top of page
Billede af Siora Photography

Stresscoaching

Når du ikke længere kan genkende dig selv, ikke kan læse, sove eller gå dig til en hurtig bedring, så kan stresscoaching være din vej til balance, til at genvinde og finde dig selv med en fornyet styrke og indre ro. 

Travlhed og stress kan over tid sætte sig i både krop, sind og sjæl og dit hverdagslivet kan rammes af en følelse af handlingslammelse. Det er kroppens perfekte respons ift. at få dig til at stoppe op. Andre følelser med samme formål, kan handle om, at du har mistet energien, overblikket, hukommelsen, din evne til at træffe beslutninger osv. 

Stresscoaching er baseret på en hjælp-til-selvhjælp tilgang, en handlingsorienteret metode, der ikke forudsætter, at du har dine vanlige ressourcer at sætte i spil. Der tages højde for stressens påvirkninger af din biologi, bl. a. med overvejende tanker på dine kognitive kompetencer, din hormonelle ubalance samt svækkelsen af dit nervesystem.

Fundamentalt & Fremadrettet

Groft skitseret kan stresscoachingen opdeles i tre overlappende områder. Hver især indeholder de elementer af generelle sundhedsfremme, suppleret med skræddersyede tiltag for et personligt og individuelt fuldendt resultat. 

Forståelse

Det er væsentligt at du lander en grundlæggende forståelse for stressens indflydelse på din krop, hjerne og sindsstemning ... det giver dig roen samt troen tilbage. 

1

Redskaber

Du får to puljer af redskaber. De evidensbaserede samt de individuelt skræddersyede, som møder dig i dit liv og din hverdag - sådan bliver din rejse fuldendt. 

2

Strategier

Når du én gang har været ramt af stress, ligger der en højere risiko for, at det vil ske igen. Derfor skal du have solide indsigter og forebyggende strategier. 

3

Vejen fra stress til balance

Tag din stress alvorligt og få den rette hjælp sat i værk hurtigst muligt, så symptomerne ikke når at forankre sig.

 

Jeg ved, at du altid vil søge hjælp, hvis du brækkede benet, fik øjenbetændelse eller hjertebanken, sådan gør vi nemlig bare. Det har vi lært. Det er håndgribeligt og indlysende. Du heler hurtigere og bedre med den rette hjælp.

Desværre har de færreste lært, hvor megen skade det kan gøre, når vi ikke tager vores hjerne alvorligt . . og det er i hjernen, din stress starter, det er den, der kommunikerer med dig via dit humør, din adfærd og alle dine fysiske symptomer. Den kan lide stor skade over tid, hvis den får lov at køre i samme rille og ridse sig dybere og dybere.

 

Jeg tager stress (og din hjerne) meget alvorligt og derfor tilbyder jeg ikke enkeltstående samtaler ifm. stress. Det er vigtigt, at du kommer afsted på din rejse og får løst dine stressudfordringer én for én ad én omgang ... ellers ville jeg ikke kunne garantere dig at nå din balance og deri er jeg kompromisløs. 

 

Billede af bruce mars

Jesper Thomsen

Direktør i egen virksomhed

"Allerede efter første samtale var jeg rigtig glad, det var super fedt. Jeg havde ikke lige selv regnet med, at jeg skulle denne vej, men min kære kone havde fundet Lene og banede vejen for dette forløb. 

Jeg kom med en stor frustration og nogle kontante udmeldinger, som faktisk ikke var ægte ment. Det spottede Lene og satte dem blot på pause og sagde, at det kunne jeg jo altid beslutte senere, hvis jeg stadig mente det (det gjorde jeg ikke). Først skulle jeg forstå min situation og have redskaber til at værne bedre om mig selv. Jeg mærkede, hvordan jeg gerne åbnede op for hende. Jeg havde stor tillid. 

At få styr på min søvn var et stort tema, men allerede ved anden samtale havde jeg landet den - det var vildt!

Jeg har lært virkelig meget, fået redskaber og kender mig selv på en ny og meget bedre måde. Min familie har mærket det samme og det er jeg glad for.

Tak, for at være "min ven" også på akutte kald i perioden.

Stresstest - Bebalance.dk

Test dig selv

Test dig selv, find dit udgangspunkt og mød dig selv med en ny forståelse.

 

  1. Er du kun netop ramt af stress, kan du givet vis selv skabe de rette ændringer med en målrettet, kærlig og konsekvent indsats. 

  2. Har du været stresset mere end et par måneder tyder noget på, at du ikke selv har indsigterne eller energien til at genskabe en sund balance. 

Stresscoaching, personligt 1:1

Stresscoaching, gruppeforløb

Stresscoaching, mini-forløb

Kopi af 7 gode råd - Mockup.jpg

Modtag min e-guide
"7 gode råd om balance"

Skriv dig op til at modtage en månedlig hilsen med gode råd, inspirationer, værktøjer, viden samt muligheder til et liv i balance.

Din e-guide er under vejs ...

(Du bliver også den første til at høre, når jeg har fundet på noget nyt og spændende).

bottom of page