top of page

High Five'r du dit liv?

Katte gør ... Jeg har luret dem og det har jeg, fordi jeg selv er bare en lille smule kattedame, forstået på den måde, at vi har et styks ekstremt arrogang kattedyr her i familien.


Katte er helt og aldeles deres egne - dét er fedt! De lader sig aldrig nøje og de foregiver ALDRIG at være andet, end de er! Det ville ganske enkelt være under deres standard at fx. imitere en ussel kopi af en relateret artsfælle - Det mener jeg godt de fleste af os kunne lære noget af?


Med dét sagt, havde det selvfølgelig nok været på sin plads at dele et billede af vores egen kat i dette opslag, men seriøst racen Ragdoll (engelsk for slaskedukke) levner ikke meget mere til fantasien end en lækkerdoven og helt utrolig smuk uldtot, så du får ikke mange vigende udtryk eller positurer ud af ham ... og lige nu VILLE jeg altså have en kat, der high five'r livet!Men, hvor tit high five'r du dit liv ... helt ærligt?

Som coach bruger jeg ofte et redskab, som ganske enkelt afspejler hele livets gang. Forskellige livsområder evalueres på en skala fra 1-10, som et øjebliksbillede (lidt som at tage temperatur) og så arbejdes der i dybden med de mere ubalancerede områder, hvorefter temperaturen til stor glæde tages igen med et selvfølgeligt kvantespring af en udviling ... Ja, mit job er ret fantastisk.


Nå, men tilbage til dig? og til high five! Kører det for dig? Er du i flow? Styrer du for vildt? Eller sidder du fast nogen steder i dit liv? Kører du måske dig selv for hårdt nogle steder? Mangler du mod til at ændre ved tingene, dér hvor "skoen trygger"?


Du ville blive overrasket, hvis du vidste, hvor mange mennesker der lever et såkaldt "leverpostejsliv". Et liv, hvor de nøjes med, hvordan det nu lige er blevet. Et liv, hvor måske hamsterhjulet spinner på på samtlige hverdage og tankerne overtager med at spinne weekenderne fulde. Dét er da ikke fair ... hverken over for dig selv, for dine nærmeste eller for livet, som du har fået.


Når du rater dit liv, har du en mulighed for at få øjnene op, for hvordan du bruger din tid på denne planet ... din begrænsede tid, vel at mærke. Så prøv at løbe dit liv igennem og se om der faktisk gemmer sig nogle gode, lettere oversete high fives, som du kan krydre resten af dagen med


Sæt i gang ... og rigtig god fornøjelse!


Be Balance ❤️ stiller skarpt på at skabe større glæde, mindre stress, mere tid og færre bekymringer i din hverdag og dit liv, måske det er vigtigt for dig?


Tak for at læse med. Det vil gøre mig glad, hvis du vil dele dine tanker i kommentarfeltet 😉


#Highfive #Tilfred #Katte #Kattedame #Mellemtilfreds #Leverpostejsliv #Laddigikkenøjes #Selvkærlighed #Egenomsorg #Givdigtid #Stress #Livsområder #BeBalance #Lenemariefabervenskab
bottom of page