top of page
Smilende venner

Medarbejder

Du kan godt li' dit job og du sætter en ære i, at der er styr på tingene. Der mangler ikke noget fra din hånd. Du har overblik og synes da sådan set, du klarer det rigtig godt.

Du er glad for dine kolleger og du husker deres fortællinger, kender deres liv og detaljer, som kun få andre måske gør. Du kan læse dem, ved når de har travlt og FOR travlt. Du drager omsorg, hjælper, støtter og er en god kollega.

Du har spændende opgaver og din faglige stolthed er stor. Du oplever også, at du gør en forskel i virksomheden med din indsats og du holder dig ikke tilbage for at tage ansvar og bidrage med en god team spirit. Du kan li' at være deltagende og hjælpsom. 

Hov, vent ... er det DIG, jeg taler om? Bare sådan i grove træk?

Skrivning af en notesblok

Må du egentlig være egoist? Gad vide, hvad du mere kunne, hvis du måtte?

Hvordan er køreturen hjem?

Hvis du genkender bare lidt af ovenstående, er jeg spændt på at høre, hvor meget energi du har i overskud til køreturen hjem ... og når du lander på matriklen? Er du klar til næste halvleg af din hverdag? Er du fortsat i godt humør? Ser du stadig muligheder fremfor begrænsninger? Griner du? Siger du pyt, når du eller en anden spilder mælk på gulvet?

Sol og vind skal helst deles lige. Der skal gerne være luft i budgettet til, at du lever det liv og optræder, som den person du helst vil være ... også når dagen lakker mod ende?

 

Når balancen tipper, energien daler, irritationen / modløsheden melder sig, du smider en frysepizza i indkøbskurven og lander med en tung følelse i sofaen, har du temmelig sikkert overpræsteret i løbet af dagen og det kan blive til ren overlevelse, hvis det fortsætter.

Er du efterhånden træt, af at være træt af trætheden? 

Billede af Tamas Pap

Der er kun én dig

Det kan sagtens være, du føler der er to versioner, én på arbejdet og én privat, men faktum er, at du er hele pakken, hele tiden - Du kan ikke slå dele af din personlighed fra, du kan ikke slette erfaringer eller gøre dig "dummere" end du er, hverken hér eller dér.

Derfor er det vigtigt, at du trives, begge steder. Som dig. Som en hel person. Det er svært at stå stærkt over tid, hvis halvdelen af fundamentet er ved at synke.

 

Dét ved heldigvis de fleste ledere og de prioriterer at hjælpe dig (og sig selv), så du kan forblive i balance, trives godt og dermed sætte dine skønne egenskaber i spil på bedste vis. Det er en ren win-win. Tal derfor åbent om dine udfordringer. Undgå brandslukning og se, om I ikke sammen kan skabe en løsning, der sikrer dig en god work-life balance.

Lene formår at møde dig på den mest omsorgsfulde og menneskelige måde. Hun er ikke bare dygtig - i hendes nærvær føler du dig også mødt, lyttet til og forstået. Hendes ord formår at hjælpe dig ned ad den arigtige vej, så livets opbygning hænger sammen med dine ønsker og kerneværdier. 

Hun er utrolig livsglad, positiv, passioneret, kraftfuld, målretet og hjertevarm. For mig har det virket godt at have hende til at hjælpe mig med at få visualiseret hvilke følelser, som kører rundt inde i mig og hvilke, jeg vil arbejde hen imod for at give mig ro. Tusind tak Lene!

Amalie, sygeplejerske

Følg mig på

  • Hvid Instagram Icon
  • Hvid Facebook ikon
  • Hvid LinkedIn ikon
bottom of page