top of page
Folk Dancing på Concert

Andre fortæller

Hvad længes du efter?

Hver og én af mine kunder er helt specielle for mig. De er et fintmasket net af visdom, helt unikke og hver har de deres helt eget aftryk at sætte her i verden.

 

For dem er jeg måske blot et øjebliksbillede, der får stormen til at lette, men for mig er de alt hvad de har vist mig af tillid, tilstedeværelse og tanker ...

 

Jeg glemmer hverken dem, deres energi eller deres personlige udvikling.

122335705_10208118190909647_7680258561299987496_n_edited.jpg

Susi Manuela Clermont

Biolog & Lektor

”Jeg er blevet guidet i et roligt tempo til at forstå, hvad det er i mig, der får mig til at stresse. Jeg har fået en god forståelse for, hvad jeg kan og skal gøre for at bryde dette. Den forståelse er jeg selv kommet til med Lene's hjælp. Hun har ikke bare fulgt en fast slagplan, men har gjort plads til mig, mine behov og spørgsmål. Jeg har fået et "anti-stress kørekort" - nu skal jeg praktisere det og blive rigtig god til at bruge det, så jeg oplever færre og færre situationer, som kan tangere stress og jeg er allerede rigtig godt på vej. Jeg er gået fra at være vild bange for at skulle stoppe forløbet. Angst for at skulle slippe Lene og stå på egne ben, til nu at føle mig total rustet til selv at tage vare på mig selv og bruge de redskaber, hun har lært mig”

“Tak for dig og for, at du gik foran og holdt min hånd, når jeg havde brug for det. Det har også været vigtigt, at du har motiveret og troet på mig og gav slip, når jeg selv sagtens kunne lykkedes med det mål, jeg havde sat mig.

I dag efterfølgende savner jeg vores samtaler og den hjælp jeg fik også imellem dem og jeg husker på dig og hvad jeg har lært mig og det føles rigtig rart". 

Lisette

"Inden jeg ringede til dig havde jeg nærmest opgivet det hele, jeg havde følelsen af at være et håbløst tilfælde og ganske alene i verden. Efter vores samtaler har du givet mig redskaber til at tænke positivt om mig selv og hvordan jeg kan være den bedste rollemodel både for mig selv og for familien.

Jeg kan mærke markant forskel på hvordan jeg anskuer verden - Tak, tak for dig og et fantastisk og meget personligt forløb!

Birgitte

"Lene har været til stor hjælp i mit stressforløb. Jeg var presset på flere fronter i livet og en dag væltede del hele bare. Mine forældre fandt Lene og fik snakket med hende omkring hvad der var sket og Lene tog sig tid til at snakke med mine forældre en sen fredag aften. Jeg kontaktede Lene kort tid derefter og jeg fik lynhurtigt en konsultation og blev oprettet i ssytemet, så hvis jeg følte for det, kunne jeg altid give et kald. Nu er mit forløb afsluttet og jeg har virkelig følt mig tryg og sikker i Lene's hænder. 

Martin

heidi.jpg

Heidi Frederiksen,

Sosu-assistent

"Du har givet mig SÅ meget lyst til livet og mod på at komme videre!

 

De værktøjer, jeg har fået af dig og alle dine gode råd, startede med at virke allerede efter første samtale.

Din måde at fortælle ting på, din grundighed, alt den skønne energi du tog med dig, dit søde, smilende væsen ... jeg fandt hurtig tryghed, tillid samt roen sammen med dig og glæder mig nu over at vide, hvad der virker og ikke virker for mig".

“Endnu en god samtale med dig. Jeg bliver tryg hver gang vi snakker og du er så god til at vise mig de positive fremsridt jeg gør og hvor langt jeg er kommet i min proces. Du formår virkelig at give mig et kærligt sku ud i nye udfordringer uden det bliver farligt. Tusind tak for det.”

Cirkeline

“Lene formår at møde mig på den mest omsorgsfulde og menneskelige måde. Hun er ikke bare dygtig, i hendes hænder føler jeg mig lyttet til og forstået. Hun er utrolig livsglad, positiv, passioneret, kraftfuld, målrettet og en virkelig hjertevarm person.

