top of page
FSTB cover til hp.jpg

Fællesskabet

Vær velkommen

"Fra stress til balance" er en online inspiration og et fællesskab for dig, der gerne vil møde din stress, lære af den, for derefter at putte den til ro, til en dag, du måske virkelig gerne igen vil have dens hjælp. 

Måske løber du gennem livet, for at møde de muligheder, krav og forventninger, der implicit ligger i hverdagen? Måske er du presset af tanker om effektivitet? Har du for travlt til at slappe af med en god bog? Er du træt, flad og energiforladt? Er din balance forskubbet, så du tænker på jobbet, når du er hjemme og glæder dig til at komme hjem, når du er på job?

Uanset er du meget velkommen til at være med i fællesskab eller følgerskare.

woman in black long sleeve shirt sitting on white couch_edited.jpg

Rikke R.

Administrativ medarbejder

Jeg havde kemi med Lene og følte mig godt tilpas i hendes selskab med det samme. Hun er et fantastisk, jordnært og aktivt lyttende menneske og jeg kan varmt anbefale et coachingforløb med hende. Jeg har fået tildelt værktøjer, som passer godt til mig og mine behov. Jeg anvender dem i min hverdag, så godt jeg kan. Lene har været god til at komme med eksempler, tegne understøttende illustrationer og modeller samt dele egne oplevelser i et sprog, jeg nemt har forstået. Vi har således været i øjenhøjde fra start og det har føltes trygt. Hun har haft en god forståelse for min situation, som en både perfektionistisk og pleasende person, dette har givet det bedste udgangspunkt for min udvikling.

Følg mig på

  • Hvid Instagram Icon
  • Hvid Facebook ikon
  • Hvid LinkedIn ikon
bottom of page