtrætter dig. For stress er en farlig størrelse, i nogle tilfælde livsfarlig og det er paradoksalt:

For stress er et gode! Stress er skabt til at passe på os!

Stress er overlevelsen, stopklodsen, pausen, refleksionen, helbredelsen, læringen osv. 

Stress er storhed og stolthed, hvis du møder den med omsorg, ærlighed og nysgerrighed.

106581532_10223867128371243_7180550062670613783_o.jpg

"Jeg mødte Lene på et meget svært tidspunkt i mit liv ...

 

Det blev også mit vendepunkt! Lene så mig og min kerne og med største empati og menneskelige indsigt fik hun mig til at finde den kerne. Den dag i dag bruger jeg mange af de redskaber Lene gav mig. For der skal lige justeres engang imellem - Tusind tak Lene!"

Tina Marthedal Pedersen, Sygeplejerskestuderende på Sjælland

Et sundt samarbejde

For at møde stressen på den mest omsorgsfulde, men også den mest effektive måde, er der nogle elementære og særligt gavnlige tiltag, som du selvfølgelig får alle sammen.

Dertil får du 100% nærvær fra mig, for jeg sætter alle sejl ind på at få dig i land roligst, mest behageligt, sundest, smartest og klogest, men på samme tid også hurtigst muligt.

 

Alt skræddersys til dig. Jeg kommer ikke til at "fikse" dig, for du (og ikke jeg) er eksperten i dit liv. Jeg derimod er ekspert ift. stress og så har jeg en yderst veludviklet evne til at spotte usandhederne, du bevidst eller ubevidst lever efter.

Glad moden kvinde

"Under min første samtale med Lene forstod jeg pludselig, hvorfor netop jeg kunne gøre brug af samtaler. Hun var rigtig god til at forklare mig, at det var ment som en hjælp til selvhjælp. Så jeg har hele tiden følt mig tryg og har kunne sige ting, jeg ikke har haft mod til at fortælle andre.

 

Jeg havde fra starten ikke noget specifikt mål, ift. hvor jeg skulle ende, men jeg har lært mig selv meget bedre at kende og jeg kan bruge de værktøjer, jeg har tilegnet mig, så det er super fedt!

 

Jeg vil helt klart anbefale andre at få en snak, selvom de er i tvivlende. Jeg ved, at hvis jeg selv skulle komme i en situation, hvor jeg har brug for et spark bagi eller hænger lidt med næbet, så ville jeg ikke tøve igen, for jeg har helt klart fået det bedre med mig selv". 

Margrethe Pedersen, Økonomiansvarlig på Sjælland

Du skal være tilfreds

Jeg samler på tilfredse kunder og tilbyder derfor altid en kemi-samtale forud for et personligt forløb - Uden kemi, ingen eller kun ringe resultater og dét er hverken du eller jeg tjent med. Det er vigtigt, at du mærker tillid til mig, til forløbet samt til dig selv, i forhold til at skabe store ændringer i dit liv.

Du udfylder også et spørgeskema, før vi starter op. Det hjælper dig med at reflektere over, hvor du er nu, hvor du gerne vil hen, hvordan du ser din situation samt hvordan den påvirker dig og dine omgivelser. Den er en kæmpe bonus, forventningsafstemning samt et eminent måleredskab i forhold til hele din kommende proces. 

Jeg tror på, at ærlighed lønner sig og derfor vil jeg også altid fortælle dig, hvis jeg fornemmer, at der er behov for lægelig hjælp eller anden målrettet indsats ift. din krop og dit sind. Jeg lover dig, at jeg aldrig vil vejlede dig udenfor mit kompetencefelt.

Det har virkelig været det rigtige skub til at få mig ud af den sortseer verden jeg var endt i. Jeg har i dag fået mit overskud og energi igen, og tilmed fået mod til nye udfordringer. Den ting der har haft størst betydning for mig: de guldkorn du altid kommer frem med, f.eks. at man hver dag gør tingene, så godt man kan. Da jeg gik hjem fra arbejde i weekenden efter at have haft en dårlig patient, var det med en helt anden følelse, at jeg havde gjort det så godt jeg kunne, og ikke den sædvanlige følelse af ikke at slå og til og kunne havde ydet mere! Så jeg har fået et andet livssyn. Der var ikke noget ved forløbet, jeg kunnet have tænkt mig anderledes. 