Amalie 

“Jeg har det bedre og bedre for hver gang vi snakker sammen og får vendt en masse ting. Du er bare SÅ dygtig, nem og behagelig at snakke med ... glemmer ofte helt hvem du er og tænker på dig, som en rigtig god og omsorgsfuld veninde.”

Liselotte 

mor og datter

Med ønsket om at være anonym, er billedet lånt

"Lene hjalp mig igennem en rigtig svær tid efter endt barsel med mit første barn. Jeg kæmpede med at slå til hjemme og på job, hvilket ramte både psykisk og fysisk. Jeg startede hos psykolog, men det var ikke mig, så i stedet fik jeg, igennem mit job, mulighed for at snakke med Lene.

Først var jeg skeptisk, for jeg havde ingen erfaring med coaching og jeg tvivlede, hvorvidt hun kunne hjælpe mig, når en psykolog ikke kunne, men det må jeg bare sige, hun gjorde.

​Gennem samtaler og “hjemmeopgaver” kom jeg relativt hurtigt på ret kurs

igen. Lene hjalp mig med mit livssyn, selvkærlighed og ikke mindst evnen til at kunne sige pyt og fokusere på de ting, som betyder noget for mig. Dét har gjort en kæmpe forskel for mit liv lige siden. Alle de gode værktøjer jeg fik, er stadig med mig i rygsækken hver dag, og de sørger for, at jeg ikke ryger ind i gamle dårlige vaner, selv her efter jeg er blevet mor igen. Det er en gave for livet at komme i Lenes hænder. Jeg kan klart anbefale det!"

“Det var rart igen at få vendt tingene, som kører rundt i hovedet på mig. Jeg ser det så meget nemmere fra en anden synsvinkel sammen med dig ... det får selvværdet op og jeg kan mærke, jeg bliver stærkere med små overskuelige skridt og gode planer.

 

Jeg er så glad for vores samtaler og for at være startet i forløb med dig, det er meget mere værd end jeg havde turdet håbe.” 

Mathilde

"Når man står i en situation, hvor kroppen har sagt stop, er det uhyre vigtigt at kunne få hjælp på meget kort tid, det fik jeg. Derudover har det været enormt befriendeog trygt at kunne give Lene en besked eller et opkald, hvis jeg har været ude på kanten. Hun har altid skabt tid til at få mig på rette vej igen het akut. Jeg kan stærkt anbefale Lene og hendes metode og forløb, det har virkelig været en hård, men lærerig og ikke mindst tryg oplevelse."

Michael

“Med dig på sidelinien, mens jeg går igennem så stor en personlig udvikling, gør en kæmpe forskel. Det kan virke farligt, men jeg ved du står lige bag mig.

 

Du er så god til det du gør, så du får mig til at føle mig som en superstjerne med mine redskaber og indsigter. Jeg er så glad for, jeg valgte dig at følges med.”

Marie

Billede af Kyle Broad

Med ønsket om at være anonym, er dette billede lånt

Jeg sad med ryggen mod solen med ansigtet mod et kulsort mørke, jeg kunne ikke bevæge mig, ikke vende mig væk og lade solen skinne på mit ansigt. Det var lyse pletter i mørket, men jeg kunne ikke nå dem, min krop var lammet og min sjæl var gået i stå. Kun de lys pletter fik mig til ikke at give op og da jeg fandt modet til at ringe dig op, blev de lyse glimt hurtigt flere og flere, nu tør jeg med dig i tanken og med de værktøjer vi sammen har fundet, at vende ansigtet væk fra mørket og lade solen varme mit ansigt og min sjæl og selv om mørket stadig er der er det lettere at vende mig væk fra det.

 

Jeg er på vej væk fra det men stadig uhyre bevidst om at hvis jeg vakler så omslutter det mig igen. Tak for dig og for at du går foran mig og holder min hånd når jeg har brug for det og giver slip når jeg selv kan lykkes med det mål jeg sætter mig, kærligst Lisette

Inden vi begyndte vores samtaler, havde der været mange tanker og følelser involveret. At lukke et "fremmede" menneske ind hvor jeg er allerede mest sårbar, det er ikke en nemmeste.

