top of page

Personligt forløb

En ny begyndelse

Dette 12 ugers personlige stresshåndteringsforløb kan være din vej til balance, til at genvinde og finde dig selv med en fornyet styrke og indre ro. 

Når travlhed og stress over tid har sat sig i både krop, sind og sjæl, kan hverdagslivet let rammes af en følelse af træghed og handlingslammelse. Det er kroppens perfekte respons ift. at få dig til at stoppe op. Andre følelser med samme formål, kan handle om, at du har mistet energien, overblikket, hukommelsen, din evne til at træffe beslutninger osv. 

"En ny begyndelse" giver dig en forståelse for stressens væsen, redskaber til at afhjælpe dine symptomer samt strategier til at leve fremadrettet i en god balance.

mathilde.jpg

Mathilde

Jeg synes samtalen med dig var rigtig god, det er alle samtalerne ... de sætter virkelig nogle tanker igang og får mig til at se tingene fra en anden vinkel.

Efter samtalen havde jeg ro i kroppen og i hovedet, fordi jeg havde fået snakket med dig om alt det der fyldte, og du hjalp mig til at se nogen metoder til at klare tingene.

 

Må ærligt indrømme, at inden jeg startede, havde jeg svært ved at se en vej ud af alt det her, men allerede efter de første 3 samtaler med dig ser det hele meget lysere og nemmere ud. Jeg er også rigtig glad for de øvelser du gav mig, fordi de kan være med til at rydde op i alt det gamle.

Når stress bliver din standard

Uanset din stress har været måneder, år eller en hel livstid undervejs kan dine symptomer over tid blive din standard. Det er væsentligt at få arbejdet i dybden med dine overbevisninger og finde dem, der udtrætter dig. For stress er en farlig størrelse, i nogle tilfælde livsfarlig og det er paradoksalt:

For stress er også et gode! Stress er skabt til at passe på os!

Stress er din overlevelse, stopklods, pause, refleksion, helbredelse, læring, ærlighed, omsorg osv. 

Glad moden kvinde

Margrethe Pedersen, Økonomichef

(Billede lånt)

"Under min første samtale med Lene forstod jeg pludselig, hvorfor netop jeg kunne gøre brug af samtaler. Hun var rigtig god til at forklare mig, at det var ment som en hjælp til selvhjælp. Så jeg har hele tiden følt mig tryg og har kunne sige ting, jeg ikke har haft mod til at fortælle andre.

 

Jeg havde fra starten ikke noget specifikt mål, ift. hvor jeg skulle ende, men jeg har lært mig selv meget bedre at kende og jeg kan bruge de værktøjer, jeg har tilegnet mig, så det er super fedt!

Jeg vil helt klart anbefale andre at få en snak, selvom de er i tvivlende. Jeg ved, at hvis jeg selv skulle komme i en situation, hvor jeg har brug for et spark bagi eller hænger lidt med næbet, så ville jeg ikke tøve igen, for jeg har helt klart fået det bedre med mig selv". 

Du skal være tilfreds

Jeg tilbyder altid en samtale forud for et personligt forløb, så du kan mærke at både tilliden og kemien er på plads. Dertil sender jeg dig et spørgeskema, før vi starter op, så du har mulighed for at reflektere over, hvor du er nu, hvordan det påvirker dig samt hvad du gerne vil have med fra forløbet. Det er en kæmpe bonus samt et eminent måleredskab i forhold til hele din kommende proces. 

Jeg tror på ærlighed og vil derfor altid fortælle dig, hvis jeg fornemmer, at der er behov for lægelig hjælp eller en anden målrettet indsats ift. din krop og dit sind, som ligger udenfor mit kompetencefelt.

Smilende sygeplejerske

Karina Jensen, Sygeplejerske

Det har virkelig været det rigtige skub til at få mig ud af den sortseer verden jeg var endt i. Jeg har i dag fået mit overskud og energi igen, og tilmed fået mod til nye udfordringer.

 

Den ting der har haft størst betydning for mig: de guldkorn du altid kommer frem med, f.eks. at man hver dag gør tingene, så godt man kan. Da jeg gik hjem fra arbejde i weekenden efter at have haft en dårlig patient, var det med en helt anden følelse, at jeg havde gjort det så godt jeg kunne, og ikke den sædvanlige følelse af ikke at slå og til og kunne havde ydet mere! Så jeg har fået et andet livssyn. Der var ikke noget ved forløbet, jeg kunnet have tænkt mig anderledes. 

Hvad kan du forvente?

"En ny begyndelse" er et personligt og effektivt forløb. Det er er baseret på en helhedsbetragtning af dit system, det tager udgangspunkt i den kognitive teori og så er dt redskabsorienteret med det formål at give dig hjælp-til-selvhjælp.

Find inspiration i nedenstående elementer og vid, at samtlige tilpasses DIG.

