top of page
Afslappet møde

3 måneders online gruppeforløb
FRI AF STRESS

For dig, der søger at deles om indsatsen samt møde stor inspiration og støtte (også udenfor kontortid)  

Lene rodet.jpg

Jeg ved, at alt, hvad jeg er idag, er skabt af alt, hvad jeg har oplevet. Særligt livets udfordringer ... alt det svære, skræmmende, uperfekte, som stress, kriser, kaos, svigt, sygdom, dødsfald og traumer ... har hjulpet mig til at se klart, stå stærkt og leve et sandt liv for mig.
 

Føler jeg mig lille og ubetydelig en dag, husker jeg altid på ordsproget:

  

"Når du føler dig for lille til at gøre en forskel, så prøv at sove med en myg"

Dét er hermed videregivet og hjælper altid på at vende tankerne opad.

Billede af Kinga Cichewicz

PERSONLIGT FORLØB

Som stressramt kan du let føle dig modløs og handlingslammet - Ingen energi, overblik eller power ... dét sætter vi ind på, promte!

Mange før dig har været skeptiske på dette forløb: Hvordan kan jeg få det SÅ meget bedre, på SÅ kort tid? Svaret er omsorg, ro og fokus.

Billede af Becca Tapert

GRUPPEFORLØB

Du er ikke den eneste, der har mødt stressens indtog i hverdagen. Stress er selvfølgelig individuelt baseret, men fællesnævnerne er utallige. 

Forløbet for dig, der kender til hvad grupper kan ift. støtte og inspiration. Du deltager i fællesundervisning og opgaver, du kan få sparring på .

Pinky and the Laptop_edited.jpg

SOLOFORLØB

Jeg tror på, at vi, et langt stykke hen ad vejen, kan hjælpe os selv. Nogle gange kræver det bare et lille input og derfra kan vi selv holde fokus. 

Dette forløb støtter dig i at se de tanke- og handlemønstre, der skaber ubalance. Du får redskaber, viden og indsigter - hvor du vil, når du vil!

Fotografi af naturligt lys

Kan du se retningen for dig?

Kun 3 måneder?

Hvem var du for 3 år ... eller 3 måneder siden? Hvem er du i dag? Genkender du dig selv, som dén person, du allerhelst vil være?

Stress kan være mange, mange måneder, endda år, måske en hel livstid om at blive spottet af dig selv. Måske er du heldig at få hjælp af andre, der ser din adfærd ændres, hvis vel at mærke du griber tanken med selverkendelse.

Konsekvenserne af stress på længere sigt kan resultere i angst og depression. Dertil en række følgeeffekter, når din energi smitter dem, du omgås fx. partner, børn, kolleger og venner. Ikke sjældent hører jeg om mennesker, der er blevet skilt, har mistet job, venner, børnene til en deltidsordning, har fået kroniske lidelser osv. Det er SÅ trist!

For stress er et gode! Stress er skabt til at passe på os! Stress er stopklodsen, der forhindrer dig i hovedløst at kaste alt overbord. Stress er pausen, refleksionen, måden at tænke smartere på, prioriteringen, helbredelsen mm.

Stress er ikke svaghed! Stress er ikke tabu! Stress er storhed og stolthed! Så grib din stress med omsorg og forståelse, så skal du se, hvordan du kan have det og hvor du kan være om blot 3 måneder!

margit.jpg

Under min første samtale med Lene forstod jeg pludselig, hvorfor netop jeg kunne gøre brug af samtaler. Hun var rigtig god til at forklare mig, at det var ment som en hjælp til selvhjælp. Så jeg har hele tiden følt mig tryg og har kunne sige ting, jeg ikke har haft mod til at fortælle andre.Jeg havde fra starten ikke noget specifikt mål, ift. hvor jeg skulle ende, men jeg har lært mig selv meget bedre at kende og jeg kan bruge de værktøjer, jeg har tilegnet mig, så det er super fedt!Jeg vil helt klart anbefale andre at få en snak, selvom de er i tvivlende. Jeg ved, at hvis jeg selv skulle komme i en situation, hvor jeg har brug for et spark bagi eller hænger lidt med næbet, så ville jeg ikke tøve igen, for jeg har helt klart fået det bedre med mig selv. 

Margit Petersen, økonomiansvarlig

Er det tid til forandring?

Billede af Tamas Pap

Er det tid til forandring?

Billede af Tamas Pap
 • Har du set den nye Iphone 13 PRO til kr. 13.555? Den SKAL jeg bare ha'!

 • ALLE har da Netflix, Viaplay og (... indsæt selv)!

 • Vores hvalp kostede kun 14.000,- men hun er også en blanding!

 • Jeg prioriterer frisøren minimum hver 8 uge!

 • Tatoveringer er fede, de udtrykker hvem jeg er og er en investering!

Vi køber os til rigtig mange synlige ting, oplevelser og personlige iscenesættelser uden at blinke med øjene. Gør du det samme, når det handler om de mere usynlige ting, som din indre glæde, dit selvværd, din mentale helbred og din livskvalitet?

Kunne du finde på at betale fx. kr. 28.000,- for at leve et liv i glæde, overskud og balance?

