Morgenkaffe med mere

Mandag til torsdag i en aftalt uge, får du 10 minutters fortrolig telefonsamtale med mig, om dén udfordring, du ønsker mit take på.

Jeg gør brug af samtlige specialer, jeg er uddannet indenfor bl.a. stress, mindfulness, konflikthåndtering, selvværd, skyggearbejde, planlægning, drømme design, foruden min livsvisdom og personlige erfaringer med stress, kriser, kaos, svigt, sygdom, dødsfald og traumer, som hver især har hjulpet mig til at se klart, stå stærkt og leve sandt.

Billede af Fuu J

Er du god til at prioritere dig selv?

Hvad kan vi tale om?

Ja, det bestemmer du, men vi bruger 10 skønne morgen-minutter på at skabe et fokus for dagen i forhold til din udfordring.

 

Måske du har problemer med søvnen? Tankemylder? Mærker uro? Føler dig usikker? Oplever at være konstant bagud? Har kort lunte? Er i sorg? Eller også er det noget helt andet, du brænder for at få nye vinkler på ...

Kan du sige fra på jobbet?

brainstorming

Hvordan foregår det?

For at vi kan stille helt skarpt ind og skabe værdi, er det vigtigt, at du har en helt konkret udfordring, du ønsker mit take på.

 

Jeg har kun 4 ledige pladser om ugen og til dén pris ryger de hurtigt.

 

Vi taler før du skal videre på job, dvs. i tidsrummet kl. 6.30-7.30.

Kramme en pude

Læner du dig op ad en sygemelding?

Hvad koster selvkærlig morgenkaffe?

Du investerer blot kr. 625,- inkl. moms i dig selv.

 

For en dejlig ugestart med morgensparring, input, redskaber og indsigter.

 

Skal vi dele en hellig morgenstund med "alenetid sammen" så tryk på knappen og vi finder dine morgenkaffe-inspirations-tider. 

Har du lært at investere i dig selv?

Kvinde, der har kaffe
48190385_10157063034325625_1953142721522696192_n.jpg

"Jeg har haft den store fornøjelse at uddanne mig til Kostvejleder sammen med Lene. Hun er til dato en af de mest omsorgsfulde og indsigtsfulde mennesker, jeg har mødt. Hun forstår at se gennem dine mønstre og vejlede dig på en sådan måde, at du ville ønske, hun var din bedste ven.
 

Alle, der kommer hendes vej forbi, er heldige og jeg kan kun anbefale dig at tage fat i hende, hvis du bakser med udfordringer af den ene eller anden slags!"

Louise Sonne-Schmidt, Indehaver af "Den gule tallerken"

Følg mig på

  • Hvid Instagram Icon
  • Hvid Facebook ikon
  • Hvid LinkedIn ikon