top of page
Online klasse

8 ugers online selvhjælpsforløb
FRI AF STRESS

Stresshåndtering til dig, der ønsker at arbejde med din egen proces, som, hvor og når det passer dig. 

Genkender du blot én af disse:

 • du føler dig gennem-TRÆT ... energiforladt, udkørt, afmattet, udmattet osv.?

 • du har lettere til tårer, bliver overvældet og skammer dig over det?

 • du har svært ved at koncentrere dig, mister overblikket og glemmer ting?

 • du har tankemylder, lader dig distrahere og bekymrer dig om fremtiden?

 • du har uro i kroppen, er rastløs, anspændt og har svært ved at sove?

 • du har dårlig samvittighed, er opgivende, roder og spiser helt forkert?

 • du er måske sygemeldt og kan ikke se, hvordan du kommer tilbage igen?

Hvis svaret er "ja" vil du være godt hjulpet af dette 8 ugers online selvhjælpsforløb. Jeg lover dig, at du kommer til at opdag dig selv, i hvor du overbelaster dit system ... men også genopdage dig selv, i hvor du plejede at stå stærkt. 

Næste forløb starter op onsdag den 27. april 2022.

Vi mødes om (forskel)lighederne i et 
GRUPPEFORLØB

Stresshåndtering til dig, der ønsker at dele samt lade dig inspirere af andre i din egen proces. 

Løbesko

Hvorfor løber vi gladeligt hurtigere, når kroppen kalder på ro?

Hvorfor er vi efter os selv, når vi har mest brug for støtte?

Hvorfor stopper vi ikke op, når vores følelser og tanker larmer?

Hvad er vi bange for ... hvis ikke det er at blive syge af stress?

Hvad nu hvis ...

Du lige tager en dyb indånding, lukker øjnene og ser for dig, hvem du er i dag?

Er du lige dér og er du lige dén, du allerhelst vil være?

Livet har du kun ét af, så hvad vil du?

Tænk dig at vågne op efter den dejlig nats søvn, liiiige lidt før vækkeuret ringer. At stå ud af sengen frisk og klar i både hoved og krop, at nyde din morgen med familien i god tid og at køre på job med et smil om munden. Dagen igennem vil du tjekke ind med dig selv, opmuntret af din indre stemme. Du er glad, føler dig robust og er god til at prioritere, skabe overblik samt sætte gode grænser uden dårlig samvittighed. Du har fortsat energi, når du kører hjem igen. Du hygger dig med dine yndlingsmennesker og aktiviteter lige indtil du går i seng, glad og taknemmelig ...

Lyder det som et eventyr? Det behøver det langt fra at være. Det handler bare om at handle på de rette værdier samt om at få adgang til dine indre kapaciteter og det kan du, når du prioriterer det - Et stresshåndteringsforløb vil kunne give dig en ny energi, ro og livsstil.

Næste forløb starter den 27. April 2022

3 Rater

kr. 900,- 

over min. 8 uger 

Tilmeld dig nu
Billede af Fuu J

1 Betaling

kr. 2.400,-

betal med det samme

Tilmeld dig nu

Reserver din plads senest fredag den 22. April 2022
(Obs. begrænsede antal pladser)

Hvad kan du forvente dig?

Alle elementer af dit online selvhjælpsforløb er samlet ét sted og du kan tilgå dem også efter du har afsluttet forløbet.

Kvinde der har yoghurt

HAR DU SPØRGSMÅL ?

Det er klart, at du kommer til at tænke over tingene, måske endda nørde lidt rundt, når du åbner op for dit forløb - det er SÅ spændende!

Hvis du dog er i tvivl, om hvordan du skal forholde dig til en øvelse, hvis teknikken driller eller du har noget på hjertet, er jeg blot en mail væk. 

Billede af Adam Winger

OM AT LYKKEDES ...

Overblikket er rettesnoren, så du spores straks ind på dine aktuelle udfordringer. Det er ret ligetil og samtidig er det meget håndgribeligt.

