top of page

Ligeværdighed eller ynk ...

Jeg er startet til ansigtsyoga, virkelig hårdt, men også rigtig dejligt, når jeg finder min egen stille måde at hvile i de små praksisser på. Måske ved du allerede en ting eller to om ansigtsyoga ... det gjorde jeg tydeligvis ikke selv, for det handler faktisk om meget andet end selve ansigtet.


I dag kom vi bla. ind på en snak om vores unikke. Det var selvfølgelig med udgangspunkt i, at vi alle bærer forskellige ansigtsformer, udtryk osv. og at vi på den vis er unikke, men der var også nogle tanker under overfladen.


For lige så forskellige vi hver især ser ud, lige så optagede kan vi være af at ligne hinanden. Vi sammenligner os generelt set ofte med andre "Hun er bare så pæn, dygtig, slank" osv. hvor vi selv måske er noget andet. Vi ønsker at have noget, vi ikke har og dét kan blive til følelser af uretfærdighed og jalouxi, men også af selvmedlidenhed.


Ynk og offerrolle er måske ikke lige dét, vi tænker, at vi sådan sejler rundt i på de underbevidste farvande ... men rent faktisk at ønske dig noget, du ikke kan få, at sammenligne dig med en anden, måske endda at prøve at kopiere en anden, dét ligger altså ikke højt på selvkærlighedsbarometeret, så hvorfor gør vi det?


Min dygtige og utrolig behagelige yogalærer lagde for med en fin metafor, som jeg tror de fleste vil kunne ryste lidt på hovedet af, alt imens vi på kærligste vis også ryster lidt af os selv og vores til tider temmelig tossede adfærd.


Hun satte det nemlig lidt på spidsen, som i ... hvis rosenbusken ønskede at være et stort, stærkt kastanietræ, når nu den var en rose og hvis kastanietræet ønskede rosen farvepalette og ynde. Heldigvis gør de ikke dét. De pryder begge, som de er skabt og de lever uden modstand, tvivl eller uretfærdighedsfølelse deres livsformål ... Så igen, hvorfor gør VI det? Kunne vi lære lidt andet? Kunne vi leve som ligeværdige, altså være lige meget værd, med hver vores unikke?


Kender du dit unikke?

For at kunne den slags, må du som udgangspunkt først forstå dit unikke.


Mit unikke er en særlig empatisk sans, som gør at jeg er god til at mærke ind i andre, fordi jeg lynhurtigt sanser stemninger og er god til at møde andre i et trygt rum. Jeg bruger meget "usynlig" energi og elsker at kommunikere gennem skrift, tale, sang, malerier mm.


Kender du dit livsformål?

Dit livsformål er din helt særlige mission, du er sat her på jorden med. Alle har én, det tror jeg fuldt og fast på - INGEN kan undværes!


Jeg selv er vægt af stjernetegn og mit livsformål er sjovt nok at skabe balance og at hjælpe andre til det samme. Jeg har gennem en lang årrække, arbejdet som coach og stressekspert og dét er noget af det mest meningsfulde, jeg kan komme på.


Jeg hylder mangfoldigheden og ville ønske, vi alle ville og kunne stå i vores unikke, for pokker da en verden vi kunne skabe ... sjovere, mere kreativ, roligere og ganske foranderlig på bedste vis.


Enhver ubalance i forhold til at stå stærkt med dit unikke eller at kende dit livsformål, jamen dén er jo da første skridt på vejen til at komme i balance - Be Balance ❤️


Tak for at læse med. Det vil gøre mig glad, hvis du vil dele dine tanker i kommentarfeltet 😉


#Balance #Ubalance #Stress #Ståstærkt #Unik #Ditunikke #Livsformål #Ansigtsyoga #Underoverfladen #BeBalance #Lenemariefaber #Givdigtid #Selvkærlig


venskab
bottom of page