top of page

Sammen skaber vi de indsigter, der hjælper dig fra stress til balance og til en hverdag

med indre ro, energi og glæde. 

3 MÅNEDERS PERSONLIGT

STRESSHÅNDTERINGSFORLØB

"EN NY BEGYNDELSE"

Livet er hér & nu ...

Du har ingen garantier for morgendagen, dén er en gave ... Hvad du lægger i dét, er naturligvis helt op til dig selv, men du kan gøre den forskel, der skal til, hvis det føles vigtigt nok for dig eller dem omkring dig. 

Forløbet "En ny begyndelse" er til dig, der oplever stresssymptomer i hverdagen, uanset det er noget helt nyt for dig eller du har været der før. Det er til dig, der vil den personlige og skræddersyede hjælp, for at sikre din livskvalitet fremadrettet. 

Jeg har listet nogle af de mest gængse symptomer på stress herunder, måske du genkender et eller flere?

Eftermiddagslys

Fysiske

Hovedpine

Trykken for brystet og åndenød

Kort vejrtrækning

Hjertebanken

Dårlig lugt og øget svedproduktion

Maveproblener (rumlen, diarré)

Kvalme og svimmelhed

Kolde hænder og fødder

Tissetrang

Tørhed i munden

Rysten og tics

Manglende appetit

Vægtændringer

Infektioner, allergier og eksemer

Forværring af kronisk sygdom

Uforklarlige smerter

Psykiske

Træt og udmattet 

Afmægtig

Modløs

Rastløs

Urolig indeni

Ugidelig og umotiveret

Trist

Grådlabil

Ubeslutsom

Glemsom

Ufokuseret

Irritabel

Kort for hovedet

Angst og bekymret

Manglende humoristisk sans

Manglende sexlyst

Adfærdsmæssige 

Søvnproblemer

Indadvendthed

Ulyst til at være social 

Fravær i kommunikationen

Mistillid

Ensomhed

Vrede og afmagt

Lav selvfølelse

Manglende energi

Ubeslutsomhed

Tankespind

Aggressivitet

Øget brug af stimulanser

Tvivl og frygt

Nedsat præstationsevne

Drypvist sygefravær

Har du tidligere været ramt af stress, er du måske ved en nærmere gennemgang af symptomerne ikke i tvivl om, at det er tid til at gøre op med din stressfortid nu ...? 

Men er det første gang, du møder stress, er du måske usikker på, om det du mærker, også er noget, du virkelig skal tage alvorligt? Hvis det er tilfældet, vil mit råd til dig være, at tage nedenstående test, den er med sin farveindikation god til at gøre det abstrakte konkret og handlebart. 

11062b_6dc60e6112814f8fb3da8a43b2a98ae8~

Karina Jensen

Sygeplejerske

Det har virkelig været det rigtige skub til at få mig ud af den sortseer verden jeg var endt i. Jeg har i dag fået mit overskud og energi igen, og tilmed fået mod til nye udfordringer.

 

Den ting der har haft størst betydning for mig: de guldkorn du altid kommer frem med, f.eks. at man hver dag gør tingene, så godt man kan. Det har også været fantastisk, at vi kunne tale over telefonen, både pga. din fleksibilitet, men selvfølgelig også fordi du bor på Sjælland.

 

Da jeg gik hjem fra arbejde i weekenden efter at have haft en dårlig patient, var det med en helt anden følelse, at jeg havde gjort det, så godt jeg kunne, og ikke den sædvanlige følelse af ikke at slå og til og kunne havde ydet mere! Så jeg har fået et andet livssyn.

 

Der var ikke noget ved forløbet, jeg kunnet have tænkt mig anderledes. 

En ny begyndelse

Er et 12 ugers personligt og skræddersyer mentorforløb, hvor du undervises, støttes og styrkes i at flytte dig fra stress til balance, ikke blot for perioden, men med en både bære- og væredygtig livsstil. 

Forløbet er opbygget, så du får 

OPBYGNINGEN

Forløbets sammensætning

Alt du behøver for at skabe et powerfuldt, personligt brand – indefra & ud
– samlet i én pakke og hvor jeg er med dig hele vejen 

En ny begyndelse

Er et 12 ugers personligt og skræddersyer mentorforløb, hvor du undervises, støttes og styrkes i at flytte dig fra stress til balance, ikke blot for perioden, men med en både bære- og væredygtig livsstil

Vi arbejder indefra & ud og med stor ansvarlighed på samtlige overordnede livsområder.  

Billede af Xan Griffin
Egenomsorg
Kvinde Stretching
Sundhed
Familie på digital tablet
Familie
At tage sig af en potteblomst
Fritid
roadtripping
Økonomi
brainstorming
Arbejdsliv
Billede af Jared Rice
Bolig
Par med skateboards
Parforhold

Livet er hér & nu ...

Du har ingen garantier for morgendagen, dén er en gave ... Hvad du lægger i dét, er naturligvis helt op til dig selv, men du kan gøre den forskel, der skal til, hvis det føles vigtigt nok for dig eller dem omkring dig. 

Forløbet "En ny begyndelse" er til dig, der oplever stresssymptomer i hverdagen, uanset det er noget helt nyt for dig eller du har været der før. Det er til dig, der vil den personlige og skræddersyede hjælp, for at sikre din livskvalitet fremadrettet. 