Vi arbejder også med din motivation og vedholdenhed, så du undgår overspringshandlinger, dårlige undskyldninger og selvsabotage.

Billede af coco tafoya

DER ER GAVER AT HENTE!

Stress er en temmelig udskældt tilstand, tabubelagt, flov osv. Det er vigtigt, du forstår, hvad stress er og hvordan den kan blive til en gave.

Som dit liv et nu, er du sikkert belastet i både krop og tanker ... du får de første redskaber til at skabe ro, energi og overblik igen. 

beach-1402575_1920.jpg

KROPPEN

Kroppen er et gigantisk sanse apparat. Vi glemmer tit kroppens evner og kapaciteter, fordi tankerne fylder så uendelig meget.

Vi arbejder med at skabe en helhed, med at stilne sindet og lytte til kroppens sprog ... når vi lykkedes, genetablerer vi vores balance.

watch-828848_1920.jpg

DIN TID - DIT LIV

Vi skal kigge på hvilke værdier, der står dit hjerte nært. Når du kender disse, bliver du god til at prioritere, til at sige fra og til at dyrke dig selv.

At tage ejerskab for dit liv vil give dig superkræfter, det vil skabe en robusthed og det vil lande en accept ift. at stå stærkt alene. 

Billede af Lina Trochez

PLANT DIN FREMTID

Hvad ka planlægning gøre for din hverdag og din fremtid? Plant små frø i dag, som vil spire imorgen, om en måned, om 5 år, resten af dit liv ...

Vi gennemgår også dine livsområder og indarbejder strategier til at forebygge uhensigtsmæssig stress fremadrettet.

Party Redskaber

SNAK MED DIG SELV

Vi siger så uendelig mange tarvelige ting til os selv, når vi er pressede ... det ridser små spor i hjernen og lige dem, kan vi godt være foruden.

Vi reprogrammerer hjernen og arbejder med tilliden til os selv og livet. Leg med nye sider af dit kommende selv.

Billede af Hans Isaacson

OPSAMLING

SÅ er du på vej ... ud i en fremtid, som nu består af revurderede tanker samt en meget klar plan for hvordan du vil leve dit liv i balance.

 

Vi runder af med at gennemgå hele den buffet af redskaber, du har fået med dig. Vi får aflaret evt. spørgsmål og så siger vi pænt farvel.

Billede af Nadim Merrikh

DEN NYE FORTÆLLING

Jeg opfordrer altid til, at du sætter endnu et x i kalenderen ... og dét til at sende mig en status på, hvordan du har formet dit liv efterfølgende.

Langt de fleste er selvkørende og mærker tydeligt, hvordan de har fået deres skaberkraft tilbage ... andre vil mere og er nysgerrige på hvordan?

balancering

Med et onlinebaseret forløb, kan du fordybe dig hvor du vil og hvornår du vil. Forløbet beriger dig via arbejdsark, videolektioner, live-sessioner, spørgerunder, meditationer, afspændingsøvelser saml elementer fra både planlægnings- samt kostvejledningsregi. Du vil derudover nyde godt af mit samarbejde med ...

Glæd dig til at vågne på dig selv, opdage hvor du gør eller tænker tanker, der ikke er hensigtsmæssige for dig - det er en rejse mod at møde din storhed og skabe dig et liv med både ro, energi og balance.

Hvornår, hvor og hvor længe?

Hvornår? Det er lagt an på, at du selv bestemmer. Således er det ikke afhængigt af, om du er i arbejde eller du er sygemeldt. Når du har købt forløbet, er det dit. Forløbet er baseret på 8 ugers selvhjælp og du kan derfra til hver en tid vende tilbage og genlæse, høre eller reflektere over redskaberne. 

Hvor? Hvor som helst du har online adgang. Du kan logge på via computer, mobilenhed eller Ipad.

