top of page
roadtripping

3 personlige sessioner
HVAD VIL DU?

Vi kan faktisk skabe mirakler på blot 3 timer ... Tænk dig om, bed om hjælp, få en plan, lev videre!

Hvad gør coaching for dig?

Kan du huske Spørge-Jørgen? Sådan en lille fyr med enormt mange nysgerrige spørgsmål i sit hoved.

Det er faktisk lidt dét, en dygtig coach er - Så dét er jeg! Én, der stiller nysgerrige spørgsmål og som på den måde hjælper dig med at se og indse dét, som kun DU ved ... om dig, dine drømme, begrænsninger og løsningsmuligheder.

Jeg sætter en ære i at skabe det, der kaldes en "tilpas forstyrrelse" i dine tankerækker ... stor nok til at gøre en forskel og lille nok til at du smiler, når vi skilles.

Du kan forvente, at vi altid arbejder i samme retning mod målet (hvad end dét er), du kan også regne med at jeg er empatisk, hjælpsom, omsorgsfuld, kreativ, ærlig, men samtidig også at jeg kan være lidt halvprovokerende, hvis behovet er der.

 

20429926_10213385714826888_4155382909865995148_n.jpg

Jeg gik og tumlede med mine “start-selv planer” og talte tilfældigvis med Lene, som jeg ikke kendte på det tidspunkt, ved et socialt arrangement. Hun var utrolig venlig og meget inspirerende og jeg tog med stor glæde imod tilbuddet om at fortsætte snakken med hende nogle dage senere.

 

Hos Lene fik jeg en virkelig kvalificeret sparring og hun hjalp mig til at kunne stille skarpt på det, som var vigtigt for mig. Hun introducerede mig også for andre inspirerende mennesker og var ret vigtig i min proces. Hos Lene får du et meget kvalificeret og positivt boost.

Laila Hansen, selvstændig

 

Glem alt om ...

Coaching og personlig udvikling i det hele taget, hvis ikke kemien er der!

 

I min optik er det fuldstændig lige meget, hvor dygtig en coach, du end får fingrene i eller hvor skarp og reflekterende, du selv er, for uden kemi, ingen tillid, og uden tillid, ingen ærlighed, og uden ærlighed ... Ja, så snyder du givet vis dig selv til en langvarig og måske endda temmelig afvigende proces.

En dygtig coach VED dette og vil altid melde klart ud (måske endda henvise dig til en anden dygtig coach-kollega). Det er grunden til, at du et utal af steder her på siden opfordres til at ringe for en uforpligtende snak - Jeg bruger gerne tiden på at fornemme vores kemi og jeg giver dig gerne en chance for at gøre det samme. Det gør mit arbejde meningsfuldt og givende, at gøre indsatsen og samle på tilfredse kunder ... og skabe små mirakler i hverdagen.

Hvorfor coahing?

Fordi du med en coach har en enestående mulighed for at være DIG!

Din coach er hverken din ven eller din søster - Din coach er ingenting ... og alting i en særlig sammenhæng.

Din coach arbejder under tavshedspligt og rynker aldrig på næsen, som måske dine nærmeste (i dybeste fortvivlelse) kan finde på, fordi de er vidne til, at du sidder i saksen, som du har gjort mange gange før.

Coaching kan tage udgangspunkt i både noget helt privat, men også i noget arbejdsrelateret ... Coaching er udvikling, forandring og bevægelse og det kan være følsomt, sjovt, hårdt, spændende, kreativt osv. Intet er rigtigt og intet forkert -- Vi er forskellige i vores præferencer, heldigvis, så coaching skal "skræddersys", så du kan føle dig tryg og tilgodeset, uanset det er drømme, planer, behov, mål eller ønsker, du går og tænker på at komme videre med?

  • Nogle har brug for én eneste snak, andre har brug for lidt mere.

  • Nogle foretrækker korte samtaler, andre har brug for tid til at både tænke og mærke efter.

  • Nogle tænker i projekt ("pakker"), andre i proces ("abonnementer")  

lene gammelt.jpg

Det er længe siden ...

Når jeg ser tilbage på tiden, hvor min hverdag og verden sejlede, husker jeg det bestemt, som en tid, jeg helst havde revet ud af kalenderen, alligevel er jeg ikke et sekund i tvivl ... jeg havde brug for mit stresskollaps!

Udfra devisen "Sammenbrud før gennembrud" var stress dét "wake up call" , der ændrede ved mine tankemønstre og min måde at agerer på. Det drejede også min levevej over på den passion, jeg i dag er lykkelig over at kunne kalde mit arbejdsliv.

 

Jeg lærte SÅ meget mere og jeg vil hjælpe dig til at se, at også du kan bruge din aktuelle stress til noget vanvittig konstruktivt og livsforandrende ... når du er klar.

 

Lene Marie Faber

100% tilfredshedsgaranti

Jeg samler kun på tilfredse kunder. Derfor tilbyder jeg altid en kemi-samtale forud for et forløb og derfor udfylder du også et spørgeskema, før vi starter op - Jeg vil hjælpe dig til at få mest muligt ud af vores tid sammen. Oveni disse muligheder for at skabe det bedste fra starten, vil jeg også tilbyde dig en 100% tilfredshedsgaranti i op til 30 dage efter opstart.  Hvis du mod forventning ikke føler dig mødt i perioden, giver jeg dig dit fulde beløb retur uden diskussion ... Du kan derfor roligt starte op, helt uden risiko!