GRATIS FORSAMTALE

Jeg tilbyder dig en uforpligtende

samtale af små 10-15 minutter, hvor vi taler om dine behov og ønsker til mig, som din behandler.

HVAD HAR DU BRUG FOR?

Stress er en individuel tilstand, så vi bruger god tid på at få fundet dine underliggende overbevisninger og

vinkle dem bedst for dig.

HANDLEKRAFT

Følelsen af at være handlingslammen kan tappe dig for energi, overblik, søvn og livsglæde. Det vender vi på hovedet, som noget af det første.

lene.jpg
female-865110_1920.jpg
Billede af Tamas Pap

MENTALTRÆNING

Vi vil træne din hjerne til at gå nye veje. Alting starter med en tanke, som giver dig en følelse, som til sidst beslutter din adfærd. 

TIDEN SOM VALUTA

Hvordan bruger du din tid og på hvad? Har du en tendens til at glemme dig selv, til at bare lige skulle eller burde noget før noget andet? 

HANDLEKRAFT

Hver eneste dag planter du små frø, som vil spire imorgen, om en måned, om 5 år og nogle endda resten af dit liv ... Vi fremtidssikrer din balance.

Billede af Elisa Ph.
Billede af Wil Stewart
Billede af Daniel Öberg

ALLE DINE LIVSOMRÅDER

Vi gennemgår dit liv og sikrer dig overblik, energi, handlekraft og personligt lederskab ... nu og fremover - en bæredygtig livsstil.

OPSAMLING

Vi snakker om den buffet af redskaber, planer, strategier og indsigter, du har fået og afklarer evt. spørgsmål, før du er videre på vej ud i livet ... i balance 

OPFØLGNING

Øvelse gør mester og du er efterhånden blevet en sand ekspert i at balancere dit liv, men vi følger op for en god ordens skyld efter 1 mdr.

Billede af Fuu J
Kat og arbejder
Billede af Firmbee.com
Billede af Darius Bashar

Stressens

indflydelse

på krop & hjerne

Grøn Godhed

Generelle sundhedsfremmende virkemidler

afbalancering af klipper

Slow living &

indre ro med mindfulness

stressede kvinde

Kognition, 

tankestyring & indre ro

Billede af Atikh Bana

Skræddersyede redskaber til forebygggelse

Smilende modne kvinde med grå hår

Med ønsket om at være anonym, er dette billede lånt

Lene har været utrolig dygtig til at matche mig rigtig godt fra gang til gang. Jeg har følt mig i trykke hænder uanset hvilken "tilstand", jeg er fremmødt i til vores møder. Hun har i høj grad evne at spotte min "tilstand", blot ved at se på mig og mit kropssprog.

Jeg er nået så godt i mål, som det er muligt pt. Jeg har fået de helt rigtige værktøjer, de helt ærlige vurderinger og klarhed omkring dét at være nedlagt med stress i en periode. Nu skal jeg ud og udleve det hele i praksis og det tyder på, at det går rigtig godt, da jeg føler, at jeg er beriget med mere end værktøjer - faktisk også en ny selvindsigt.

Lene er utrolig professionel med en tillidsvækkende personlighed, der giver en behagelig balance. Jeg har flyttet mig meget efter mit forløb med Lene og jeg mærker dagligt, at jeg har effekt og glæde af mine nye kompetencer. 

Hvornår, hvor, hvor længe ... osv.

Hvornår: Jeg er meget fleksibel særligt ift. opstart af stressforløb, da jeg ved hvor rammende det er både for dig, som stresset, men ligeledes for dine pårørende. 

Hvor: Læs "Værd at vide", så vil du forstå præcis hvor og hvorfor netop dette er ren luksus for dit nervesystem.

Hvor længe: En ny begyndese er et forløb af ca 3 måneders varighed ... virkningen er dog "for good", hvis du er villig til at få gå vejen og bruge af alle dine redskaber, huske alle dine indsigter og læne dig ind i strategierne ... bare rolig, du får hjælp til at huske det hele. 

 

Hvor lang tid: En lille time til halvanden hver gang. I starten er det hver uge og sidenhen hver anden uge. Du kommer til at arbejde med din udvikling også mellem vores samtaler ... det er sådan miraklerne opstår.

106581532_10223867128371243_7180550062670613783_o.jpg

Jeg mødte Lene på et meget svært tidspunkt i mit liv ...

 

Det blev også mit vendepunkt! Lene så mig og min kerne og med største empati og menneskelige indsigt fik hun mig til at finde den kerne. Den dag i dag bruger jeg mange af de redskaber Lene gav mig. For der skal lige justeres engang imellem - Tusind tak Lene!

Tina Marthedal Pedersen, Sygeplejerskestuderende

Følg mig på

  • Hvid Instagram Icon
  • Hvid Facebook ikon
  • Hvid LinkedIn ikon
bottom of page