 

Men men men, Lene mødte mig med hudløs ærlighed, en billedligt sprog som gjorde det nemt for mig at genkende mig selv i måden tingene blev fortalt.

Katrine

Hej Lene Tusind tak for snakken, det er rart og snakke med en ligesindet der forstår en i de svære situationer. Det var rart og få en bekræftigelse på at den måde som jeg lever mit liv på efter stress er den rigtige vej, og en snak med dig senere hvis problemer skulle trænge sig, det er helt sikkert vejen frem.. Har en rolig fornemmelse i min krop efter vores snak TUSIND TAK!

Simon

Stress kan være en rigtig grim følgesvend og kan være en langvarig kæp i hjulet, hvis du ikke får arbejdet med det. Lene har hjulpet mig igennem en stresset periode og hjalp mig, ved at give mig værktøjer, der gav mig overskud til at komme videre. Jeg er utrolig taknemmelig for den hjælp jeg fik og kan kun give min varmeste anbefaling til hende.

Henriette

Billede af Gian Cescon

Nadia H

Pædogog

"Jeg har fået et stor forståelse for stress og fået en masse gode værktøjer. Lene er meget direkte og tydelig i sin vejledning og kræver noget af en. Jeg kan slet ikke se, hvordan noget skulle forbedres. Jeg er blevet støttet og skubbet i den rigtige retning. Lene er et menneske, man gerne vil lukke op for, det er tydeligt at hun sunes det er vigtigt, hvad vi laver sammen og jeg føler mig meget godt klædt på til fremtiden". 

"Kæreste Lene.

 

Hvor er jeg pisseglad for vores samarbejde. Det rykker mig virkelig.

Det er simpelthen så givende at snakke med dig. At kunne være ærlig og mærke, at du griber mig og ser ting og sammenhænge, jeg kan arbejde med. At du prikker til mig og udfordrer mig. 

Tak for gode konkrete værktøjer!

Kanya

"I disse dage er jeg utrolig taknemmelig og glad. Jeg føler mig utrolig priviligeret. De værktøjer du hjalp mig med dengang (2015) bruger jeg stadig omend der bliver justeret efter behov. 31. januar 2022 begyndte jeg i praktik som 6. semester studerende og alle parametre for stress ramte mig. Takket være min læring om stress og håndtering, klarer jeg det faktisk bedre end nogensinde. Masser af god karma din vej.

Tina

"Jeg er simpelthen på den vildeste rejse lige nu. Jeg har sagt mit job op og starter nyt efter påskeferien.

Med din hjælp er jeg blevet klogere, modigere, mere bevidst om, hvad der er godt for mig og vigtigst af alt har jeg lært at turde vælge dét frem for alt det der er udfordrende for mig, men som passer godt til og for andre. 

Tak for redskaber og indsigter ... jeg er så meget på vej!

Heidi

Kvinde måler

Dorthe Andersen,

Selvstændig

"Jeg tog en stresstest og så ringede jeg til dig. Den mandag havde jeg det bare rigtig skidt og jeg vidste, at jeg måtte gøre noget. Det er jeg glad for den dag i dag. Jeg er blevet meget bedre til at mærke efter og ta' det roligt, selv om det kan være svært at lære og tænke på en anden måde. Jeg har jo ikke prøvet at snakke med andre, men du var den bedste for mig. Du har været utrolig god til at takle min situation, så jeg kan ikke sige det nok, hvor glad jeg er, for at det var dig, som hjalp mig gennem min stress med et personligt forløb".

"Du åbnede mine øjne og fik mig til at se mig selv lidt udefra. Faktisk fik jeg en snak med en kollega igår om mine udfordringer med hans anerkendelse og det var så vildt for mig. Tænk hvad en samtale med dig på halvanden time kan gøre dén forskel. Tak for dig, Lene 

Maria

"Tak for at følge op på mig, det gjorde mig glad på en dag, som rummede både savn, glæde og meget mere ...

