top of page

Få styr på tankerne

Når du er nået herind, er du måske også nået til en erkendelse af, at du ikke rigtig ved, hvad du har behov for, hvad du ønsker dig, om du overhovedet har brug for noget eller i givet fald, hvad pokker det er?

Det er ret normalt i en travl hverdag, at vi mister fokus og måske føler os mellemtilfredse. Har stressen tillige listet sig ind ad bagdøren ... skal du vide, at din evne til at huske, tænke klart, vurdere samt beslutte, kan føles forstyrret (for nogle endda lammet).

Uanset, har du lige nu og her mulighed for at få fundet eller genfundet din retning, hvad enten den hedder at fortsætte, som du plejer, at dreje skarpt til en side eller decideret lave en u-vending på stedet.

Din lykke afhænger af dine valg ...

Billede af Dustin Belt

Der er STOR forskel ...

Når dét er sagt, er der stor forskel på at være travl og måske mellemtilfreds og på at være ramt af stress i sind og krop ... og det vil min tilgang til dig tage udgangspunkt i:

 

Coaching er rettet mod en ressoursestærk tilstand, handler ofte om drømme, mål, planer, om at overvinde udfordringer osv. Hér stiller jeg spørgsmål, som hjælper dig med at finde din vej og opdage, hvad der er sandt for dig. 

Stresscoaching tager højde for præcis det modsatte, nemlig at du ikke er ressourcestærk for perioden og at du derfor kan være udfordret på dine kognitive kompetencer, som fx. dét at lytte, tænke klart samt beslutte helt generelt.

Uanset, sørger jeg for at møde dig, præcis hvor du er, når du rækker ud. For nogle er en enkelt samtale nok, for andre skal der lidt mere til, førend du lander i dig selv. Jeg har lavet tre alternative tilgange, så du har noget at tage udgangspunkt i. 

Billede af Nikola Jovanovic

1 SAMTALE

En enkelt samtale egner sig til dig, der har en simpel problemstilling.

 

Du ønsker at plante en spire, få et kvalificeret råd, skabe en god struktur, en holdbar plan, overvinde en udfordring eller lignende. 

Samtalen er et effektivt online tilbud. Forud for samtalen får du en mail med spørgsmål, så vi sætter bedst muligt fra start.

Billede af Matheus Ferrero

3 SAMTALER

3 samtaler er et miniforløb til dig, der har behov for at "knække en kode".

Du kan selvfølgelig bruge samtalerne helt, som du ønsker ... både hvad angår indhold samt hvor tæt samtalerne skal ligge på hinanden.  

Hver samtale er et effektivt online tilbud over telefonen, zoom e.lign. Før hver samtale, har du mailet mig dine behov og ønsker. 

Billede af Mikaela Wiedenhoff

ABONNEMENT

Når du har besluttet dig for at fastholde en varig forandring ...

Eller du ønsker mere udvikling, en repetition af redskaber eller måske  en idérig coach ved din side, tegner du en effektiv abonnementsløsning.

Vi samtaler en gang om måneden online, hvor du får sat ord på dine mål eller udfordringer. Min. 6 måneder - Ikke stresscoaching.

Du er en varm person med hjertet på rette sted! Da jeg var allermest presset, formåede du at hive mig op af det sorte hul, hvor jeg for alvor sad fast i forvirring og modløshed. Du gjorde det med korte samtaler en gang om ugen og det var intet mindre end fantastisk for mig. Det var både trygt og fortroligt og så gav det mig håb, mulighed for accept og samtidig dermed handlekraften tilbage. Du har en stor empati, du kan lytte med et særligt nærvær og du har givet mig nogle redskaber til at komme videre fra et liv, der i perioden var fyldt med problemer, jeg ikke nødvendigvis selv var herre over - Tak for lyset, Lene !!

Lenette Munck, lægesekretær

Udendørs portræt
bottom of page