top of page

Online

Langt de fleste af mine samtaler afholdes online, hvor vi taler sammen over telefonen eller i nogle tilfælde via et møde over computeren. 

Online mentoring er "det nye sort" da det er trygt og let tilgængeligt. Du vælger selv dine omgivelser, kan reducere "mentale støj" til et minimum, skabe dig en ro for fordybelse, foruden naturligvis spare tid og måske en skrantende energireserve i forhold til forhold som trafik, parkering, menneskemængder osv.

Virker det? Helt bestemt. Faktisk vil jeg våge den påstand, at mange aspekter af din online undervisning, gør det muligt for dig at flytte dig hurtigere. Søger du et skræddersyet tilbud eller er du i tvivl om noget, så kontakt mig på lenemariefaber@gmail.com.

Læs meget mere om produkter og priser længere nede på siden.

Obs. B2B samarbejder skræddersyes altid, og faktureres via e-conomics.  

Tusind tak Lene Marie Faber

"Det har været enormt lærerigt for mig at være i forløb hos Lene. Jeg er blevet klogere på, hvad stress er og har fået mange redskaber, jeg kan bruge fremover. Jeg er også blevet bedre til at mærke hvordan jeg har det og til at være i ro med mig selv.

 

Lene er meget rolig og åben - det giver tryghed. Hun er engageret, lyttende og god til at formulere sig og beskrive situationer med billedsprog. Det giver en stor indsigt. Jeg havde haft stresssymptomer 6,5 måneder, inden jeg startede op hos Lene. Jeg havde det ikke særlig godt og var meget frustreret, fordi jeg ikke vidste, hvad jeg skulle gøre, for at få det bedre og ikke kunne navigere i det.

Lene giver sig den tid, samtalen tager, så samtalen afsluttes på en god måde. Jeg er blevet meget bedre til at mærke efter og tage pauser, når jeg har brug for det. Jeg har accepteret, at jeg havde stress. Det tog mig tid at nå dertil. Jeg er blevet klar over, hvor vigtigt det er med pauser og bruge tid på mig selv. Førhen kørte jeg derudaf og kunne have dårlig samvittighed, hvis jeg sad på sofaen i løbet af dagen. Det har ændret sig. Jeg er dybt taknemmelig for forløbet hos dig, Lene" De varmeste anbefalinger, Cirkeline Bilstrup, sygeplejerske