top of page
IMG_5487.jpg

Kalenderen

Kalenderen for januar

Smukke, sneklædte januar emmer af ro, af nye tider, drømme ... eller af travlhed, stress, ubalance, manglende søvn, energi og overblik ...

Jeg holder telefonen åben for en kortere uforpligtende samtale:

Fredag den 5. kl. 9-10

Onsdag den 10. kl 8-9

Fredag den 19. kl. 7-8

Søndag den 21 kl. 9-10

Mandag den 22. kl. 7-8

Tirsdag den 30. kl 8-9

Vil du gerne have overblik over tiderne, kan du hente dem via linket herunder. Jeg har lavet en pdf klar, som er lige til at printe ud og hænge op på opslagstavlen. Du fanger mig på 249 11 294.

Tusind tak Lene Marie Faber

Hvordan foregår det 

Giv mig et kald på 249 11 294 og få svar på dit spørgsmål med det samme. 

 

Bekymringer elimineres af klarhed. Klarhed giver dig muligheder. Muligheder skaber forandring. 

 

Vores samtale er fortrolig, anonym i det omfang du ikke præsenterer dig ved navn, den er uforpligtende, men også kortfattet (10-15 minutter), så jeg har mulighed for at hjælpe flest muligt i den afsatte tid. 

Hvad bekymrer dig? Hvad mærker du? Hvad har du brug for at vide?

Du må naturligvis ringe, uanset det gælder dig selv, en medarbejder/kollega eller en pårørende.

Tusind tak Lene Marie Faber

Tak for samtalen i dag, jeg har det bedre og bedre for hver gang vi snakker sammen og får vendt en masse ting.

 

Jeg tænker, vi snart har været alle mine livsområder igennem og det glæder mig, jeg kan se, hvor meget jeg er vokset. Det er jo helt fantastisk.

 

Du er bare så dygtig, nem og behagelig at snakke med. Man glemmer helt, at du er “læreren“, for jeg tænker nærmest på dig, som en rigtig god veninde, sådan føles dit selskab for mig.

Liselotte, gartner

Fællesskabsfølelse

For dig, som gerne vil kunne følge mere direkte med end hjemmesiden hér tilbyder, kan du anmode om at komme med i gruppen og fællesskabet "Fra stress til balance" på Facebook.

 

Herinde bliver der lagt posts op, som både du og de andre deltagere kan være med på med kommentarer eller spørgsmål. Det kan være rart at dele samt at læse andres input, så du ikke føler dig helt alene med din situation, tit er den nemlig slet ikke så anderledes fra andres og det kan give en form for ro i sjælen.

Jeg havde kemi med Lene og følte mig godt tilpas i hendes selskab med det samme. Hun er et fantastisk, jordnært og aktivt lyttende menneske og jeg kan varmt anbefale et coachingforløb med hende. Jeg har fået tildelt værktøjer, som passer godt til mig og mine behov. Jeg anvender dem i min hverdag, så godt jeg kan. Lene har været god til at komme med eksempler, tegne understøttende illustrationer og modeller samt dele egne oplevelser i et sprog, jeg nemt har forstået. Vi har således været i øjenhøjde fra start og det har føltes trygt. Hun har haft en god forståelse for min situation, som en både perfektionistisk og pleasende person, dette har givet det bedste udgangspunkt for min udvikling.

 

Rikke R. A. 

Tusind tak Lene Marie Faber

Følg mig på

  • Hvid Instagram Icon
  • Hvid Facebook ikon
  • Hvid LinkedIn ikon
bottom of page