top of page
Familie på digital tablet

Har du behov for noget, helt 
PRIVAT?

Livet tester os på daglig basis med uforudsete udfordringer, med muligheder, med trivialiteter osv.

Det er helt privat

Når du mærker, at du har svært ved helt at genkende dig selv, uanset det er privatlivet eller arbejdslivet, der udfordrer dig, kan du have behov for, at der bliver taget hånd om det uden andres indblanden (og viden) - Helt privat!

Måske har du lyst at trykke snooze og trække dynen over hovedet for en stund, stoppe alt og give dig selv en velfortjent pause?

Måske du ønsker at fortsætte din hverdag, som du plejer, men har behov for at tilføje et ekstra og fortroligt element ift. at få det godt indeni og stå stærkt med dig selv igen, selvom noget i dit liv giver dig modspil og påvirker både krop og psyke? ​

Sollys Portræt

Ved du allerede, hvad der skaber din ubalance? Er det noget, du selv kan ændre på?

Når noget er dybt personligt

Det er aldrig til at vide, hvad andre mennesker slås med hjemme bag de lukkede døre. Nogle ting, kan opleves så sårbare eller på anden vis personlige, at man kæmper alene - En strategi, som virker for nogen og for andre giver sig udslag i stress og ændret adfærd.

Sygdom i familien, dødsfald af en nærtstående, sorg, utroskab, skilsmisse, udfordringer med børnene, fyring fra jobbet, en svær økonomi, bekymringer om verdenssituationen osv.

ALLE kan blive mødt af stress under særlige omstændigheder. Spørgsmålet er selvfølgelig bare hvilke, der giver udslaget? Dertil naturligvis, om vi kan undgå, at de vælter os helt eller vi kan skabe de bedste forudsætninger for at mødet ikke sætter for dybe spor.

Billede af Hannah Wei

Har du brug for fleksibilitet og fortrolighed for at flytte dig?

Tør du investere i dig selv?

Jeg SKAL have den nyeste smartphone! Alle har da Netflix, Viaplay og (... indsæt selv)! Vores hvalp kostede kun 11.000,- men hun er også en blanding! Jeg prioriterer frisøren minimum hver 8 uge! Tatoveringer er fede, de udtrykker hvem jeg er og er en investering!

Vi køber os til rigtig mange synlige ting, oplevelser og personlige iscenesættelser uden at blinke med øjene. Gør du det samme, når det handler om mere usynlige ting, som din indre glæde, dit selvværd, din mentale helbred og din livskvalitet? Kunne du finde på at betale fx. kr. 11.000,- for at leve med nye redskaber og indsigter fra nu og resten af dit liv?

Hver gang du investerer i noget dybere, får du mere dybde. Hver gang du investerer i mental sundhed, får du også fysisk sundhed. Hver gang du står ærligt med livets sværeste udfordringer, står du stærkere (... det vil iøvrigt også påvirke dine nærmeste omgivelser). 

Rolig kvinde

EN NY BEGYNDELSE ...

PERSONLIGT FORLØB

Som stressramt kan du let føle dig modløs og handlingslammet - Ingen energi, overblik eller power ... dét sætter vi ind på, promte!

Mange før dig har været skeptiske på dette forløb: Hvordan kan jeg få det SÅ meget bedre, på SÅ kort tid? Svaret er omsorg, ro og fokus.

team-4529717_1920.jpg

KUNSTEN AT STRESSE ...

GRUPPEFORLØB

Du er ikke den eneste, der har mødt stressens indtog i hverdagen. Stress er selvfølgelig individuelt baseret, men fællesnævnerne er utallige. 

Forløbet for dig, der kender til hvad grupper kan ift. støtte og inspiration. Du deltager i fællesundervisning og opgaver, du kan få sparring på.

Online klasse

FOR TRAVLT TIL ...

SELVHJÆLPSFORLØB

Jeg tror på, at vi, et langt stykke hen ad vejen, kan hjælpe os selv. Nogle gange kræver det bare et lille input og derfra kan vi selv holde fokus. 

Dette forløb støtter dig i at se de tanke- og handlemønstre, der skaber ubalance. Du får redskaber, viden og indsigter - hvor du vil, når du vil!

Følg mig på

  • Hvid Instagram Icon
  • Hvid Facebook ikon
  • Hvid LinkedIn ikon
bottom of page