Hvor længe? Alle deltager selvfølgelig på egne præmisser, men du skal nok regne med at afsætte et sted mellem 2-4 timer om ugen. Starten vil måske kræve lidt mere på koncentrationen, men du vil hurtigt lande dine nye indsigter samt have lysten til at forlølge dem, når du mærker gevinsten.

Har du en ferieperiode eller andet, der tager din opmærksomhed, kan du altid pause og vende tilbage til dit udgangspunkt. Samtlige LIVE sessioner bliver optaget, så dem kan du også se og gense efter behov. 

Obs! Er du moderat til svært stresset, har du mulighed for at følge basislinien, som kun giver dig ganske lidt at arbejde med. Du kan, når du er klar, tilføje det yderligere materiale.​

Næste forløb starter den 27. April 2022

3 Rater

kr. 900,- 

over min. 8 uger 

Tilmeld dig nu
Billede af Fuu J

1 Betaling

kr. 2.400,-

betal med det samme

Tilmeld dig nu

Reserver din plads senest fredag den 22. April 2022
(Obs. begrænsede antal pladser)

Hvad koster stressen dig?

Du har temmelig sikkert allerede mærket hvordan stress kan påvirke hverdagen i negativ retning, både i privaten og på jobbet? Men hvad mener du, den koster dig, helt reelt?

 

 • Er din krop presset ... søvnen, uro, hjertebanken, hovedpine, eksemer, maveproblemer?

 • Er din hjerne presset ... manglende overblik, glemsomhed, svært ved at beslutte, tankemylder?

 • Er dine relationer pressede ... samvittighed ift. familien, frustrationer ift. kollegerne, ingen kontakt til vennerne?

Måske har du ikke energien til at prioritere dig selv lige nu? Måske føler du det er egoistisk at bruge penge på dig selv, når nu du ikke er "rigtigt syg"?

Du har kun dette ene liv. Der kommer aldrig noget rigtigere tidspunkt og ... der er ingen returret på dårlig livskvalitet, dårlig samvittighed, dårlig sundhed osv.

Til gengæld kan du med en minimal investering, give dig selv den største gave i livet ... nemlig glæden ved at leve - energien, kreativiteten, lysten, modet, latteren, foruden roen, troen, helbredet, drømmene og alle de skønne relationer, du har eller kan skabe, når viljen og overskuddet er der. 

lene gammelt.jpg

Det er længe siden ...

Når jeg ser tilbage på tiden, hvor min hverdag og verden sejlede, husker jeg det bestemt, som en tid, jeg helst havde revet ud af kalenderen, alligevel er jeg ikke et sekund i tvivl ... jeg havde brug for mit stresskollaps!

Udfra devisen "Sammenbrud før gennembrud" var stress dét "wake up call" , der ændrede ved mine tankemønstre og min måde at agerer på. Det drejede også min levevej over på den passion, jeg i dag er lykkelig over at kunne kalde mit arbejdsliv.

 

Jeg lærte SÅ meget mere og jeg vil hjælpe dig til at se, at også du kan bruge din aktuelle stress til noget vanvittig konstruktivt og livsforandrende ... når du er klar.

 

Lene Marie Faber

Helhed og sund balance

Forløbet har til formål at slippe dét, der ikke længere tjener dig - din stress, angst, dine ærgerelser, bekymringer samt mærkbare stresssymptomer.

Forløbet er helhedsorienteret og hjælper dig til at skabe en sund balance i hverdagen. Det henvender sig til mennesker, der er mødt af stress, men er i lige så høj grad interessant for dig, der ønsker at forebygge stress med et sundt mentalt og fysisk fokus:

 

 • En grundlæggende forståelse

  • Vend din situation, dine oplevelser og symptomer til en gave

 

 • Fysiske/mentale redskaber til afstressning

  • Skabe ro i krop og sind, få en bedre nattesøvn og mere energi dagen igennem 

 • Ny adfærd fordrer nye positive tankemønstre

  • Styr dine indre stemme, styrk din identitet og slip bekymringerne

 

 • En fremtidssikret investering

  • Kend dine mål og værdier - Sig fra, prioriter din tid og planlæg målrettet

 

 • Et fokusskift, der sætter dig i centrum

  • Lær om valg, selvledelse og om at sige til og fra

 

Forløbet hjælper dig til et liv med selvrespekt, konstruktive indsigter samt værktøjer og strategier af forebyggende karakter.

