top of page
sea-4501231_1920.jpg

Gratis afklaring

Livet har lært mig vigtigheden af at balancere det travle, hurtige, handlende med det rolige, helende, nærværende og ikke mindst forebyggende. Måske kan jeg vise også dig, hvordan livet kan lukkes op, på nye måder, som ikke stresser dine tanker og din krop, men som tvært imod giver dig gaverne af indre ro og styrke?

For når vi ikke ser, husker eller har mulighed for at balancere, vil vi over tid udtrættes, udviskes, udslettes. Det skete for mig efter en heftig periode, hvor jeg mistede både min mor, min bror og mit job samtidig med min datter fik en livstruende kræftdiagnose. Jeg løb og løb, handlede, arrangerede, koordinerede, trak mig selv i nakkeskindet, holdt i, holdt fast og holdt i gang!

Min datter overlevede - Jeg takker dagligt hvem/hvad end, der holdt hånden over hende!

Billede af Keith Tanner

Tænk sig at selv på en times tid med dig, så har jeg lært meget. Det hjalp meget at se ting i billeder - dét er du god til! 

 

Jeg vil til at tage mig tid til ting og ikke gøre det hele på en gang. Det var en god tanke med små gåture, indtil det begynder at blive naturligt for mig at gøre. Plus alle de gode ting, der kommer af de ture.

Det var også mindblowing for mig at, når jeg har det skidt, kan jeg prøve at komme ud eller danse til lidt musik, så jeg selv skaber noget godt. Istedet for at lade min frontallapper kontrollere mig, men prøve at komme ud af det ved at gøre gode ting.

Tusind tak for din tid, Vivian

Og hvad skete der så?

Ja, blot to uger efter, hun blev erklæret kræftfri, lukkede min krop fuldstændig ned. Mit helt store ønske var jo ellers at starte selvstændig igen … men den var dybt uenig og havde brug for en laaaaang pause. Der skulle ro, reflektion, genopbygning, hvile, mental træning og dybe samtaler til igen at balancere.

Bare for at sige, at når du er travl i dit sind og dine bestræbelser, kan du være en ustoppelig kraft, og det kan være super godt, måske decideret nødvendigt ... men det kan også være hverken eller og du bør aldrig tillade dig selv at miste balancen uden du har afstemt den med vigtigheden.

Be Balance er i dag min helt store professionelle passion. Hun har til formål at værne dig mod dét i din hverdag, der trækker dig i den forkerte retning, forstyrrer dit indre, skaber uro, ængstelse, kropslige forandringer og utryghed. Hun er ment til over tid at skabe noget helt specielt og vi starter nu her med et rum for noget varmt, trygt, faktisk noget af et “helle” for dig, som du kan søge imod, når balancen tipper.

Jeg har snakket med Lene i telefon i 1 time. På den tid fik vi fundet ind til kernen af mine problemer og jeg fik løsninger på problemstillinger og hvad jeg kan gøre i fremtiden. Lene kan ikke bare stresshåndtere, hun er også i besiddelse af evnen til empati og løsningsmodeller, som med det samme er kommet mig til gode.

 

Mange tak Lene og dine gode evner.

 

Bedste hilsner og anbefalinger Karen

Smiling Woman

Når du mærker energien ...

I 2023 har jeg mulighed for personligt at hjælpe dig og 49 andre skønne kvinder med at lande en varig indre ro og styrke.

Lige nu vil jeg starte med at forære dig 45 minutter af min tid, til en snak, som vil hjælpe dig med at tage de skridt, som kan blive dit livs vigtigste.

Ræk ud, hvis du allerede nu mærker, at min energi kalder på noget i dig … min hjælp er ikke for alle, men den er for dig, der vil leve dit liv i harmoni og er klar til første skridt.

Ønsker du 45 minutters lyttende, coachende og afklarende nærvær, så klik herunder og skriv "Ja tak til nærvær" og jeg kvitterer med et dejligt konstruktivt x i kalenderen.

Obs! Denne mulighed er for dig, der ikke i forvejen har været kunde i min praksis.

havearbejde

Hej søde Lene.

 

Tak for samtalen i dag, jeg har det bedre og bedre for hver gang vi snakker sammen og får vendt en masse ting. Jeg tænker, det snart er et 10 tal hele vejen rundt på mit livshjul. Det er jo helt fantastisk. Du er bare så dygtig, nem og behagelig at snakke med. Man glemmer helt, at du er “læreren“, for jeg tænker nærmest på dig, som en rigtig god veninde, sådan føles dit selskab for mig.

Bedste hilsner Lotte

bottom of page