top of page
Billede af Brooke Cagle

Det er ingen skam at være passioneret

Derfor burde det heller ikke være nogen skam at passe godt på dig selv. Du står med en kæmpe passion, en kæmpe frihed, en skaberkraft, men helt ærligt også med et kæmpe ansvar og en kæmpe risiko for at blive mødt af bekymringer, ensomhed, 24/7 følelsen og i sidste ende desværre også ofte stress. 

Dét kan være sindsyg svært at være solo, for det gør dig alt andet lige til tovholder på samtlige firmaets beslutninger og i mange tilfælde også for samtlige gøremål, posteringer, opringninger, strategier, salgopfølgninger, serviceopgaver osv.


Administrerende direktør, økonomichef, salgschef, servicechef, personalechef, administrationschef, driftschef, foruden strateg og forretnings- og produktudvikler, PR- og marketingsansvarlig osv. Dét er dig ... nå ja, og du skal også selv lave kaffen - DU er den!

Arbejder mor

Som soloselvstændig er du selvledende, men hvordan er du som leder ... for dig selv?

Kører du med serviceeftersyn?

Er du typen, der tager bilen til regelmæssige serviceeftersyn eller kører du, til der er et reelt behov for at smutte forbi værkstedet?

Du ryster måske på hovedet nu, for hvem i alverden har lyst at indrømme det sidste scenarie? Helt ok, ryst bare, men faktum er ofte tit det sidste og dét er selvfølgelig ikke hensigten, men det blev bare sådan.

Jeg har gennem tiden mødt SÅ mange selvstændige, der havde for travlt til at passe på sig selv. SÅ travlt at de, ud af det blå, gik ned med flaget og det er selv sagt en alvorlig sag, når man er solo og ens hjerne er den bærende del af foretagendet.

Der hvor du er passioneret, er du bare bedst ... det er andre også.

Aspiring Pilot

Balance fremfor brandslukning

At være solo om at drive en virksomhed handler om at finde en god balance, have sunde grænser samt erkende og få hjælp, hvor man mangler indsigter eller lidt ekstra power.

Du ved, du har brug for din hjernes kapacitet, adgang til din kunnen og til dine kreative evner, når der skal tænkes ud af boksen. En stresstilstand ramler ned i dine kognitive kompetencer og besværliggør (eller umuliggør) dine evner til at huske, holde fokus, vurdere samt beslutte og dén situation skal vi udenom!

Jeg hitter ikke på noget formstøbt til dig, vi skaber sammen en helt unik tilgang til din aktuelle situation. Jeg er din online buddy. Din VÆK fra brandslukning og hen IMOD balance uanset, hvor i landet eller verden, du befinder dig ... er du ikke længere helt solo!

Ror

Hvad har du brug for, for at kunne være succesfuld, som selvstændig ... også på den lange bane?

Jeg anbefaler Lene Marie. Hun er indlevende, grinende, nærværende, klog og  visionær. Hendes forløb er let at følge og det har været helt essentialt, for at jeg kom på benene igen, efter en svær ansættelse.

Jeg var havnet i et job og en sygemelding som gjorde,at jeg følte mig helt magtesløs og havde mangel på overskud til at se mig ud af situationen. Det udfordrede mig, at jeg ikke kunne gennemfører det job, jeg var gået igang med, og jeg havde meget skyld og skam over at sige fra - og sygemelde mig, men det var dét min krop kaldte på. Lene Marie har været meget engageret og i den grad været god til at heppe på mig i den her proces.

Anne er freelance designer

Kvinde på telefonen

Følg mig på

  • Hvid Instagram Icon
  • Hvid Facebook ikon
  • Hvid LinkedIn ikon
bottom of page