top of page
sea-4501231_1920.jpg

Gratis værdisamtale

Livet har lært mig vigtigheden af at balancere det travle, hurtige, handlende med det rolige, helende, nærværende og ikke mindst forebyggende. 

 

Måske kan jeg vise også dig, hvordan livet kan lukkes op, på nye måder, som ikke stresser dine tanker og din krop, men som tvært imod giver dig gaverne af indre ro og styrke?

Billede af Keith Tanner

Tænk sig at selv på en times tid med dig, så har jeg lært meget. Det hjalp meget at se ting i billeder - dét er du god til! 

 

Jeg vil til at tage mig tid til ting og ikke gøre det hele på en gang. Det var en god tanke med små gåture, indtil det begynder at blive naturligt for mig at gøre. Plus alle de gode ting, der kommer af de ture.

Det var også mindblowing for mig at, når jeg har det skidt, kan jeg prøve at komme ud eller danse til lidt musik, så jeg selv skaber noget godt. Istedet for at lade min frontallapper kontrollere mig, men prøve at komme ud af det ved at gøre gode ting.

Tusind tak for din tid, Vivian

Hvad er alternativet?

Når du ikke længere ser, husker eller har mulighed for at balancere selv, vil både din krop og beklageligvis også din hjerne over tid udtrættes.

 

Se billedet for dig fra en film, hvor hovedpersonens omrids langsomt fader ud ... for det er på mange måder det vi gør, når vi er fraværende og respektløse overfor os selv.

Vi udvisker ganske langsomt vores personlighed, hvilket ikke er befordrende på nogen planer og helt sikkert heller ikke er hverken formålet eller ønsket med livet og vores sparsomme tid her på jorden.

Jeg har snakket med Lene i telefon i 1 time. På den tid fik vi fundet ind til kernen af mine problemer og jeg fik løsninger på problemstillinger og hvad jeg kan gøre i fremtiden. Lene kan ikke bare stresshåndtere, hun er også i besiddelse af evnen til empati og løsningsmodeller, som med det samme er kommet mig til gode.

 

Mange tak Lene og dine gode evner.

 

Bedste hilsner og anbefalinger Karen

Smiling Woman

Når du mærker energien ...

Be Balance er min helt store professionelle passion. Hun har til formål at række ud og tilbyde at værne dig mod dét i din hverdag, der trækker dig i den forkerte retning, forstyrrer dit indre, skaber uro, ængstelse, kropslige forandringer og utryghed.

 

Hun er ment til at skabe noget helt specielt, som du kan få en forsmag på med denne korte samtale af omsorg, tryghed, respekt, men også muligheder ... måske vores snak vil hjælpe dig med at tage de skridt, som kan blive dit livs vigtigste.

I 2023 har jeg mulighed for personligt at hjælpe dig og 49 andre skønne kvinder med at lande en varig indre ro og styrke.

Ræk ud, hvis du allerede nu mærker, at min energi kalder på noget i dig … min hjælp er ikke for alle, men den er for dig, der vil leve dit liv i harmoni og er klar til første skridt.

Ønsker du 45 minutters lyttende, coachende og afklarende nærvær, så klik herunder og skriv "Ja tak til en gratis værdisamtale" og jeg kvitterer med et dejligt konstruktivt x i kalenderen.

Obs! Denne mulighed er for dig, der ikke i forvejen har været kunde i min praksis.

havearbejde

Hej søde Lene.

 

Tak for samtalen i dag, jeg har det bedre og bedre for hver gang vi snakker sammen og får vendt en masse ting. Jeg tænker, det snart er et 10 tal hele vejen rundt på mit livshjul. Det er jo helt fantastisk. Du er bare så dygtig, nem og behagelig at snakke med. Man glemmer helt, at du er “læreren“, for jeg tænker nærmest på dig, som en rigtig god veninde, sådan føles dit selskab for mig.

Bedste hilsner Lotte

Følg mig på

  • Hvid Instagram Icon
  • Hvid Facebook ikon
  • Hvid LinkedIn ikon
bottom of page