Karina Jensen, Sygeplejerske 

Smilende sygeplejerske

Hvad kan du forvente?

Dit forløb er dybt personligt og så er det effektivt. Formålet er at få dig tilbage i balance så hurtigt, at du snart ser din energi vende tilbage og dine øvrige symptomer stilne af.

Forløbet er helhedsorienteret og hjælper til at skabe en sund balance i hverdagen. Det er særdeles virksomt for dig, der er mødt af stress, men det er i lige så høj grad interessant for dig, der ønsker at forebygge stress med et sundt mentalt og fysisk fokus.

Find inspiration i nedenstående elementer og vid, at samtlige tilpasses DIG.

Billede af Brooke Cagle

GRATIS KEMI-SAMTALE

Jeg tror på, at tillid og god kemi skaber mirakler. Derfor er det vigtigt for mig, at vi begge mærker dette, før vi går videre med et forløb.

 

Jeg tilbyder dig en uforpligtende samtale af små 10-15 minutter, hvor vi taler om dine behov og ønsker til mig, som din behandler.

Billede af Markus Winkler

HVAD HAR DU BRUG FOR?

Stress er ikke bare stress, stress er individuel og derfor skal vi spore os ind på dine unikke udfordringer med en "temperaturmåling".

Vi bruger god tid på at få fundet dine underliggende overbevisninger ... tror du fx., det er dårlig stil at sige "nej"?

Billede af Brooke Lark

EMPOWERMENT

Som stressramt er du ofte handlingslammet. Måske har du mistet energi, overblik og power ... og dét skal der laves om på, promte!

Øjenåbner har mange sagt om dette modul. Du får kig på, hvor du er "landet" og heldigvis også effektive redskaber til at sætte en ny kurs.

Billede af Elisa Ph.

COMMITMENT

Nu er det tid til et kig i spejlet for at opdage dig selv, hvordan du tidligere har besværliggjort dit liv og hvad du har fået / får ud af det?

 

Vi skal træne din hjerne til at gå nye veje. Alting starter med en tanke, som giver dig en følelse, som til sidst beslutter din adfærd. 

Billede af Wil Stewart

TID ER LIV

Som du bruger din tid, lever du dit liv. SÅ hvis du ikke vil have livet til at rinde tilfældigt ud mellem dine fingre, skal vi se på dit tidsforbrug.

Hvad det har med stress at gøre? Jo, hvis du bruger tiden på det eller de forkerte ting, har du en tendens til at glemme dig selv og dét er usundt.

Billede af Daniel Öberg

FREMTIDEN ER NU

Hver evig eneste dag planter du små frø, som vil spire imorgen, om en måned, om 5 år og nogle endda resten af dit liv ...

 

Vi sikrer dig en god fremtid ved at rydde op og skabe rammerne for præcis dén retning du ønsker tanke-, følelses og adfærdsmæssigt. 

Billede af Mika Baumeister

SKABERKRAFT

Vi står med udgangspunkt i dit nye personlige lederskab og lader kreativiteten blomstre ift. den livsstil, der skaber størst energioverskud.

 

Dertil gennemgår vi dine livsområder og indarbejder strategier til at forebygge uhensigtsmæssig stress fremadrettet.

Pige med våben strækket ud

OPSAMLING

SÅ er du på vej ... ud i en fremtid, som nu består af revurderede tanker samt en meget klar plan for hvordan du vil leve dit liv i balance.

 

Vi runder af med at gennemgå hele den buffet af redskaber, du har fået med dig. Vi får aflaret evt. spørgsmål og så siger vi pænt farvel.

Billede af Paul Hanaoka

TJEK OP

Øvelse gør mester og du er efterhånden blevet en sand ekspert i at balancere dit liv, men vi følger op for en god ordens skyld efter 1 mdr.

Måske du lige vil have finpudset et redskab, måske du har opdaget nye mønstre, du vil vende ... måske du er nysgerrig på mere?

