top of page

Få en række gode, gratis
STRESSREDSKABER

Stress kan være et forvirrende begreb. At være mødt af stress gør ikke emnet mere klart - Få overblik og muligheder her! 

Gratis stressredskaber

Stress er en alvorlig sag, ikke mindst fordi den stjæler af vores overskud, sundhed, glæde, nysgerrighed, livskvalitet og dermed egentlig af hele dén pulje, der hedder "vores liv".

Ofte vil det kræve professionel hjælp at komme stressen til livs, men i nogle tilfælde kan mine stressredskaber give dig lige akkurat nok hjælp til selv at skabe en ny bevidsthed.

 

Så værsgo' ... dit første redskab lander kort efter du har udfyldt formularen.

Tak for at følge mig

20707932_10211975550598636_5528201989797105483_n.jpg

"​Er du et sted i dit liv, hvor du behøver en hjælpende hånd, guidet med empati, indsigt og hvor du rykker dig personligt, kan jeg varmt anbefale Lene. Hun coacher dig på bedste vis, og giver dig brugbare redskaber i et sprog, du kan forstå.


Jeg er dybt taknemmelig for jeg mødte Lene, da jeg var i en svær periode i mit liv. Vi havde straks en rigtig god kemi, og jeg ved ikke, hvad jeg skulle have gjort uden hende! Og så elsker jeg hendes illustrationer - Tusinde tak Lene!


Jeg vil klart anbefale andre at få en snak. Jeg ved, at hvis jeg igen skulle komme i en situation, hvor jeg har brug for et spark bagi eller hænger lidt med næbet, så ville jeg ikke tøve, for jeg har fået det SÅ meget bedre med mig selv".

Rikke Risom Albæk, administrativ medarbejder på Sjælland

Egen refleksion

Og så kan spørgsmålet selvfølgelig melde sig, om det nu er nok med indsigter og redskaber i indbakken? Er du i tvivl, så spørg dig selv om følgende:

1. Er du dér, hvor du har godt styr på din stress?

Hvor er du om 6 måneder? Har du fået styr på dine tankerækker og handlemønstre og lever du i en god balance? Så fortsæt endelig, hvad end du gør lige nu.​

2. Er du dér, hvor du har mistet energien, overblikket og modet? 

Er du i tvivl om hvordan og hvor hurtigt, du får det bedre? Hvad ville du kunne om bare 3 måneder, hvis du allerede om en uge, mærkede ro i kroppen og en bedring i humøret?

At sætte dig ned, uforstyrret og træffe en beslutning, vil gøre alverden til forskel for dit humør, din dag og dit liv, uanset hvad du beslutter.

Rolig kvinde

PERSONLIGT FORLØB

Som stressramt kan du let føle dig modløs og handlingslammet - Ingen energi, overblik eller power ... dét sætter vi ind på, promte!

Mange før dig har været skeptiske på dette forløb: Hvordan kan jeg få det SÅ meget bedre, på SÅ kort tid? Svaret er omsorg, ro og fokus.

Arbejde fra hjemmet

GRUPPEFORLØB

Du er ikke den eneste, der har mødt stressens indtog i hverdagen. Stress er selvfølgelig individuelt baseret, men fællesnævnerne er utallige. 

Forløbet for dig, der kender til hvad grupper kan ift. støtte og inspiration. Du deltager i fællesundervisning og opgaver, du kan få sparring på.

Online klasse

SELVHJÆLPSFORLØB

Jeg tror på, at vi, et langt stykke hen ad vejen, kan hjælpe os selv. Nogle gange kræver det bare et lille input og derfra kan vi selv holde fokus. 

Dette forløb støtter dig i at se de tanke- og handlemønstre, der skaber ubalance. Du får redskaber, viden og indsigter - hvor du vil, når du vil!

lykkelig kvinde

"Du formår at give mig klarhed over hvad og hvordan jeg kan gøre tingene anderledes. Godt, du holder vores samtaler i struktur og hvad vi har talt om, for jeg føler tit, når jeg har været til psykolog, at jeg har fået lettet mit hjerte, men ikke så stort mål med samtalen". 

 

Anne Pedersen, Sygeplejerske akutmodtagelsen i Jylland

Følg mig på

  • Hvid Instagram Icon
  • Hvid Facebook ikon
  • Hvid LinkedIn ikon
bottom of page