top of page

Morgenkaffe-klar

Hver uge, tirsdag, onsdag samt torsdag, har du mulighed for at få en lille række af sammenhængende telefonsamtaler, om hverdagens udfordringer.


Du ringer mig op til at talte tid og har hver af de tre morgener ét relevant spørgsmål klar, som jeg giver dig sparring på. Du har i løbet af et kort øjeblik fået et redskab, en indsigt, plan eller strategi, du kan læne dig op ad dagen igennem.

Jeg gør brug af samtlige mine fagspecialer indenfor bl.a. stress, mindfulness, selvværd, konflikthåndtering, skyggearbejde, planlægning, drømme design, foruden min livsvisdom og personlige erfaringer, som inkluderer både egne og nært pårørendes møder med stress, kræft, dødsfald, svigt osv. 

Livet tester os til at se klart, stå stærkt og leve med en bæredygtig tilgang til forandring.

Billede af Fuu J

Er du god til at prioritere dig selv?

Hvad kan vi tale om?

Det bestemmer du. Vi har blot 10 skønne morgen-minutter til at stille skarpt og rette fokus på din dag og den udfrodring, du står med - det er godt, det er nok, det er pokkers effektivt og har været virkelig værdsat at de, der har oplevet effekten!

Måske du har problemer med søvnen? Tankemylder? Mærker uro? Føler dig usikker? Oplever at være konstant bagud? Har kort lunte? Er i sorg? Eller også er det noget helt andet, du brænder for at få nye vinkler på ...

Kan du sige fra på jobbet?

brainstorming

Hvordan foregår det?

For at vi kan stille helt skarpt ind og skabe værdi, er det vigtigt, at du har en helt konkret udfordring, du ønsker at få min vinkel på - ét spørgsmål pr. dag.

Jeg har hver uge 4 ledige pladser. Det er tænkt til, at du kan nå det, før du skal på job, så tidsrummet hedder kl. 6.30-7.30 (du får samme tid hver af de tre dage).

kl. 6.30 - tirsdag, onsdag og torsdag

kl. 6.45 - tirsdag, onsdag og torsdag

kl. 7.00 - tirsdag, onsdag og torsdag

kl. 7.15 - tirsdag, onsdag og torsdag

Jeg er altid selv morgenfrisk, så skulle du være bare lidt tidligere oppe, så lad dig ikke stoppe, men spørg mig til dine muligheder. 

Kramme en pude

Læner du dig op ad en sygemelding?

Hvad koster morgenkaffe-klar?

Når du investerer i "morgenkaffe-klar" er det ikke minutterne, du betaler for, men værdien af vores samtaler!

  • følelsen af at have en plan

  • roen forbundet med at være på forkant

  • troen på, at du er på rette vej

  • tanken om at stå stærkere i dig selv

  • lykken ved at tage dig selv alvorligt

  • friheden i ikke at forholde dig til andres dagsorden

  • osv. 

Få præcis dén morgensparring, de input, redskaber og indsigter, lige netop du længes efter for at få hverdagens kabale til at gå op.

Start evt. med at give mig et kald, så du kan mærke, at vi matcher eller for at få klarhed om konceptet er noget for dig.

 

Vær den du har brug for at være for at få det du har brug for at få.

 

Det koster aldrig noget at spørge ...

Har du lært at investere i dig selv?

Kvinde, der har kaffe
48190385_10157063034325625_1953142721522696192_n.jpg

"Jeg har haft den store fornøjelse at uddanne mig til Kostvejleder sammen med Lene. Hun er til dato en af de mest omsorgsfulde og indsigtsfulde mennesker, jeg har mødt. Hun forstår at se gennem dine mønstre og vejlede dig på en sådan måde, at du ville ønske, hun var din bedste ven.
 

Alle, der kommer hendes vej forbi, er heldige og jeg kan kun anbefale dig at tage fat i hende, hvis du bakser med udfordringer af den ene eller anden slags!"

Louise Sonne-Schmidt, Indehaver af "Den gule tallerken"

Følg mig på

  • Hvid Instagram Icon
  • Hvid Facebook ikon
  • Hvid LinkedIn ikon
bottom of page