Jeg har listet nogle af de mest gængse symptomer på stress herunder, måske du genkender et eller flere?

DU KAN NIKKE GENKENDE TIL DET HER:

Du har endnu ikke opbygget dit brand,
eller dit nuværende brand føles off og ikke som dig.

Du har endnu ikke opnået den succes som du drømmer om, fordi du mærker at indre blokeringer holder dig tilbage.

Du har det ikke godt med at være synlig og det der med at sælge eller sige dine priser højt, giver dig knuder i maven.

Du mangler selvsikkerheden i dig selv & din business, og mangler støtte til at opbygge et stærkt & autentisk brand.

Du bliver overvældet af opgaver og har svært ved at nå dine mål, og trods din kalender er fyldt med opgaver, så rykker det ikke så meget som du ønsker.

Du har ikke 100% styr på din visuelle identitet og skifter farver, skrifter og stil lidt efter hvad du laver.

Du falmer i blinde, fordi du mangler at få 100% styr på fundamentet i dit brand og din business.

Du er træt af at blive usikker hver gang du skal lave content til sociale medier – eller designe dit salgsmateriale, fordi du ikke ved, hvordan du får det til at se lige så lækkert og professionelt ud som de andres.

EFTER DE 10 UGER HAR DU:

Fået forløst begrænsende overbevisninger, der lige nu holder dig tilbage og opbygget et stærkt CEO Mindset, så du indtager dit brand med selvsikkerhed.

Fået modet til at træde frem og være synlig og sælge (uden at det føles pushy!) – både på sociale medier og ude i virkeligheden.

100% styr på dit fundament, brand DNA & visuelle udtryk med dit why, værdier, målgruppe mm. – så du ved præcis hvad og hvordan du skal kommunikere & udstråle for at skille dig ud og vækste din forretning.

Slut med tvivl! Vi skaber et magnetisk brand inkl. en brandguide med din nye stærke visuel identitet – designet af mig med fokus på alt der afspejler dig og din ekspertise – og tiltrækker dine drømmekunder.

Lært metoder til, hvordan du hæver din power og fremtræder bedst på kamera, så det føles let, når du skal være på og du kan indtage din ekspertrolle.

Lært alle de hemmelige tricks som fotografer bruger, så du let selv kan tage dine brandingbilleder med mobilen og ved hvordan du bruger vinkler, lys og redigering til altid at shine og gøre dit content til en leg.

Fået værktøjer, der hjælper dig med at opnå dine mål og holde motivationen.

Fundamentalt & Fremadrettet

Groft skitseret kan stresscoachingen opdeles i tre overlappende områder. Hver især indeholder de elementer af generelle sundhedsfremme, suppleret med skræddersyede tiltag for et personligt og individuelt fuldendt resultat. 

Forståelse

Det er væsentligt at du lander en grundlæggende forståelse for stressens indflydelse på din krop, hjerne og sindsstemning ... det giver dig roen samt troen tilbage. 

1

Redskaber

Du får to puljer af redskaber. De evidensbaserede samt de individuelt skræddersyede, som møder dig i dit liv og din hverdag - sådan bliver din rejse fuldendt. 

2

Strategier

Når du én gang har været ramt af stress, ligger der en højere risiko for, at det vil ske igen. Derfor skal du have solide indsigter og forebyggende strategier. 

3

Rolig kvinde
Kvinder Holding Hands
Kommer snart
Billede af Sincerely Media
Kommer snart

Stresscoaching, personligt 1:1

Stresscoaching, gruppeforløb

Kunsten at stresse

Stresscoaching, mini-forløb

Er jeg stresset?

Stress er et paradoks!

Stress er livsfarligt ... fordi det, som tilstand over en længere periode sætter sig i kroppen, påvirker søvnen, vores hjerte-karsystem, nedsætter kvaliteten af en række hjerne-funktioner, sænker immunforsvaret, påvirker mave-tarmsystemet osv.

 

Stress er livsnødvendigt ... fordi, når dét er sagt, bliver alle normalt fungerende mennesker stressede fra tid til anden. For det er også en naturlig og helt perfekt biologisk reaktion at KUNNE blive stresset, når situationen kræver det. Stress er dén energi, der støtter os i at kunne magte, overvinde, kæmpe eller sågar overleve en oplevet kritisk situation.

Løsningen er enkel

Første stop er altid hos lægen !

Lægen er din ultimative fagperson på al sygdom. Det er vigtigt at udelukke, hvis fysiske gener kommer af andet end stress. Er dette ikke tilfældet, trods dine symptomer, er der oftest tale om begrebet "tankeskabt stress", som kræver RO og en velfortjent time out!

Hjælp-til-selvhjælps-forløb 

Kost, søvn, motion og god planlægning er elementer, der påvirker vores stressniveau. Det er bare ikke altid let at håndhæve de gode intentioner, når man er stresset. Med et stresshåndteringsforløb kan du sikre dig effektive hjælp-til-selvhjælp-redskaber, opfølgning, sparring samt mulighed for gode indsigter på egne tanke- og handlemønstre. 

bottom of page