Få styr på tankerne

Hvis du er nået herind, er du nok også nået til en erkendelse af, at du ikke rigtig ved, hvad du har behov for, hvad du ønsker dig, om du overhovedet har brug for noget eller i givet fald, hvad pokker det er?

Det er helt normalt, når stressen har listet sig ind ad bagdøren ... at din evne til at huske, tænke klart, vurdere samt beslutte, føles forstyrret (for nogle endda lidt lammet).

Fotografi af naturligt lys

Kan du se retningen for dig?

Hvordan foregår det?

Lige her og nu investerer du i dine muligheder samt i at få fundet dig en retning, uanset den hedder at fortsætte, som du plejer, at dreje skarpt til en side eller decideret lave en u-vending på stedet.

Kr. 200,- er investeringen for 45 minutter med mig over telefonen. Forinden sender jeg dig et spørgeskema, så du har haft muligheden for i ro og mag at reflektere lidt på egen hånd. Du returnerer dette til mig, så jeg har en idé om din aktuelle situation i korte træk og derfra mangler vi udelukkende et spændende x i kalenderen.

Er det tid til forandring?

Billede af Tamas Pap

Engangsinvestering med fordel

Denne mulighed er for dig, der ikke i forvejen har været kunde i min praksis.

Den er tænkt, som en varm håndsrækning, så du kan komme videre iøvrigt ganske uforpligtende (med eller uden mig). 

Mærker du, at vi skal følges ad, giver jeg dig en lille bonusfordel, idét jeg fratrækker denne, din mini-investering, i prisen for dit kommende forløb. 

Billede af Dustin Belt

Din lykke afhænger af dine valg ...

Du er en varm person med hjertet på rette sted! Da jeg var allermest presset, formåede du at hive mig op af det sorte hul, hvor jeg for alvor sad fast i forvirring og modløshed. Du gjorde det med korte samtaler en gang om ugen og det var intet mindre end fantastisk for mig. Det var både trygt og fortroligt og så gav det mig håb, mulighed for accept og samtidig dermed handlekraften tilbage. Du har en stor empati, du kan lytte med et særligt nærvær og du har givet mig nogle redskaber til at komme videre fra et liv, der i perioden var fyldt med problemer, jeg ikke nødvendigvis selv var herre over - Tak for lyset, Lene !!

Lenette Munck, lægesekretær

Udendørs portræt

Følg mig på

  • Hvid Instagram Icon
  • Hvid Facebook ikon
  • Hvid LinkedIn ikon