Smilende modne kvinde med grå hår

Lene har været utrolig dygtig til at matche mig rigtig godt fra gang til gang. Jeg har følt mig i trykke hænder uanset hvilken "tilstand", jeg er fremmødt i til vores møder. Hun har i høj grad evne at spotte min "tilstand", blot ved at se på mig og mit kropssprog.

Jeg er nået så godt i mål, som det er muligt pt. Jeg har fået de helt rigtige værktøjer, de helt ærlige vurderinger og klarhed omkring dét at være nedlagt med stress i en periode. Nu skal jeg ud og udleve det hele i praksis og det tyder på, at det går rigtig godt, da jeg føler, at jeg er beriget med mere end værktøjer - faktisk også en ny selvindsigt.

Lene er utrolig professionel med en tillidsvækkende personlighed, der giver en behagelig balance. Jeg har flyttet mig meget efter mit forløb med Lene og jeg mærker dagligt, at jeg har effekt og glæde af mine nye kompetencer. 

Med ønsket om at være anonym er dette foto lånt

Hvornår, hvor og hvor længe?

Når der er tale om noget så komplekst og potentielt alvorligt, som stress, er det vigtigt at der sættes ind med en effektiv, enkelt og lettilgængelig løsning.

Hvornår, afhænger dybest set af dig og om du er sygemeldt. Jeg holder fri i weekenderne, men er i hverdagene klar til at gå online allerede fra kl. 8 om morgenen. 

Hvor, handler rigtig meget om tryghed og tilgængelighed. Min erfaring er, at langt de fleste, der er mødt af stress, helst taler med fra hjemmets trygge omgivelser. Kørsel og parkeringsforhold kan for nogle være en for stor mundfuld. Derfor afholder vi vores samtaler online, fx. over telefonen eller via Zoom eller en lignende tjeneste. 

Hvor længe? Ca. 3 måneder tager det at skabe en varig forandring og"en ny begyndelse". Når du er klar til at slippe din stress, starter vi samtalerne op. Vi taler sammen en lille time hver gang. I starten er det hver uge og sidenhen hver anden uge. Du kommer til at arbejde med din udvikling også mellem vores samtaler ... det er sådan miraklerne opstår.

For en god ordens skyld, snakker vi altid sammen, som en endelig opfølgning omkring en måned efter forløbets afslutning. Måske har du mødt nye problemstillinger, du ønsker at vende, måske ønsker du at repetere nogle af dine mange redskaber eller måske er du ganske enkelt blevet nysgerrig på mere personlig udvikling - uanset snakker vi om det.

På en skala fra 1-5 (hvor 5 er det bedste):

Hvordan har din oplevelse af forløbet været ? 5

Hvor stort et udbytte har du fået af dit planlægningsforløb ? 5

Hvor engageret har du følt din coach har været gennem dit forløb ? 5

Hvor tryg har du følt dig med din coach ? 5

Hvor god var din coach til at holde dig ansvarlig for dine handlinger ? 5

Hvor god har din coach været til at give dig input ift. dine behov ? 5

 

Lene er et fantastisk roligt, mindfull menneske. Hun kunne rumme alle mine bekymringer og udfordringer, ingen virkede for kompliceret på min kære coach. Hun indgyder ro, positive tanker og handlinger. Giver det overblik man har mistet og troen på, at det nok skal gå. Jeg husker specielt den første samtale via telefonen. En veninde havde fået Lene til at ringe mig op, da hun, bedre end jeg, kunne se mit behov. Kort inde i første samtale med Lene, begynder jeg at græde. Jeg græd, fordi jeg allerede dér kunne mærke, at her var et menneske, der kunne hjælpe mig og dét gjorde hun!

 

DU HAR VÆRET FANTASTISK – TAK!

Susi Manuela Clermont, biolog & lektor

susi2.jpg

Resultater skabes af følelsesmæssig værdi

Hver gang du investerer i noget dybere, får du mere dybde.

Hver gang du investerer i mental sundhed, får du også fysisk sundhed.

Hver gang du står ærligt med livets sværeste udfordringer, står du stærkere 

Er det tid til forandring?

bottom of page