top of page

Alder har ingen betydning

I Holbæk har vi Danmarks yngste borgmester nogensinde, Christina Krzyrosiak Hansen. Første gang jeg mødte var i et erhvervsnetværk, hvor hun skulle ridse lidt overordnede tilgange til kommunens fremtid op ... hun var blot 25 år!

 

Selv jeg, som lever efter at være fordomsfri, tænkte jeg, at hun var temmelig ung ift. at skulle varetage kommunens mange, svære opgaver. Jeg måtte hurtigt sande, at hendes tilgang til inddragelse og åbenhed (efterfølgende ikke mindst på SoMe) tegner et billede af mange kompetencer, ikke mindst de medmenneskelige. At hun netop er blevet genvalgt med 46% af samtlige stemmer afgivet i hele kommunen, understreger min pointe

 

... Alder har ingen betydning!

Frederikke sara_edited.jpg

På mange måder, er jeg ikke helt som mine jævnaldrende. Det har været svært, da jeg var yngre, men i dag ser jeg det, som en kæmpe gave ...

Jeg bla bla bla

Frederikke Sofie Faber

Jo, hun er min datter

... men hun er også et menneske af en særlig stor kaliber og derfor et anbefalelsesværdigt alternativ til et forløb med mig. 

 

Frederikke har en bred vifte af kompetencer. Hun er fagligt dygtig, refleksiv, lyttende, omsorgsfuld og vil bestemt gå under kategorien "en gammel sjæl i en ung krop" med sine blot 23 år.

 

Måske tænker du, at sådan skal en mor mene, og præcis derfor taler du også med Frederikke, for at se om kemien er på plads, forinden et forløb. 

Frederikke skrå.jpg

Jeg er for nylig blevet interviewet til livsstilsmagasinet Nunuche om min oplevelse af at stå ansigt til ansigt med døden. Noget af det jeg fortalte var, at kræften også var et eventyr ...

Frederikke Sofie Faber

Klog på livet

Hvor (livsklog) var du, som 23 årig?

Frederikke er en målrettet og temmelig sejlivet pige. Hun har overlevet en stadie 4 kræftdiagnose, opnået medforfatterskab af novellesamlingen Ordvox, har arbejdet som mentor på Stenhus Gymnasie, har taget en 3 årig grunduddannelse i scenekunst på HDC, har arbejdet som model for franske Beauté Privée, har været lønnet skuespiller ved Nordisk Film, foruden at hun er eksamnieret stresscoach fra Forebyg Stress samt mindfulness coach fra Be Change ... i en alder af blot 23 år!

beaute privee.JPG

Til dagligt studerer jeg psykologi på Syddansk Universitet i Odense, hvor jeg pt. skal til at i gang med min bachelor. Der er utrolig meget læsestof i min dagligdag, så når jeg har muligheden for at komme afsted på en skuespiller, statist eller model opgave er det noget så befriende anderledes og rigtig sjovt. Det er også helt klart en anden måde at se mig selv på ...

 

Frederikke Sofie Faber

Jeg tror på ...

En motivation for at vælge mig ...

bjarne toftegaard.jpg

Citat 

Bjarne Toftegaard, erhv, psyk, forfatter og ejer af Forebyg Stress

Kemien er altafgørende

Nu har du med garanti fået dannet dig et billede af min person ... og hvorfor udleverer jeg så meget mere end det gængse blærede cv og måske nogle gode firmareferencer?

Det gør jeg, fordi du allerede nu kan li' mig eller ikke bryder dig om mig - begge dele er helt perfekte og er de ikke, er du altid velkommen til en uforpligtende snak. Jeg samler på tilfredse kunder, skal jeg sige dig og den slags, får jeg kun, når jeg selv står klart og ærligt frem. Ingen grund til at spilde hverken din eller min tid, hvis ikke der er god kemi, for uden dén er tillid en mangelvare og uden tillid ingen vild forvandling.

sara.jpg

Jeg ved, at alt hvad jeg er idag ... er skabt af alt, hvad jeg har oplevet.

Særligt livets udfordringer, alt det svære, skræmmende og uperfekte, særligt utryghed, stress, angst, kriser, kaos, depression, svigt, sygdom, dødsfald og traumer hjulpet mig med at se klart, stå stærkt og leve helt sandt (for mig).
 

Føler jeg mig lille, svag eller ubetydelig, husker jeg på ordsproget:

  

Hvis du synes, du er for lille ... Så prøv at sove i rum med en myg"

 

Dét hjælper altid på humøren og vender tankerne opad.

Lene Marie Faber

Hvad er mest rigtigt for dig?

Det mærker du helt sikkert selv ganske tydeligt, når du læser med herunder. 

Du vil hurtigt bemærke, at du udelukkende finder tilbud om forløb og det handler om, at jeg har en seriøs holdning til emnet stress.

Når det er sagt, kan du selvfølgelig altid spørge mig på almindelig klassisk coaching eller måske på nogle sessioner med mindfulness eller på et decideret forløb ift. at få styr på din tid og dit liv.

Som udgangspunkt vil jeg anbefale dig at tage stresstesten eller kontakte mig for en kort 10-15 minutters snak om dit nuværende ståsted, så har du helt sikkert et klart mål for øje. 

Billede af Kinga Cichewicz

HJÆLP DIG SELV

Jeg tror på, at vi, et langt stykke hen ad vejen, kan hjælpe os selv. Nogle gange kræver det bare et lille input og derfra kan vi selv holde fokus. 

Dette forløb støtter dig i at se de tanke- og handlemønstre, der skaber ubalance. Du får redskaber, viden og indsigter - hvor du vil, når du vil!

Billede af Becca Tapert

GRUPPEFORLØB

Du er ikke den eneste, der har mødt stressens indtog i hverdagen. Stress er selvfølgelig individuelt baseret, men fællesnævnerne er utallige. 

Forløbet for dig, der kender til hvad grupper kan ift. støtte og inspiration. Du får opgaver, du kan få sparring på og så er der også fællesundervisning.

Pinky and the Laptop_edited.jpg

INDIVIDUELT FORLØB

Som stressramt kan du let føle dig modløs og handlingslammet - Ingen energi, overblik eller power ... dét sætter vi ind på, promte!

Mange før dig har været skeptiske på dette forløb: Hvordan kan jeg få det SÅ meget bedre, på SÅ kort tid? Svaret er omsorg, ro og fokus.

Følg mig på

  • Hvid Instagram Icon
  • Hvid Facebook ikon
  • Hvid LinkedIn ikon
bottom of page