top of page
stressede kvinde

Kemi & Tillid

Du kommer ingen vegne uden og derfor kan du ikke klikke ind og købe et forløb hér hos mig, uden en forudgående samtale.

For mig er du nemlig ikke en standard, der kan købe en "one-fits-all" ... du er en helt særlig person, unik på alle måder og du fortjener derfor naturligvis at samarbejde med dén, der hjælper dig allerbedst. 

Måske er det mig, der er det perfekte match til dine specifikke udfordringer og måske er jeg ikke. Det er i grunden lige meget, blot du mærker at jeg tager dig seriøst og du får afklaret, hvilken vej, der er den rigtige for dig at gå samt hvem du gerne vil følges med.

girl-5623231_1920 (1).jpg

Kend det rigtige match på energien

Hvad er stresshåndtering?

Uanset dit forhold til stress, om du er eller ikke er, om du er lidt eller meget, om du tænker på nuet eller fremtiden ... Stresshåndteringen har tre elementer, der sikrer din balance i hverdagens trummerum både privat og på jobbet:

 • Du er nød til at forstå stressens væsen og agenda

 • Du ønsker at afhjælpe dine stresssymptomer hurtigst

 • Du vil forebygge stress på en selvkærlig, bæredygtig måde

Herunder kan du se blot én måde at kategorisere nogle af delelementerne på:

Billede af Darius Bashar

Stressens

indflydelse

på krop & hjerne

Grøn Godhed

Generelle sundhedsfremmende virkemidler

afbalancering af klipper

Slow living &

indre ro med mindfulness

stressede kvinde

Kognition, 

tankestyring & indre ro

Billede af Atikh Bana

Skræddersyede redskaber til forebygggelse

Online giver dig frihed & fleksibilitet

Online har i mange år for mig været det "nye sort". Når der er tale om noget så komplekst og potentielt alvorligt, som stress, er det vigtigt at sættes ind med en effektiv, enkelt og lettilgængelig løsning - Dét kan online og det har en række åbenlyse fordele:

 • Du kan søge hjælp online døgnet rundt

 • Du sparer tiden ift. at mødes personligt

 • Du undgår kørsel, parkering og høje benzinpriser

 • Du sidder uforstyrret i egne vante omgivelser

 • Du kan få hjælp, når du rejser, bor i udlandet eller opholder dig langt fra mig

 • Du er syg eller magter ikke at komme hjemmefra

 • Du er vant til at bruge din telefon eller computer i din hverdag alligevel

Få hjælp hjemmefra - SÅ nemt!

Hjem skrivebord

Nytter det at få hjælp online?

Helt bestemt. Faktisk vil jeg våge den påstand, at rigtig mange aspekter af din online undervisning, gør det muligt for dig at flytte dig hurtigere.

Stress er en komplekst og potentielt alvorlig størrelse, så det er godt at mødes 1:1 i et lokale i byen, MEN min erfaring siger, at det ikke nødvendigvis er det bedste. Ofte har nogle svært ved at komme ud af døren, ved at orientere sig i trafikken, finde parkeringsplads og møde op til en samtale med en fremmed. Energien er simpelthen brugt op, inden samtalen overhovedet er i gang - derfor tilbyder jeg hjælp online.

 

Ingen Coronarestriktioner, ingen energi eller distance udfordringer, men derimod mulighederne ved at snakke hjemmefra i trygge omgivelser. Når du taler med mig gør vi det enten over telefonen eller via en online platform (som IKKE skal downloades)

Hvordan ville det være for dig at få hjælpen hjem til dig selv? Hvad ville være muligt, som du synes er svært lige nu?

Billede af Julia Caesar

Hvordan arbejder du bedst?

Rolig kvinde

PERSONLIGT FORLØB

Som stressramt kan du let føle dig modløs og handlingslammet - Ingen energi, overblik eller power ... dét sætter vi ind på, promte!

Mange før dig har været skeptiske på dette forløb: Hvordan kan jeg få det SÅ meget bedre, på SÅ kort tid? Svaret er omsorg, ro og fokus.

team-4529717_1920.jpg

GRUPPEFORLØB

Du er ikke den eneste, der har mødt stressens indtog i hverdagen. Stress er selvfølgelig individuelt baseret, men fællesnævnerne er utallige. 

Forløbet for dig, der kender til hvad grupper kan ift. støtte og inspiration. Du deltager i fællesundervisning og opgaver, du kan få sparring på.

Online klasse

SELVHJÆLPSFORLØB

Jeg tror på, at vi, et langt stykke hen ad vejen, kan hjælpe os selv. Nogle gange kræver det bare et lille input og derfra kan vi selv holde fokus. 

Dette forløb støtter dig i at se de tanke- og handlemønstre, der skaber ubalance. Du får redskaber, viden og indsigter - hvor du vil, når du vil!

cirkeline.jpg

"Det har været enormt lærerigt for mig at være i forløb hos Lene. Jeg er blevet klogere på, hvad stress er og har fået mange redskaber, jeg kan bruge fremover. Jeg er også blevet bedre til at mærke hvordan jeg har det og til at være i ro med mig selv.

 

Lene er meget rolig og åben - det giver tryghed. Hun er engageret, lyttende og god til at formulere sig og beskrive situationer med billedsprog. Det giver en stor indsigt. Jeg havde haft stresssymptomer 6,5 måneder, inden jeg startede op hos Lene. Jeg havde det ikke særlig godt og var meget frustreret, fordi jeg ikke vidste, hvad jeg skulle gøre, for at få det bedre og ikke kunne navigere i det.

 

Lene giver sig den tid, samtalen tager, så samtalen afsluttes på en god måde. Jeg er blevet meget bedre til at mærke efter og tage pauser, når jeg har brug for det. Jeg har accepteret, at jeg havde stress. Det tog mig tid at nå dertil. Jeg er blevet klar over, hvor vigtigt det er med pauser og bruge tid på mig selv. Førhen kørte jeg derudaf og kunne have dårlig samvittighed, hvis jeg sad på sofaen i løbet af dagen. Det har ændret sig. Jeg er dybt taknemmelig for forløbet hos dig. Lene" 

 

Cirkeline Bilstrup, sygeplejerske

Morgenkaffe-klar

Tirsdag til torsdag i en aftalt uge, får du 10 minutters fortrolig telefonsamtale med mig, om dén udfordring, du ønsker mit take på.

Måske du har udfordringer med søvnen? Tankemylder? Mærker uro? Føler dig usikker? Oplever at være konstant bagud? Har kort lunte? Er i sorg? Eller også er det noget helt andet, du brænder for at få nye vinkler på ... Du kommer med en helt konkret udfordring, du ønsker mit take på. Jeg tilbyder kun 4 pladser pr. uge i tidsrummet kl. 6.30-7.30. 

Start med at vågne allerede i dag?

Kvinde der har yoghurt

Følg mig på

 • Hvid Instagram Icon
 • Hvid Facebook ikon
 • Hvid LinkedIn ikon
bottom of page