top of page

Gratis værdisamtale

Livet har lært mig vigtigheden af at balancere det travle, hurtige, handlende med det rolige, helende, nærværende og ikke mindst forebyggende. 

 

Måske kan jeg vise også dig, hvordan livet kan lukkes op, på nye måder, som ikke stresser dine tanker og din krop, men som tvært imod giver dig gaverne af indre ro og styrke?

Hvad er alternativet?

Når du ikke længere ser, husker eller har mulighed for at balancere selv, vil både din krop og beklageligvis også din hjerne over tid udtrættes.

 

Se billedet for dig fra en film, hvor hovedpersonens omrids langsomt fader ud ... for det er på mange måder det vi gør, når vi er fraværende og respektløse overfor os selv.

Vi udvisker ganske langsomt vores personlighed, hvilket ikke er befordrende på nogen planer og helt sikkert heller ikke er hverken formålet eller ønsket med livet og vores sparsomme tid her på jorden.

Når du mærker energien ...

Be Balance er min helt store professionelle passion. Hun har til formål at række ud og tilbyde at værne dig mod dét i din hverdag, der trækker dig i den forkerte retning, forstyrrer dit indre, skaber uro, ængstelse, kropslige forandringer og utryghed.

 

Hun er ment til at skabe noget helt specielt, som du kan få en forsmag på med denne korte samtale af omsorg, tryghed, respekt, men også muligheder ... måske vores snak vil hjælpe dig med at tage de skridt, som kan blive dit livs vigtigste.

I 2023 har jeg mulighed for personligt at hjælpe dig og 49 andre skønne kvinder med at lande en varig indre ro og styrke.

Ræk ud, hvis du allerede nu mærker, at min energi kalder på noget i dig … min hjælp er ikke for alle, men den er for dig, der vil leve dit liv i harmoni og er klar til første skridt.

Ønsker du 45 minutters lyttende, coachende og afklarende nærvær, så klik herunder og skriv "Ja tak til en gratis værdisamtale" og jeg kvitterer med et dejligt konstruktivt x i kalenderen.

Obs! Denne mulighed er for dig, der ikke i forvejen har været kunde i min praksis.

Følg mig på

  • Hvid Instagram Icon
  • Hvid Facebook ikon
  • Hvid LinkedIn ikon
bottom of page