De færreste svarer nok "ja" men det har, som oftest, intet med penge eller tid, for den sags skyld, at gøre. Prioriterer du ikke dig selv højt nok, er det min påstand, at du ikke føler dig vigtig nok? Du vil det ikke nok? Du har det ikke dårligt nok? Du har ikke tillid nok til dig selv (kan du finde ud af det)? Du har ikke tillid nok til produktet (kan du lykkedes med det)? Du har ikke tillid nok til mig (er jeg præcis dén, der har evnerne til at flytte dig)?

Hver gang du investerer i noget dybere, får du mere dybde. Hver gang du investerer i mental sundhed, får du også fysisk sundhed. Hver gang du står ærligt med livets sværeste udfordringer, står du stærkere (... det vil iøvrigt også påvirke dine nærmeste omgivelser). 

Jeg har i mere end 10 år arbejdet professionelt, som coach og stressekspert med baggrund i egne erfaringer og evner samt mine kunders personlige rejser med efterfølgende feedback.

Dertil har jeg suppleret med en lang række uddannelser indenfor bl.a. konflikthåndtering, personlig effektivitet, kostvejledning, trivsel, erhvervscoaching, mindfulness, systemisk menneskeforståelse, selvværd samt sidst men ikke mindst relations- og skyggearbejde. 

Billede af krakenimages
pia.jpg

Tusind tak for din opfølgning. Ja, mine uger sammen med dig var livsvigtige og jeg bruger rigtig meget af den viden og de ord, du gav mig med - faktisk hver eneste dag, sender jeg dig en tanke. Når jeg er klar til næste skridt, så ved jeg, at jeg vil bruge dig igen. Du skal også lige vide, at jeg anbefaler dig gerne varmt til andre jeg møder. Tak for dine opfølgninger og dit venskab, jeg ved, du er derude og det er trygt ! 

Pia Ploug Kirkegaard, Sognepræst

100% tilfredshedsgaranti

Jeg samler kun på tilfredse kunder. Derfor tilbyder jeg altid en kemi-samtale forud for et forløb og derfor udfylder du også et spørgeskema, før vi starter op - Jeg vil hjælpe dig til at få mest muligt ud af vores tid sammen. Oveni disse muligheder for at skabe det bedste fra starten, vil jeg også tilbyde dig en 100% tilfredshedsgaranti i op til 30 dage efter opstart.  Hvis du mod forventning ikke føler dig mødt i perioden, giver jeg dig dit fulde beløb retur uden diskussion ... Du kan derfor roligt starte op, helt uden risiko!

SLIP-modellen

SLIP-modellen virker hver gang, også når du er pakket helt ind i dine symptomer og ikke overhovedet kan se lyset fra dit mørkeste sted.

 

Dit stresscoachingforløb er selvfølgelig tilpasset dine behov, ønsker og individuelle udfordringer med SLIP-modellen. Den sætter dig i stand til på kontinuerlig vis at styrke din robusthed i forhold til stress samt til at balancere dine tankerækker konstruktivt mod mere bevidste, velovervejede valg og handlemønstre:

SLIP-modellen

#1- S

#2 - L

#3 - I

#4- P

#1 - Stressforståelse
 
Biologien fejler sjældent noget hos den stressramte. Til gengæld støtter handle- og tankemønstre ofte ikke optimalt.

#3 - Introducer selvhjælp
 
Få en lang række effektive redskaber til at hjælpe, støtte og styrke dig selv både nu og fremadrettet forebyggende. Vi arbejder med teori, øvelser og praktik, så du selv mærker og har helt styr på  værktøjskassen.

#2 - Lær dit unikke sprog
 
Lær at læse din krop, mærke signalerne og forstå dit unikke sprog - grundlaget for din oplevelse af balance og generel livskvalitet.

#4 - Proces ikke projekt

Hver dag børster du tænker, det er en rutine, en daglig praksis. Hver dag skal du ligeledes passe på dig selv. Vælge de værktøjer med størst personlig effekt for dig og bruge dem. Sådan skaber du robusthed på jobbet og i privaten. 

Er du sygemeldt?

Når du er sygemeldt, kan der nemt være ekstra press på tankerne og dét er selv sagt ikke det mest hensigtsmæssige i forhold til at komme tilbage på benene igen ... Derfor har jeg lavet guiden "Som sygemeldt, så gjort ..."

Guiden er let at læse og forstå og den viForløbet indeholder guiden “Sygemeldt med stress – din guide”. Det er en guide, du enten kan læse eller lytte til med vigtig viden til dig, der er sygemeldt med stress, har været det eller overvejer, om du har brug for det. Guiden er delt ind i små sektioner med emner som:

 • Hvornår skal jeg sygemeldes?

 • Hvornår er jeg klar til raskmelding?

 • Tjekliste til dig og din arbejdsgiver, når du vender tilbage.

 • Eksempler på genoptrapningsplaner.

 • Hvad hvis jeg bliver fyret under min sygemelding?

 • Er det en god idé at sige mit job op og finde et nyt?

 • Skal jeg fortælle min kommende arbejdsplads om min sygemelding?

 • Sådan håndterer du forløbet i kommunen.

Følg mig på

 • Hvid Instagram Icon
 • Hvid Facebook ikon
 • Hvid LinkedIn ikon
bottom of page