top of page
girl-5623231_1920 (1).jpg

Forløb & samtaler

Om 2 sekunder

kan vi tale sammen, om 5 minutter se hinanden, inden for 30 minutter kan du være et helt andet sted ... dét kan online og derfor har det gennem mange år været det "nye sort" for mig. 

 

Virker det? Helt bestemt. Faktisk vil jeg våge den påstand, at rigtig mange aspekter af din online undervisning, gør det muligt for dig at flytte dig hurtigere.

Taler vi udviklende samtaler, møder jeg ofte et ønske om stor fleksibilitet og frihed, dvs. at det skal helst kunne passes ind, også i en snæver vending. 

Er omdrejningspunktet stress, en ofte komplekst og potentielt alvorlig størrelse, ser jeg tydelige fordele i at online skaber tryghed (hjemmefra) og at vi samtidig værner om de oftest få ressourcer, der er til stede. 

Tusind tak Lene Marie Faber

"Det har været enormt lærerigt for mig at være i forløb hos Lene. Jeg er blevet klogere på, hvad stress er og har fået mange redskaber, jeg kan bruge fremover. Jeg er også blevet bedre til at mærke hvordan jeg har det og til at være i ro med mig selv.

 

Lene er meget rolig og åben - det giver tryghed. Hun er engageret, lyttende og god til at formulere sig og beskrive situationer med billedsprog. Det giver en stor indsigt. Jeg havde haft stresssymptomer 6,5 måneder, inden jeg startede op hos Lene. Jeg havde det ikke særlig godt og var meget frustreret, fordi jeg ikke vidste, hvad jeg skulle gøre, for at få det bedre og ikke kunne navigere i det.

Lene giver sig den tid, samtalen tager, så samtalen afsluttes på en god måde. Jeg er blevet meget bedre til at mærke efter og tage pauser, når jeg har brug for det. Jeg har accepteret, at jeg havde stress. Det tog mig tid at nå dertil. Jeg er blevet klar over, hvor vigtigt det er med pauser og bruge tid på mig selv. Førhen kørte jeg derudaf og kunne have dårlig samvittighed, hvis jeg sad på sofaen i løbet af dagen. Det har ændret sig. Jeg er dybt taknemmelig for forløbet hos dig, Lene" De varmeste anbefalinger, Cirkeline Bilstrup, sygeplejerske

Nedenstående er blot nogle af de åbenlyse fordele, som jeg trygt tilbyder mine kunder online:

 • Du kan altid få hjælp online 

 • Du skal ikke ud af døren 

 • Du skal ikke orientere dig i trafikken (og finde parkering) 

 • Du kan sidder uforstyrret i egne vante omgivelser

 • Du behøver ikke forholde dig til dit selvbillede (måske i nattøj)

 • Du kan få hjælp, når du rejser, bor i udlandet, faktisk næsten uanset hvor du befinder dig

 • Du behøver ikke udskyde hjælpen, selvom du er sløj eller ikke magter at komme hjemmefra

 • Du kan opleve nærværet over telefonen, ved kun at skulle forholde dig til ord, tempo og tonation

 • Du kan kobles til via computer, hvis du har behov for ansigt til ansigt kontakt

Hvordan ville det være for dig at få hjælpen hjem? Hvad ville være muligt, som, du synes, er svært lige nu?

SÅ mange fordele ...

Tusind tak Lene Marie Faber

Tænk sig at selv på en times tid med dig, så har jeg lært meget. Det hjalp meget at se ting i billeder - dét er du god til! 

 

Jeg vil til at tage mig tid til ting og ikke gøre det hele på en gang. Det var en god tanke med små gåture, indtil det begynder at blive naturligt for mig at gøre. Plus alle de gode ting, der kommer af de ture.

Det var også mindblowing for mig at, når jeg har det skidt, kan jeg prøve at komme ud eller danse til lidt musik, så jeg selv skaber noget godt. Istedet for at lade min frontallapper kontrollere mig, men prøve at komme ud af det ved at gøre gode ting.

Tusind tak for din tid, Vivian

Følg mig på

 • Hvid Instagram Icon
 • Hvid Facebook ikon
 • Hvid LinkedIn ikon
bottom of page