top of page
Studerer derhjemme

Vejen til balance begynder med en selvkærlig, men også bæredygtig tilgang til dine umiddelbare tanker, følelser og handlemønstre.

Er du virkelig godt tilfreds med dit liv, som du lever det eller mærker du på krop, sind og sjæl, at du har behov for at passe anderledes bedre på dig selv, for at være i balance?

Travlhed, stress ... eller balance?

315103104_641285264402077_7650438767938882576_n.jpg

Hej, jeg er Lene Marie

Livet kan være umådelig hårdt, skræmmende, uretfærdigt, overvældende og en hel masse andet ... Hvordan du har det i dit liv, handler om hvordan du håndterer det uforudsete, ufremkommeligt og ufravigelige, på trods!

I dag føler jeg mig stærk, hel og med en virkelig stabil ro indeni ... sådan har det ikke altid været. Jeg er (formodentlig ligesom du) blevet rusket godt rundt i vilde storme, har taget imod alt for meget og fyldt alt for lidt, jeg har samlet kræfter under milde vinde og kæmpet som en gal, når orkanen har raseret alt omkring mig. Dét livet har lært mig, om min medfødt styrke, evne til at se muligheder og finde hjem til en indre ro ... kombinerer jeg med mine og mine kunders erfainger, foruden mine faglige skills. 

 

Velkommen til mit hjem på internettet 

Men hvad nu, hvis du kunne gå fra en følelse af at noget er"svært" til det er "interessant"?

 

Jeg er din nye rejsemakker. Jeg har gået en vej tilsvarende din, så er du i tvivl om noget, der handler om travlhed, stress eller balance, så spørg mig eller kig rundt på siden og find små passager med fortællinger, andre har valgt at bidrage med

Første skridt er altid det sværeste

“Tak for dig og for at du går foran og holder min hånd, når jeg har brug for det og giver slip, når jeg selv kan lykkes med det mål, jeg har sat mig”

Lisette

“Lene formår at møde mig på den mest omsorgsfulde og menneskelige måde. Hun er ikke bare dygtig, i hendes hænder føler jeg mig lyttet til og forstået.”

Amalie 

“Jeg har det bedre og bedre for hver gang vi snakker sammen og får vendt en masse ting. Du er bare SÅ dygtig, nem og behagelig at snakke med ... glemmer hvem du er og tænker på dig, som en god veninde.”

Liselotte 

Sidder på trappen

Hvordan arbejder du bedst?

Rolig kvinde

PERSONLIGT FORLØB

Som stressramt kan du let føle dig modløs og handlingslammet - Ingen energi, overblik eller power ... dét sætter vi ind på, promte!

Mange før dig har været skeptiske på dette forløb: Hvordan kan jeg få det SÅ meget bedre, på SÅ kort tid? Svaret er omsorg, ro og fokus.

team-4529717_1920.jpg

GRUPPEFORLØB

Du er ikke den eneste, der har mødt stressens indtog i hverdagen. Stress er selvfølgelig individuelt baseret, men fællesnævnerne er utallige. 

Forløbet for dig, der kender til hvad grupper kan ift. støtte og inspiration. Du deltager i fællesundervisning og opgaver, du kan få sparring på.

Online klasse

SELVHJÆLPSFORLØB

Jeg tror på, at vi, et langt stykke hen ad vejen, kan hjælpe os selv. Nogle gange kræver det bare et lille input og derfra kan vi selv holde fokus. 

Dette forløb støtter dig i at se de tanke- og handlemønstre, der skaber ubalance. Du får redskaber, viden og indsigter - hvor du vil, når du vil!

122335705_10208118190909647_7680258561299987496_n.jpg

”Jeg er blevet guidet i et roligt tempo til at forstå, hvad det er i mig, der får mig til at stresse. Jeg har fået en god forståelse for, hvad jeg kan og skal gøre for at bryde dette. Den forståelse er jeg selv kommet til med Lene's hjælp. Hun har ikke bare fulgt en fast slagplan, men har gjort plads til mig, mine behov og spørgsmål. Jeg har fået et "anti-stress kørekort" - nu skal jeg praktisere det og blive rigtig god til at bruge det, så jeg oplever færre og færre situationer, som kan tangere stress og jeg er allerede rigtig godt på vej. Jeg er gået fra at være vild bange for at skulle stoppe forløbet. Angst for at skulle slippe Lene og stå på egne ben, til nu at føle mig total rustet til selv at tage vare på mig selv og bruge de redskaber, hun har lært mig”

Susi Manuela Clermont, biolog & lektor

Er et personligt forløb for dig, der føler dig fortravlet eller stressramt. 

Når ubalancen rammer kan du let føle dig modløs og handlingslammet - Ingen energi, overblik eller power ... dét sætter vi ind på, promte med dette 1:1 forløb - du & jeg.

Mange før dig har været skeptiske på dette forløb: Hvordan kan jeg få det SÅ meget bedre, på SÅ kort tid? Svaret er omsorg, ro og fokus.

En ny begyndelse

"Du har givet mig SÅ meget lyst til livet og mod på at komme videre!

