top of page
roadtripping

Klassisk coaching

På tur ...

Trænger du til at komme med "på tur"?

 

Mærker du, hvordan du ikke helt er dér, hvor du gerne vil være? At du har brug for at lufte tankerne? Se nye muligheder? Blive lyttet til helt til du har tømt din "indre skraldespand"? Få lavet en gangbar plan for din business?

Gjort drømme til virkelighed? Gøre op med gamle mønstre? Eller noget helt andet ...?

Jeg hjælper dig ved at stille netop de spørgsmål, som får dig med at se og indse dét, som kun DU ved ... om dig, dine drømme, begrænsninger og løsningsmuligheder.

Jeg sætter en ære i at skabe det, der kaldes en "tilpas forstyrrelse" i dine tankerækker ... stor nok til at gøre en forskel og lille nok til at du smiler, når vi skilles.

Du kan forvente, at vi er ligeværdige og har samme fokus for øje og så kan du regne med, at jeg er empatisk, ærlig, hjælpsom, omsorgsfuld, kreativ, men samtidig også, at jeg kan være lidt provokerende, hvis behovet er der.

Mor og datter mediterer

Under min første samtale med Lene forstod jeg pludselig, hvorfor netop jeg kunne gøre brug af samtaler. Hun var rigtig god til at forklare mig, at det var ment som en hjælp til selvhjælp. Så jeg har hele tiden følt mig tryg og har kunne sige ting, jeg ikke har haft mod til at fortælle andre.Jeg havde fra starten ikke noget specifikt mål, ift. hvor jeg skulle ende, men jeg har lært mig selv meget bedre at kende og jeg kan bruge de værktøjer, jeg har tilegnet mig, så det er super fedt!Jeg vil helt klart anbefale andre at få en snak, selvom de er i tvivlende. Jeg ved, at hvis jeg selv skulle komme i en situation, hvor jeg har brug for et spark bagi eller hænger lidt med næbet, så ville jeg ikke tøve igen, for jeg har helt klart fået det bedre med mig selv.

Tid til dig

Med en coach har du en enestående mulighed for at være DIG, for din coach er hverken din veninde, din bror, din kollega eller din mor - Din coach er ingenting ... og alting ... i en særlig sammenhæng.

Din coach har tavshedspligt og rynker aldrig på næsen, som måske dine nærmeste (i dybeste fortvivlelse) kan finde på, fordi de er vidne til, at du sidder i saksen, som du har gjort mange gange før.

Coaching er udvikling, forandring og bevægelse. Det kan være følsomt, sjovt, hårdt, spændende, kreativt osv. Intet er rigtigt og intet forkert - Vi er forskellige, heldigvis, så coaching "skræddersys", så du kan føle dig tryg og tilgodeset, uanset det er drømme, planer, behov, mål eller ønsker, du går og tænker på at komme videre med?

Lene er en utrolig imødekommende kvinde og hun er altid smilende. Hun er empatisk, begavet og meget engageret i sit job.

Lene har hjulpet mig igennem en krise, jeg havde og hun hjalp mig til at træffe det helt rette valg - faktisk det bedste valg i mit liv!

Man er altid glad, når man har talt med Lene, så kan det jo ikke være bedre, vel? Jeg ønsker det bedste til dig, Lene

Nadia Bünger, hundeadfærdsbehandler

nadia.jpg

Hvad kan vi tale om?

Det bestemmer du ... hvad har du brug for?
 
Grønt kort: Noget du rigtig gerne vil nå, i mål med, har lyst til, har brug for, drømmer om, længes efter osv.?
Rødt kort: Noget du gerne vil undgå, forhindre, slippe udenom, væk fra, overvinde e.lign.?

Uanset, får du de allerbedste muligheder ved at være skarp på dit ønske og det hjælper jeg dig gerne med. Måske du kan finde inspiration i nedenstående livsområder?

Billede af Xan Griffin

Egenomsorg

Kvinde Stretching

Sundhed

Mor og baby på gulvet

Familie

actress-2868705_1920_edited.jpg

Fritid

brainstorming

Karriere

Glad kvindelig gartner

Bolig

Lidt praktisk

Hvornår: Jeg coacher i dagtimerne alle hverdage. Bor du i udlandet finder vi en løsning, hvor vores tidszoner mødes.

Hvor: Jeg coacher online. Læs "Forløb & samtaler" og du vil vide præcis hvorfor, det er ren luksus for dig.

Hvor længe: Du har altid mulighed for en kort lille snak forinden du investerer i et forløb her hos mig. Vi ser, om kemien understøtter dine ønsker og behov og så aftaler vi om du har brug for 10, 5 eller blot 3 sessioner for at nå i mål med det bedst tænkelige resultat. 

Hvor lang tid: En lille time til halvanden, er hvad mine kunder plejer at være bedst tilpas med, uanset er en session en session og det er ikke den kvantitative længde, men det kvalitative resultat, vi går efter. 

20429926_10213385714826888_4155382909865995148_n.jpg

Jeg gik og tumlede med mine “start-selv planer” og talte tilfældigvis med Lene, som jeg ikke kendte på det tidspunkt, ved et socialt arrangement. Hun var utrolig venlig og meget inspirerende og jeg tog med stor glæde imod tilbuddet om at fortsætte snakken med hende nogle dage senere.

 

Hos Lene fik jeg en virkelig kvalificeret sparring og hun hjalp mig til at kunne stille skarpt på det, som var vigtigt for mig. Hun introducerede mig også for andre inspirerende mennesker og var ret vigtig i min proces. Hos Lene får du et meget kvalificeret og positivt boost.

Laila Hansen, selvstændig coach & konsulent

Følg mig på

  • Hvid Instagram Icon
  • Hvid Facebook ikon
  • Hvid LinkedIn ikon
bottom of page