top of page
Gratis stresshjælp - lille_edited_edited.jpg

Gratis stresshjælp

Er en online inspiration og et fællesskab for dig, der gerne vil møde din stress, lære af den, for derefter at putte den til ro, til en dag, du måske virkelig gerne igen vil have dens hjælp. 

Måske løber du gennem livet, for at møde de muligheder, krav og forventninger, der implicit ligger i hverdagen? Måske er du presset af tanker om effektivitet? Har du for travlt til at slappe af med en god bog? Er du træt, flad og energiforladt? Er din balance forskubbet, så du tænker på jobbet, når du er hjemme og glæder dig til at komme hjem, når du er på job

Familie på digital tablet

Hvor er dit overskud om ½ år? 

Livet handler om

De fleste vil nok svare "at være sund og rask ... og glad", men det er desværre bare ikke virkeligheden for omkring 12% af befolkningen. Cirka 430.000 danskere har daglige symptomer på alvorlig stress og det har jeg tænkt mig at gøre noget ved, i det omfang jeg kan og får lov ❤  

Dén tanke skabte fællesskabet og inspirationerne du finder i "Gratis stresshjælp".

Jeg isolerede mig fuldstændig!

Kvinder ved vandet

Når livskvaliteten er vigtigst

Tag denne lille lyntest (kun for dig selv). Sæt blot ét mentalt kryds herunder!

  • Er det vigtigst for dig at eje materielle ting?

  • Er det vigtigst for dig at rejse og opleve?

  • Er det vigtigst for dig at pleje dig udseende?

  • Er det vigtigst for dig at have det godt indeni?

Det er meget forskelligt, hvordan vi hver især bruger vores tid, energi og penge ... men ...

Den måde du bruger dine ressourcer på, tegner din livskvalitet.

Husk, at du altid enten forbruger eller investerer, når bruger af din tid, energi og penge!

Hver gang du investerer i noget dybere, får du mere dybde. Hver gang du investerer i mental sundhed, får du også fysisk sundhed. Hver gang du står ærligt med livets sværeste udfordringer, står du stærkere (... det vil iøvrigt også påvirke dine nærmeste omgivelser). 

Venner på vej

Jeg er FRI, let og legende ...

Jeg havde kemi med Lene og følte mig godt tilpas i hendes selskab med det samme. Hun er et fantastisk, jordnært og aktivt lyttende menneske og jeg kan varmt anbefale et coachingforløb med hende. Jeg har fået tildelt værktøjer, som passer godt til mig og mine behov. Jeg anvender dem i min hverdag, så godt jeg kan. Lene har været god til at komme med eksempler, tegne understøttende illustrationer og modeller samt dele egne oplevelser i et sprog, jeg nemt har forstået. Vi har således været i øjenhøjde fra start og det har føltes trygt. Hun har haft en god forståelse for min situation, som en både perfektionistisk og pleasende person, dette har givet det bedste udgangspunkt for min udvikling.

 

Rikke R. A. 

Moderne danser

Følg mig på

  • Hvid Instagram Icon
  • Hvid Facebook ikon
  • Hvid LinkedIn ikon
bottom of page