top of page
Sidder på trappen

Om Lene Marie

Lene Marie

Jeg er Lene Marie, 54 år, gift med Sune og mor til tre skønne unger på 18, 22 og 25 år. Vi bor på landet ved skoven og vandet, med også verdens dovneste kat og den lykkeligste labrador Sirius.

Jeg har +10 års erfaringer som coach & mentor både for privatpersoner samt nøglepersoner i erhvervslivet. Jeg har været ansat i privat som offentligt regi på baggrund af mine erfaringer og kunnen indenfor indsatsområdet stress. 

I dag er jeg fuldtidsselvstændig og læner mig ind i alt hvad livet har lært mig, foruden nedenstående spændende specialer.

Har jeg været stressramt?

Dét kan du tro! Hvis jeg kigger på mit liv med stressbrillerne på, har jeg haft tre særligt svære perioder.
 
Jeg er adopteret og har bakset med min identitet og mit selvværd fra barnsben og til langt ind i mit voksenliv.
 
I starten af 00'erne ramlede min verden under min grundoverbevisning om, at "Jeg kunne (skulle) klare det hele" i et prestigefyldt job med en autoritær ledelse sendte mig på en udtrættende og langvarig stresssygemelding.

2020 blev et vendepunkt i mit liv, da min 21-årige datter blev så syg med kræft, at det ikke efterlod meget at tænke på, andet end en taknemmelighed for hver dag i hendes selskab. Stik mod alle odds overlevede hun, men efter mere end et års spidsbelastning udløste situationen en kropslig belastningsreaktion hos mig, som endnu engang inviterede mig til en læring af de helt store.

Uden bl.a. disse udfordringer var jeg dog ikke blevet dén version, du møder i dag ... og den er jeg ret glad for.

Når jeg ser tilbage på tiden, hvor min hverdag og verden sejlede, husker jeg det bestemt, som en tid, jeg helst havde revet ud af kalenderen, alligevel er jeg ikke et sekund i tvivl ... jeg havde brug for mit stresskollaps!

Udfra devisen "Sammenbrud før gennembrud" var stress dét "wake up call" , der ændrede ved mine tankemønstre og min måde at agerer på. Det drejede også min levevej over på den passion, jeg i dag er lykkelig over at kunne kalde mit arbejdsliv. 

 

Jeg lærte SÅ meget mere og jeg vil hjælpe dig til at se, at også du kan bruge din aktuelle stress til noget vanvittig konstruktivt og livsforandrende ... når du er klar.

Lene rodet.jpg

Hvem er stressekspert?

Titlen som ekspert er ganske ubeskyttet. Alle kan tage den på sig og du står tilbage med opgaven at vurdere, om den er troværdig for dig? 

 

For mig er en ekspert ikke blot én, der har en række eksamensbeviser. En ekspert gør sig umage med at vide det vigtigste, følger udviklingen på området, er eksamineret på sin faglighed, men også én med personlige erfaringer.

Når jeg afholder samtaler, gør jeg brug af samtlige mine fagspecialer indenfor bl.a. stress, mindfulness, selvværd, konflikthåndtering, skyggearbejde, planlægning, drømme design, dertil feedback og læring fra mine kunder, foruden min livsvisdom og personlige erfaringer, som inkluderer både egne og nært pårørendes møder med stress, kræft, dødsfald, svigt osv. Livet tester os til at se klart, stå stærkt og leve med en bæredygtig tilgang til forandring.

susi2.jpg

Lene er et fantastisk roligt, mindfull menneske. Hun kunne rumme alle mine bekymringer og udfordringer, ingen virkede for kompliceret på min kære coach. Hun indgyder ro, positive tanker og handlinger. Giver det overblik man har mistet og troen på, at det nok skal gå. Jeg husker specielt den første samtale via telefonen. En veninde havde fået Lene til at ringe mig op, da hun, bedre end jeg, kunne se mit behov. Kort inde i første samtale med Lene, begynder jeg at græde. Jeg græd, fordi jeg allerede dér kunne mærke, at her var et menneske, der kunne hjælpe mig og dét gjorde hun!

 

DU HAR VÆRET FANTASTISK!

 

Stort tak, fra Susi Clermont

Følg mig på

  • Hvid Instagram Icon
  • Hvid Facebook ikon
  • Hvid LinkedIn ikon
bottom of page