top of page
Studerer derhjemme

Vejen til balance

Velkommen ... Hvad har du brug for at vide?

Mit ønske er at tilbyde dig noget, du på bagkant kan se tilbage på som smukt, stærkt, klogt, enkelt & unikt. 

Lene Marie

Jeg ønsker at skabe en stemning, du kan være med på, som kan vække dig, glæde dig, støtte dig og styrke dig ... for selvfølgelig skal du have mulighed for at skabe dig en let, selvkærlig og bæredygtig livsstil. 

377111830_268959116092836_14125917902111

Kærligst

* Fun facts: 79,8% af mine kunder er kvinder. 36,7% af mine kunder er selvstændige, hvoraf 93,3% er kvinder *

Hjælp til selvhjælp

Det er vigtigt at kunne håndtere "verden" præcis så uforudsigelig, som den er. Dét at få øje på hvilke tanke- og handlemønstre, der står i vejen for dig eller hvilke ydre omstændigheder, der udfordrer dig, kan ganske enkelt være guld værd (Jeg er gerne din rejsemakker ift. at bringe dig sikkert ud på din rejse og trygt, klogt og stolt hjem igen).

Tænker på ideer

Med ønsket om at være anonym, er billedet lånt.

Kæreste Lene, du var en kæmpe gave, der landede midt i en kaotisk sommer.

 

Jeg er SÅ tilfreds med, at jeg har investeret i mig selv gennem DIG. Kan kun opfordre andre til at gøre det samme. Det vil de bestemt ikke fortryde.

Det allervigtigste for mig, var at kunne betro mig og have tilliden til Lene. Hun viste mig vejen. Jeg elsker, at vores samtaler ikke sluttede på et bestemt tidspunkt, men først når jeg var klar. Jeg kunne også altid sende en besked, når det brændte på, så jeg har følt mig meget set, hørt og rummet.

Følg mig på

  • Hvid Instagram Icon
  • Hvid Facebook ikon
  • Hvid LinkedIn ikon
bottom of page