top of page
Folk Dancing på Concert

Anbefalinger

Hver og én af mine kunder er helt specielle for mig. De er et fintmasket net af visdom, helt unikke og hver har de deres helt eget aftryk at sætte her i verden.

 

For dem er jeg måske blot et øjebliksbillede, der får stormen til at lette, men for mig er de alt hvad de har vist mig af tillid, tilstedeværelse og tanker ...

 

Jeg glemmer hverken dem, deres energi eller deres personlige udvikling.

Jeg vil klart anbefale "En ny begyndelse" til andre. Det er et forløb med meget konkrete, brugbare værktøjer. Da jeg startede var jeg stresset, min kone havde sendt mig, jeg havde svært ved at overskue noget og havde mange negative tanker.

 

Lene er meget positiv og engageret. Jeg sætter stor pris på at have lært hende at kende, hun har været virkelig god til at forklare mig, hvad jeg havde brug for ... bare tanken om at have hende ved min side, gav mig tryghed og håb. Jeg har særligt taget til mig, at jeg er helt perfekt præcis, som jeg er ... og så skal det hele nok gå. 

Pelle, taktisk administrativ nøgleperson

Billede af Nicolas Jossi

“Med dig på sidelinien, mens jeg går igennem så stor en personlig udvikling, gør en kæmpe forskel. Det kan virke farligt, men jeg ved du står lige bag mig. Du er så god til det du gør, så du får mig til at føle mig som en superstjerne med mine redskaber og indsigter. Jeg er så glad for, jeg valgte dig at følges med.”

Marie

“Det var rart igen at få vendt tingene, som kører rundt i hovedet på mig. Jeg ser det så meget nemmere fra en anden synsvinkel sammen med dig ... det får selvværdet op og jeg kan mærke, jeg bliver stærkere med små overskuelige skridt og gode planer.” 

Mathilde

“Endnu en god samtale med dig. Jeg bliver tryg hver gang vi snakker og du er så god til at vise mig de positive fremsridt jeg gør og hvor langt jeg er kommet i min proces. Du formår virkelig at give mig et kærligt sku ud i nye udfordringer uden det bliver farligt. Tusind tak for det.”

Cirkeline

Billede af Kyle Broad

Kæreste Lene!

 

Jeg sad med ryggen mod solen med ansigtet mod et kulsort mørke, jeg kunne ikke bevæge mig, ikke vende mig væk og lade solen skinne på mit ansigt. Det var lyse pletter i mørket, men jeg kunne ikke nå dem, min krop var lammet og min sjæl var gået i stå. Kun de lys pletter fik mig til ikke at give op og da jeg fandt modet til at ringe dig op, blev de lyse glimt hurtigt flere og flere, nu tør jeg med dig i tanken og med de værktøjer vi sammen har fundet, at vende ansigtet væk fra mørket og lade solen varme mit ansigt og min sjæl og selv om mørket stadig er der er det lettere at vende mig væk fra det.

 

Jeg er på vej væk fra det men stadig uhyre bevidst om at hvis jeg vakler så omslutter det mig igen. Tak for dig og for at du går foran mig og holder min hånd når jeg har brug for det og giver slip når jeg selv kan lykkes med det mål jeg sætter mig, kærligst Lisette

Inden vi begyndte vores samtaler, havde der været mange tanker og følelser involveret. At lukke et "fremmede" menneske ind hvor jeg er allerede mest sårbar, det er ikke en nemmeste. Men men men, Lene mødte mig med hudløs ærlighed, en billedligt sprog som gjorde det nemt for mig at genkende mig selv i måden tingene blev fortalt.

Katrine

Hej Lene Tusind tak for snakken, det er rart og snakke med en ligesindet der forstår en i de svære situationer. Det var rart og få en bekræftigelse på at den måde som jeg lever mit liv på efter stress er den rigtige vej, og en snak med dig senere hvis problemer skulle trænge sig, det er helt sikkert vejen frem.. Har en rolig fornemmelse i min krop efter vores snak TUSIND TAK!

Simon

Stress kan være en rigtig grim følgesvend og kan være en langvarig kæp i hjulet, hvis du ikke får arbejdet med det. 

Lene Marie har hjulpet mig igennem en stresset periode og hjalp mig, ved at give mig værktøjer, der gav mig overskud til at komme videre.

Jeg er utrolig taknemmelig for den hjælp jeg fik og kan kun give min varmeste anbefaling til hende.

Henriette

Måden forløbet er gennemført på har været super godt for mig. At ikke skulle møde op et sted, har gjort hverdagen meget nemmere for mig. 

Jeg var udfordret af ikke at knne håndtere min hverdag. Havde ikke opdaget, det var stress, men Lene var flink, professionel og engageret i sit møde med mig. 

Jeg kan stadig opleve perioder med stress, men jeg har fået en masse værktøjer og hjælp til at håndtere det. 

Tak, Lene ... jeg vil skynde mig langsomt, Aske

Jæger

Kære Lene. Tusind tek for en givende samtale igår. Jeg ser frem til vores samtaler og trods det "interessante" er der altid gode smil undervejs med alle dine skønne billeder på, hvad det er, jeg kan arbejde med for at få det bedre. Jeg føler mig så heldig, at du er med til at hjælpe mig på vej. Tak for dig!

Heidi

Kære skønneste Lene.

 

Jeg tænker på dig og vores samtaler hver dag, så det har bestemt været både værdifuldt og øjenåbnende for mig at være i forløb hos dig. Jeg er så glad for det. Jeg savner faktisk helt at tale med dig.

Tina

Kære Lene.

Tusind tak for, at du er der. Tak for snakkene og for din tid. Det gør en kæmpe forskel for mig at snakke med dig! Du får mig til at lande, når der ogstår noget helt akut. Jeg sætter kæmpe pris på din fleksibilitet (også i weekenden). 

Elias

bottom of page