Billede af Matthew Henry
Mand med hovedtelefoner

GRATIS KEMI-SAMTALE

Jeg tror på, at tillid og god kemi skaber mirakler. Derfor er det vigtigt for mig, at vi begge mærker dette, før vi går videre med et forløb.

 

Jeg tilbyder dig en uforpligtende samtale af små 10-15 minutter, hvor vi taler om dine behov og ønsker til en behandler.

Billede af Markus Winkler

HVAD HAR DU BRUG FOR?

Stress er ikke bare stress, stress er individuel og derfor skal vi spore os ind på dine unikke udfordringer med en "temperaturmåling".

Vi bruger god tid på at få fundet dine underliggende overbevisninger ... tror du fx. på at det er dårlig stil at sige "nej"?

Billede af Brooke Lark

EMPOWERMENT

Som stressramt er du ofte handlingslammet. Måske har du mistet energi, overblik og power ... og dét skal der laves om på, promte!

Øjenåbner har mange sagt om dette modul. Du får kig på, hvor du er "landet" og heldigvis også effektive redskaber til at sætte en ny kurs.

Billede af Fares Hamouche

COMMITMENT

Nu er det tid til et kig i spejlet for at opdage dig selv, hvordan du tidligere har besværliggjort dit liv og hvad du får ud af det?

 

Vi skal træne din hjerne til at gå nye veje. Alting starter med en tanke, som giver dig en følelse, som til sidst beslutter din adfærd. 

Billede af Wil Stewart

LIFESAVER

Som du bruger din tid, lever du dit liv. SÅ hvis du ikke vil have livet til at rinde tilfældigt ud mellem dine fingre, skal vi se på dit tidsforbrug.

Hvad det har med stress at gøre? Jo, hvis du bruger tiden på det eller de forkerte, har du en tendens til at glemme dig selv og dét er usundt.

Billede af Daniel Öberg

THE FUTURE IS NOW

Hver evig eneste dag planter du små frø, som vil spire imorgen, om en måned, om 5 år og nogle endda resten af dit liv ...

 

Vi sikrer dig en god fremtid ved at rydde op og skabe rammerne for præcis dén retning du ønsker tanke-, følelses og adfærdsmæssigt. 

Rear Mirror

COMMITMENT

Nu er det tid til et kig i spejlet for at opdage dig selv, hvordan du tidligere har besværliggjort dit liv og hvad du får ud af det?

 

Vi skal træne din hjerne til at gå nye veje. Alting starter med en tanke, som giver dig en følelse, som til sidst beslutter din adfærd. 

Venner på vej

DRIVE SAFELY

SÅ er du på vej ... ud i en fremtid, som nu består af revurderede tanker samt en meget klar plan for hvordan du vil leve dit liv i balance.

 

Vi runder af med at gennemgå hele den buffet af redskaber, du har fået med dig. Vi får aflaret evt. spørgsmål og så siger vi pænt farvel.

Billede af Paul Hanaoka

FOLLOW FOR FOLLOW

Øvelse gør mester og du er efterhånden blevet en sand ekspert i at balancere dit liv, men vi følger op for en god ordens skyld efter 3 mdr.

Måske du lige vil have finpudset et redskab, måske du har opdaget nye mønstre, du vil vende ... måske du er nysgerrig på mere?

actress-2868705_1920_edited.jpg

Få, månedlige, mange, korte eller lange ...

DU bestemmer.

Muligheder i massevis

Samtlige mine ydelser ligger godt gemt på siden, hvor jeg kan være allermest kreativ med mine drømme om at skabe det vildeste online univers - et sted hvor du kan mærke de skønneste kvindesus og samtidig friheden i at være dig til alle tider. Klub Kvindeliv er mit første interaktive tiltag derovre.

 

Hop derover ganske enkelt ved at følge linket herunder ... Jeg GLÆDER mig vanvittig meget til at se, hvad vi skal finde på sammen og er du i tvivl om noget, spørger du naturligvis bare.

 

Enjoy, Lene Marie

Mother and Daughter Meditating

Både min datter og jeg har besøgt Lene

Under min første samtale med Lene forstod jeg pludselig, hvorfor netop jeg kunne gøre brug af samtaler. Hun var rigtig god til at forklare mig, at det var ment som en hjælp til selvhjælp. Så jeg har hele tiden følt mig tryg og har kunne sige ting, jeg ikke har haft mod til at fortælle andre.

Jeg havde fra starten ikke noget specifikt mål, ift. hvor jeg skulle ende, men jeg har lært mig selv meget bedre at kende og jeg kan bruge de værktøjer, jeg har tilegnet mig, så det er super fedt!

Jeg vil helt klart anbefale andre at få en snak, selvom de er i tvivlende. Jeg ved, at hvis jeg selv skulle komme i en situation, hvor jeg har brug for et spark bagi eller hænger lidt med næbet, så ville jeg ikke tøve igen, for jeg har helt klart fået det bedre med mig selv.

Penge er et byttemiddel til at få opfyldt dine behov og ønsker og ... 

En dygtig coach koster min. 800,- kr. i timen!

Nu ved du dét ...!

bottom of page