top of page
stressede kvinde

Jeg tilbyder

Hjælp til selvhjælp

Måske er du lige nu nået til en erkendelse af, at du ikke rigtig ved, hvad du har behov for, hvad du ønsker dig, om du overhovedet har brug for noget eller i givet fald, hvad pokker det er?

Det er ret normalt i en travl hverdag, at vi mister fokus og måske føler os mellemtilfredse.

 

Har stressen ovenikøbet listet sig ind ad bagdøren ... skal du vide, at din evne til at huske, tænke klart, vurdere samt beslutte, kan føles forstyrret (for nogle endda lammet).

Uanset, har du her mulighed for at få fundet eller genfundet din retning, hvad enten den hedder at fortsætte, som du plejer, at dreje skarpt til en side eller decideret lave en u-vending på stedet.

Udendørs portræt

Du er en varm person med hjertet på rette sted! Da jeg var allermest presset, formåede du at hive mig op af det sorte hul, hvor jeg for alvor sad fast i forvirring og modløshed. Du gjorde det med korte samtaler en gang om ugen og det var intet mindre end fantastisk for mig. Det var både trygt og fortroligt og så gav det mig håb, mulighed for accept og samtidig dermed handlekraften tilbage. Du har en stor empati, du kan lytte med et særligt nærvær og du har givet mig nogle redskaber til at komme videre fra et liv, der i perioden var fyldt med problemer, jeg ikke nødvendigvis selv var herre over - Tak for lyset, Lene !!

Lenette Munck, lægesekretær

Hov, vent lige engang

Du kommer ingen vegne uden tillid og kemi. Derfor kan du ikke klikke dig ind noget sted på min hjemmeside og købe et forløb hos mig (uden en forudgående samtale).

For mig er du nemlig ikke en standard, der passer en "one-size-fits-all". Du er unik på alle måder og du fortjener derfor naturligvis at samarbejde med dén helt rette, for dig.

Måske er det mig, der er det perfekte match til dine specifikke udfordringer og måske er jeg ikke. Det er i grunden lige meget, blot du mærker at jeg tager dig seriøst og du får afklaret, hvilken vej, der er den rigtige for dig at gå samt hvem du gerne vil følges med.

Smiling Woman

Jeg har snakket med Lene i telefon i 1 time. På den tid fik vi fundet ind til kernen af mine problemer og jeg fik løsninger på problemstillinger og hvad jeg kan gøre i fremtiden. Lene kan ikke bare stresshåndtere, hun er også i besiddelse af evnen til empati og løsningsmodeller, som med det samme er kommet mig til gode.

 

Mange tak Lene og dine gode evner.

 

Bedste hilsner og anbefalinger Karen

Følg mig på

  • Hvid Instagram Icon
  • Hvid Facebook ikon
  • Hvid LinkedIn ikon
bottom of page