top of page
Kvinde, der har kaffe

Virksomheder bør være virksomme ...

Uanset du ejer en virksomhed med flere ansatte, du er soloselvstændig, måske direktør, mellemleder eller ansat som medarbejder i et firma ...

Så er du en nøgleperson - en person der holder nøglen til virksomhedens succes! 

Jeg taler med nøglepersoner enten i rollen, som din coach, mentor eller vejleder.Mit hovedfokus kredser omkring, hvordan travlhed og stress fylder i hverdagen. For når ubalancen trykker på din livskvalitet, påvirker det dit følelsesliv og din handlekraft og det kan sjældent undgå at lægge en dæmper på om du er virksom, om du skaber de resultater, du ønsker samt hvordan du opretholder et glædeligt arbejds-/ og privatliv. 

Hvad du er værd, for din virksomhed? I forhold til idérigdom, dømmekraft, faglighed, personlighed, samarbejdsevne osv. Hvor er du særlig kompetent? Er du værd at passe på? Er bæredygtighed væsentligt? Hvad har du brug for fremadrettet? 

Billede af Hannah Wei

Har du brug for fleksibilitet og fortrolighed for at flytte dig?

Soloselvstændig

Er du soloselvstændig tilhører du et særligt folkefærd ... Du kan vokse dig stor og arbejde med flere eller mange ansatte med tiden, kan gå fra lokal til national, måske endda til international med dine mål og drømme, men som udgangspunkt, vil jeg hædre dig under kategorien af et særligt folkefærd.

For du må nødvendigvis mestre egenskaben mod, for at slippe de trygge rammer og kaste dig ud i uvisheden. Det er ikke helt ubesværet, det er tidskrævende, energikrævende, dyrt og til tider både ensomt og bekymrende ... Som soloselvstændig vil du ønske at følge linket herunder!

Tænker på ideer

Jeg var ked af det, kunne ikke tænke klart, havde en kort lunte, oplevede uro og begynde at tvivle på mig selv!

Jeg har fået stort udbytte af forløbet hos Lene. Hun er kærlig, respektfuld, nysgerrig, opsøgende, modig, drillende og seende. Hendes engagement og måde at forklare sig på, har gjort mig meget tryg og det har været dejligt at have hende at betro mig til. 

Det har været vigtigt for mig, at samtalerne ikke sluttede til et bestemt tidspunkt, men først når jeg var klar. Desuden har jeg altid kunnet ringe eller sende en besked, hvis noget brændte på ... eller flytte aftaler - fleksibilitet er vigtigt i min branche. 

Jeg har fået ro på og giver i dag mig selv lov at sige nej til krav og projekter. 

Tanya, projekt- og produktionsleder 

Lederkapacitet

Som leder har du ansvar på flere planer, ofte opad, for dig selv, nedad og måske bredere ud i også andre afdelinger ... rollen er tvetydig og inviterer derfor tit stressen indenfor, for det kan være svært at tilfredsstille alle og få kabalen til at gå op både på kort og langt sigt. 

Jeg har ikke mødt mange ledere, der ikke derfor også har en helt særlig tilgang til deres arbejde. Fælles for de fleste er tanker om at være fællesskabende, resultatorienteret, produkt-, koncept- eller processkabende, ærekær, disciplineret, ambitiøs og engageret ... nogle gange til en grad, hvor det får konsekvenser for helbred og privatliv.

Det er ikke særlig hensigtsmæssigt, men kan være virkelig vanskeligt at erkende, når tempoet er højt og opgaverne mange ... vær ærlig overfor dig selv eller endnu bedre, spørg andre, om du har ændret adfærd. Klik herunder for at lære mere om lederkapacitet.

Jeg vil gerne anbefale at deltage i et forløb hos Lene. Hun hun er helt vild nærværende og fokuseret på dét, det hele handler om, nemlig at genskabe en bæredygtig balance. Jeg oplever hende som passioneret, insisterende og god til at kommunikere. Det har gjort mig tryg. Hun har været god til at sætte sig ind i min situation, til at forklare sig, give mig input og holde mig ansvarlig.

 

Jeg har ingen forslag til noget, jeg mener kunne forbedres. For jeg kom med meget tankemylder og en følelse af konstant uro. I dag har jeg genfundet glæden og har ro på. Jeg kan nu sortere i, hvad der giver værdi og gavner mig og jeg glæder mig til at træde ind ad døren på jobbet igen.

 

Kasper er chef og vil gerne være anonym, så billedet er lånt

Ældre mand med briller

Medarbejder

Medarbejdere er ofte dem, der er flest af i en virksomhed. De er ikke desto mindre uundværlige i forhold til at få opgaverne løst på bedste vis, for de besidder tit en enorm erfaring samt har kendskaber til produkter eller processer, der er helt essentielle for virksomhedens drift. 

Men det kan være svært at være den ideelle teamplayer af flere årsager. Nogle gange kan en procedure eller teknikken være ulogisk, tempoet for højt, opgaverne for mange eller mangeartede, kommunikationen ringe og trivslen ligeså ...

Vi har alle brug for at beskæftige os med noget meningsfuldt, at forstå, blive hørt, gøre en forskel. Er vi uforløste, fortravlede eller ganske simpelt overvældede, banker stressen på.

Ældre kvinde

Tusind tak for din tid. Mine uger sammen med dig var livsvigtige og jeg bruger rigtig meget af den viden og de ord, du gav mig med - faktisk hver eneste dag, sender jeg dig en tanke.

Når jeg er klar til næste skridt, så ved jeg, at jeg vil bruge dig igen. Du skal også lige vide, at jeg anbefaler dig gerne varmt til andre jeg møder. Tak for dine opfølgninger og dit venskab, jeg ved, du er derude og det er trygt ! 

Anonym sognepræst

Følg mig på

  • Hvid Instagram Icon
  • Hvid Facebook ikon
  • Hvid LinkedIn ikon
bottom of page