 

Af hjertet tak for dit vedholdende fokus på at hjælpe mig til at skabe en bæredygtig balance i mit liv. Jeg ønsker dig et 2023, som indfrier alle dine drømme ... tak for dig!

Arne

"Efter samtalen er det gået op for mig, hvor destruktiv jeg i lang tid (hvis ikke altid), har tænkt og talt til mig selv.

 

Tak for din behagelige væremåde, dit rolige, åbne, forstående væsen. Tak for dig og tak for din hjælp indtil videre!

Christina

Jæger

Aske,

Fuldtidsjæger

Måden forløbet er gennemført på har været super godt for mig. At ikke skulle møde op et sted, har gjort hverdagen meget nemmere for mig. 

Jeg var udfordret af ikke at knne håndtere min hverdag. Havde ikke opdaget, det var stress, men Lene var flink, professionel og engageret i sit møde med mig. 

Jeg kan stadig opleve perioder med stress, men jeg har fået en masse værktøjer og hjælp til at håndtere det. 

Tak, Lene ... jeg vil skynde mig langsomt, Aske

Kære Lene. Tusind tek for en givende samtale igår. Jeg ser frem til vores samtaler og trods det "interessante" er der altid gode smil undervejs med alle dine skønne billeder på, hvad det er, jeg kan arbejde med for at få det bedre. Jeg føler mig så heldig, at du er med til at hjælpe mig på vej. Tak for dig!

Heidi

Kære skønneste Lene.

 

Jeg tænker på dig og vores samtaler hver dag, så det har bestemt været både værdifuldt og øjenåbnende for mig at være i forløb hos dig. Jeg er så glad for det. Jeg savner faktisk helt at tale med dig.

Tina

Kære Lene.

Tusind tak for, at du er der. Tak for snakkene og for din tid. Det gør en kæmpe forskel for mig at snakke med dig! Du får mig til at lande, når der ogstår noget helt akut. Jeg sætter kæmpe pris på din fleksibilitet (også i weekenden). 

Elias

Billede af Nicolas Jossi

Pelle,

aktisk administrativ

Jeg vil klart anbefale "En ny begyndelse" til andre. Det er et forløb med meget konkrete, brugbare værktøjer. Da jeg startede var jeg stresset, min kone havde sendt mig, jeg havde svært ved at overskue noget og havde mange negative tanker.

 

Lene er meget positiv og engageret. Jeg sætter stor pris på at have lært hende at kende, hun har været virkelig god til at forklare mig, hvad jeg havde brug for ... bare tanken om at have hende ved min side, gav mig tryghed og håb. Jeg har særligt taget til mig, at jeg er helt perfekt præcis, som jeg er ... og så skal det hele nok gå. 

"Tak for igen en god indsigtsfuld samtale. For mig er det virkelig vigtigt at blive mindet om at ville og ikke skulle og burde alt muligt. Jeg vil gerne selv vælge at være til stede og fejre mine sejre i både det store og små. For mig går der altid noget tid før samtalerne sætter sig og det føles rigitgt og varigt for mig.

 

Tak skønne dig."

Camilla

"Jeg sidder med en følelse af at tage mig selv og min situation alvorligt, det føles rart. Jeg er vild med det målrettede, da jeg har et ønske om at være mere konsekvent overfor mig selv. Jeg har en lethed i kroppen som breder sig, når jeg bliver taget seriøst af dig.

 

Tusind tak for snakken og følelsen.

Lise

"Jeg troede egentlig godt, jeg vidste, hvad stress er for en "ting", men efter jeg har været i forløb med dig, har jeg en nu og helt anderledes forståelse og den alene er jeg så taknemmelig for. Den bringer mig tættere på mig selv og det har givet en ro og glæde, som jeg ikke har mærket i årevis. Jeg vidste ikke hvad jeg gik ind til, men pyt, for det var alligevel bedre end forventet, haha".

Benjamin

Følg mig på

  • Hvid Instagram Icon
  • Hvid Facebook ikon
  • Hvid LinkedIn ikon
bottom of page