top of page
Henna Tattoo på tekstureret baggrund

Jeg tilbyder

Mit ønske er at tilbyde dig noget, du på bagkant kan se tilbage på som smukt, stærkt, klogt, enkelt, unikt og noget, du ikke finder lignende andre steder. 

Jeg ønsker at skabe en stemning, du kan være med på, som kan vække dig, glæde dig, støtte dig og styrke dig ... for selvfølgelig skal du også have mulighed for at skabe dig en let, selvkærlig og bæredygtig livsstil. 

morgenkaffe.JPG

Effektiv sparring til en travl hverdag

 

Hver uge, tirsdag til torsdag morgen kan du få en kort, fortrolig  telefonsamtale, om hverdagens udfordringer. Stil et helt specifikt spørgsmål, du ønsker sparring på hver morgen før du tager på job.

Rolig kvinde

Personligt stresshåndteringsforløb

 

Føler du dig modløs og handlingslammet? Mangler du energi, overblik eller generelt glæde og lethed i hverdagen? Så er dette forløb interessant for dig.

team-4529717_1920.jpg

Gruppeforløb i stressforståelse & -håndtering

Du er ikke den eneste, der har mødt stressens indtog i hverdagen. Stress er selvfølgelig individuelt, men du vil hurtigt opdage, at der er utallige fællesnævnere. 

Kvinde på telefonen

Selvhjælpsforløb ved travlhed og begyndende stress

Jeg tror på, at vi, et langt stykke hen ad vejen, kan hjælpe os selv. Nogle gange kræver det bare et lille input og derfra kan vi selv holde fokus. 

cup-2592041_1920.jpg

Virksomhedsforløb for stressramte

 

Planlægning, uddelegering, overblik, samarbejde, økonomi, deadlines eller  udvikling, der kan være mange ting, der kan invitere til stress og mistrivsel. 

woman-1209590_1920 (4).jpg

Klassisk coaching

 

Hvad går du og drømmer om? Eller måske, hvad mangler du lige nu for at leve det liv, du drømmer om? Har du særlige udfordringer, der spænder ben, et mål du ikke når eller en plan, der ikke lykkedes?

Savner du også at finde vejen til balance?

Jeg ved, mange har svært ved at investere i sig selv og særligt i samtaleforløb, som jo er en lidt uhåndgribelig størrelse. Mit bedste råd er altid ... gå med en person du har tillid til og sørg for at vedkommende har præcis dét speciale, du søger. Har du brug for at kende mig bedre eller stille spørgsmål, så lad os tage en snak (det er både gratis og ganske uforpligtende).

Følg mig på

  • Hvid Instagram Icon
  • Hvid Facebook ikon
  • Hvid LinkedIn ikon
bottom of page