Dit personlige forløb er selvfølgelig dybt personligt, men det er også effektivt, da formålet er at hjælpe dig tilbage i balance så hurtigt, at du snart ser din energi vende tilbage, din søvn stabiliseres og dit overblik samle sig.

Forløbet er helhedsorienteret og hjælper til at skabe en sund balance i hverdagen. Det er særdeles virksomt for mennesker, der er mødt af stress, men det er i lige så høj grad interessant for andre, der ønsker at forebygge stress med et sundt mentalt og fysisk fokus:

 

 • En grundlæggende forståelse - en ny strategi

  • Vend din situation, oplevelser og symptomer til en gave

 

 • Fysiske/mentale redskaber til afstressning

  • Slip stressen og styrk din identitet - Teori, praksis og øvelser

 

 • Ny adfærd fordrer nye positive tankemønstre

  • Styr og styrk dine indre stemme og slip bekymringerne

 

 • Det langsigtede perspektiv - din fremtidssikring

  • Kend dine mål og værdier - Prioriter og planlæg målrettet

 

 • Et fokusskift, der sætter dig i centrum

  • Lær om valg, selvledelse og om at sige til og fra

 

Forløbet sætter dig i stand til at leve dit liv med selvrespekt, konstruktive indsigter samt et væld af værktøjer og strategier af forebyggende karakter.

Hvis du er i tvivl om noget i forhold til din aktuelle situation, skal du endelig bare spørge.

Er du sygemeldt?

Når du er sygemeldt, kan der nemt være ekstra press på tankerne og dét er selv sagt ikke det mest hensigtsmæssige i forhold til at komme tilbage på benene igen ... Derfor har jeg lavet guiden "Som sygemeldt, så gjort ..."

Guiden er let at læse og forstå og den viForløbet indeholder guiden “Sygemeldt med stress – din guide”. Det er en guide, du enten kan læse eller lytte til med vigtig viden til dig, der er sygemeldt med stress, har været det eller overvejer, om du har brug for det. Guiden er delt ind i små sektioner med emner som:

 • Hvornår skal jeg sygemeldes?

 • Hvornår er jeg klar til raskmelding?

 • Tjekliste til dig og din arbejdsgiver, når du vender tilbage.

 • Eksempler på genoptrapningsplaner.

 • Hvad hvis jeg bliver fyret under min sygemelding?

 • Er det en god idé at sige mit job op og finde et nyt?

 • Skal jeg fortælle min kommende arbejdsplads om min sygemelding?

 • Sådan håndterer du forløbet i kommunen.

Du skal være tilfreds

Jeg samler på tilfredse kunder og derfor har du også fulde to uger til at mærke efter, om forløbet lever op til dine forventninger.

 

Det forudsætter selvfølgelig, at du har arbejdet seriøst med øvelserne og skabt tiden til at gøre en forskel i dit liv. Mener du ikke, materialet har gjort nogen forskel ift. din stresstilstand, er du velkommen til at ringe og bede om at få det fulde beløb retur. 

Næste forløb starter den 27. April 2022

3 Rater

kr. 900,- 

over min. 8 uger 

Tilmeld dig nu
Billede af Fuu J

1 Betaling

kr. 2.400,-

betal med det samme

Tilmeld dig nu

Reserver din plads senest fredag den 22. April 2022
(Obs. begrænsede antal pladser)

Følg mig på

 • Hvid Instagram Icon
 • Hvid Facebook ikon
 • Hvid LinkedIn ikon
bottom of page