 

De værktøjer, jeg har fået af dig og alle dine gode råd, startede med at virke allerede efter første samtale.

Din måde at fortælle ting på, din grundighed, alt den skønne energi du tog med dig, dit søde, smilende væsen ... jeg fandt hurtig tryghed, tillid samt roen sammen med dig og glæder mig nu over at vide, hvad der virker og ikke virker for mig".

Heidi Risgaard Frederiksen, Sosu-assistent

heidi.jpg

Sammen hver for sig

Er et gruppeforløb ... for du er ikke den eneste, der har mødt stressens indtog i hverdagen. Stress er selvfølgelig individuelt baseret, men fællesnævnerne er utallige og det drager vi en stor og meget klar fordel af. 

Du er altså helt bekendt med, hvad grupper kan ift. støtte og inspiration. Du kan glæde dig over en fantastisk hybrid bestående af alenetid og fordybelse i egen proces OG dertil fællesundervisning og opgaver, du kan få sparring på både fra mig samt fra andre i gruppen.

 

Næste forløb starter op i foråret 2023. Nærmere herom senere.

Billede af Gian Cescon

"Jeg har fået et stor forståelse for stress og fået en masse gode værktøjer. Lene er meget direkte og tydelig i sin vejledning og kræver noget af en. Jeg kan slet ikke se, hvordan noget skulle forbedres. Jeg er blevet støttet og skubbet i den rigtige retning. Lene er et menneske, man gerne vil lukke op for, det er tydeligt at hun sunes det er vigtigt, hvad vi laver sammen og jeg føler mig meget godt klædt på til fremtiden". 

Nadia, Pædagog på Sjælland 

For travlt til

Hér har du kig på en hjælp-til-selvhjælps-forløb, hvor du er på egen hånd og i eget tempo.

 

Jeg tror på, at vi, et langt stykke hen ad vejen, kan hjælpe os selv. Nogle gange kræver det bare et lille input og derfra kan vi selv holde fokus. 

Dette forløb støtter dig i at se de tanke- og handlemønstre, der skaber ubalance. Du får redskaber, viden og indsigter - hvor du vil, når du vil!

"Jeg tog en stresstest og så ringede jeg til dig. Den mandag havde jeg det bare rigtig skidt og jeg vidste, at jeg måtte gøre noget. Det er jeg glad for den dag i dag. Jeg er blevet meget bedre til at mærke efter og ta' det roligt, selv om det kan være svært at lære og tænke på en anden måde. Jeg har jo ikke prøvet at snakke med andre, men du var den bedste for mig. Du har været utrolig god til at takle min situation, så jeg kan ikke sige det nok, hvor glad jeg er, for at det var dig, som hjalp mig gennem min stress med et personligt forløb". 

Dorthe Andersen, selvstændig fra Jylland

Kvinde måler

Morgenkaffe-klar

Tirsdag til torsdag i en aftalt uge, får du 10 minutters fortrolig telefonsamtale med mig, om dén udfordring, du ønsker mit take på.

Måske du har udfordringer med søvnen? Tankemylder? Mærker uro? Føler dig usikker? Oplever at være konstant bagud? Har kort lunte? Er i sorg? Eller også er det noget helt andet, du brænder for at få nye vinkler på ... Du kommer med en helt konkret udfordring, du ønsker mit take på. Jeg tilbyder kun 4 pladser pr. uge i tidsrummet kl. 6.30-7.30. 

"Lene hjalp mig igennem en rigtig svær tid efter endt barsel med mit første barn. Jeg kæmpede med at slå til hjemme og på job, hvilket ramte både psykisk og fysisk. Jeg startede hos psykolog, men det var ikke mig, så i stedet fik jeg, igennem mit job, mulighed for at snakke med Lene.

Først var jeg skeptisk, for jeg havde ingen erfaring med coaching og jeg tvivlede, hvorvidt hun kunne hjælpe mig, når en psykolog ikke kunne, men det må jeg bare sige, hun gjorde.

Gennem samtaler og “hjemmeopgaver” kom jeg relativt hurtigt på ret kurs igen. Lene hjalp mig med mit livssyn, selvkærlighed og ikke mindst evnen til at kunne sige pyt og fokusere på de ting, som betyder noget for mig. Dét har gjort en kæmpe forskel for mit liv lige siden. Alle de gode værktøjer jeg fik, er stadig med mig i rygsækken hver dag, og de sørger for, at jeg ikke ryger ind i gamle dårlige vaner, selv her efter jeg er blevet mor igen. Det er en gave for livet at komme i Lenes hænder. Jeg kan klart anbefale det!"

Med ønsket om at være anonym er fotoet lånt

Skal vi følges ad?

Du vi hurtigt finde, at jeg har en meget privat tilgang til min praksis. Jeg skjuler mig ikke, men står frem med livet, som det er. Det kan være en gave at spejle sig i andre ... at få noget at reflektere over ... at følges et stykke ad vejen. Vær velkommen til at følge mig. 

Følg mig på

  • Hvid Instagram Icon
  • Hvid Facebook ikon
  • Hvid LinkedIn ikon
bottom of page