top of page
Billede af Glenn Carstens-Peters

Ofte stillede spørgsmål

Jeg har skabt et fællesskab, der kan noget mere end blot ord på en hjemmeside. Mit ønske har været at skabe en stemning, en bevægelse, interaktion, inspiration, fortællinger, spørgsmål og masser af levet liv, videoer, citater, lives og støtte samt erfaringer fra nær og fjern - Den slags er muligt på facebook.

 

Gruppen hedder "Fra stress til balance" og er min online inspiration til dig, der gerne lytter eller snakker med ... uanset hvor du selv ligger på skalaen. 

Vær velkommen via en af følgende links - Vi ses!

Tusind tak Lene Marie Faber

Hej Lene. TUSIND tak for dine gode råd og dejlige tanker til mig. Du er et fantastisk menneske og jeg er så taknemmelig for at være landet hos dig. Det har været en kæmpe lettelse at have dig, når jeg har følt at ingen andre forstår, hvad jeg har stået i. Jeg har følt mig forstået og hjulpet fra dag 1. Du er et menneske med en kæmpe viden og du er fantastisk, som formidler. Du er rolig, omfavnende, omsorgsfuld og humoristisk. Jeg løb meget stærkt, følte mig hele tiden bagud og ikke helt god nok - Dét gav mig tankemylder. Jeg har nu fået en masse redskaber og er blevet bevidst om mine valg og muligheder, jeg har lært mig selv meget bedre at kende. Det allervigtigste for mig, var at du så mig udefra, som ingen anden jeg kender, og derfor kunne du hjælpe mig ud af et dårligt vanemønster - tak, jeg se SÅ taknemmelig og havde nok aldrig troet, at en "fremmed" kunne ramme mig, som du har gjort!

Caroline Nielsen 

bottom of page