top of page
belgian-2115765_1920.jpg

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Be Balance v/Lene Marie Faber
Ejbyvej 63
4070 Kirke Hyllinge
CVR nr.: 32023037
Telefon: 24911294
Email: lenemariefaber@gmail.com

Priser

Mine priser er baseret på de udgifter, jeg løbende har til bl.a. betaling af hjemmesider, layouts, annoncering, betalingsudbydere, netværk, banker, forsikringer, sygdoms- og feriedage, pensionsopsparing, skat, moms samt aflønning af min egen indsats. 

Jeg tager forbehold for evt. slå og skrivefejl i de angivne priser.

 

Jeg forbeholder mig retten til, uden forudgående samtykke, at justere mine priser.

 

Disse kan ændre sig i forhold til særligt efterspørgslen på min 1:1 tid. Denne er begrænset, da jeg sætter en ære i at levere en god og nærværende oplevelse, ligesom jeg vægter dét at passe godt på mig selv og min egen balance. 

Betaling

Be Balance modtager forudgående bankoverførsler genereret udfra en faktura, leveret af økonomistyringssystemet e-conomics eller samt dankortbetalinger genereret af betalingsplatformen Stripe. Der betales altid forud for den aktuelle levering uanset det er samtaler eller online produkter.

Alle beløb er i danske kroner (DKK) og er inklusiv moms. 

Levering

Be Balance tilstræber at besvare sms- og mailforespørgsler snarest muligt indenfor almindelig kontortid på hverdage (helligdage samt angivne feriedage kan give anledning til længere svartid).


Onlineprodukter

Der skelnes imellem DIY og DWY.

DIY (Do It Yourself) er onlineprodukter du køber og selv arbejder med. Det er typisk viden, delt som lyd- eller videofil, dertil reflektionsark og øvelser. Du kan gøre brug af dit køb, hvor som helst og når som helst. 

DWY (Done With You) er onlineprodukter, du køber og arbejder med både alene og sammen med mig samt evt. andre. Det kunne fx. være et online gruppeforløb, hvor jeg deler viden live via en online platform, hvor du arbejder med din egen tilgang til inspirationen via øvelser og egenrefleksion samt hvor gruppen har mulighed for at chatte med hinanden om de forskellige aspekter af forløbet.

Produkter er under udarbejdelse.

Personlige samtaler

Når du sender mig en mailforespørgsel med dine behov og ønsker, vender jeg hurtigst tilbage, så vi kan få første x i kalenderen.

Du vil forinden 1. session, få tilsendt et spørgeskema for både at hjælpe dig selv med at afklare din situation helt konkret og for at vise mig dine forventninger til processen.

Før dit forløb afsluttes samler vi op på processen, så jeg sikrer mig, at du har fået præcis, hvad du ønskede samt for at vise dig din rejse og dine fremskridt.

En standard samtale varer max. 60 minutter. Du ringer op til den aftalte tid enten via telefon eller en foretrukken videoplatform. Vi runder af og samler op ca. 10 minutter før vi ringer af og jeg sender dig derefter evt. øvemateriale, refleksioner eller lignende. Har du et behov eller ønske om at forlænge samtalen udover de 60 minutter vil du, hvis dette er muligt, få tilsendt et link til en tillægsfaktura efterfølgende.

 ​

Opbevaring af notater

Når du er i et personligt forløb hos mig, gør jeg notater ift. din proces samt evt. øvelser og modeller, vi inddrager. Disse opbevares fortroligt, et sikkert og aflåst sted. Jeg opbevarer dem 6 måneder efter endt førløb, i det tilfælde, du senere ønsker at genoptage samtalerne.

Fortrolighed​

Jeg er som coach og mentor ikke underlagt sundhedslovens kapitel 9 om tavshedspligt, men jeg udøver i praksis fortroligheden i IKKE at videregive oplysninger om mine klienter! End ikke hvis de er under et ansættelsesforhold, som gør dem til ansatte under min betalende kunde.  

  

Fortrydelsesret

I følge købeloven er der ikke fortrydelsesret på digitale (online) produkter, men lever mine produkter ikke op til dine forventninger, så kontakt mig.

Rettigheder

Alle rettigheder til workshops, kurser, events og digitale produkter tilhører Be Balance.
Ved køb opnås licens til at benytte det købte produkt som angivet under det pågældende produkt.


Dit digitale produkt er personligt, og det er ikke tilladt at sælge, videresende, udlåne, give det købte væk eller på anden måde distribuere produktet, hverken privat eller kommercielt. Det gælder både for indholdet af mine online produkter, downloadede produkter, livehold, workshop og kurser.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale og handle på Be Balance, har jeg brug for flg. oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mailadresse

Oplysning om hvad du har købt

Dine personoplysninger bliver udelukkende behandlet med det formål, at kunne levere en god service til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dine køb.

Behandlingen sker efter reglerne i persondatapolitiken for Be Balance. Du kan læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.

Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage over et produkt, købt via Be Balance, kan den sendes til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du har bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse min e-mailadresse: lenemariefaber@gmail.com

Tak fordi du læste med så langt!

Det er mange svære scenarier at belyse og de er garanteret lige så svære at gennemskue.

Derfor skal du endelig også altid bare kontakte mig, hvis du har spørgsmål. Det er tit den letteste vej og helt sikkert også den mest behagelige vej at kommunikere.

De bedste hilsner

 

Lene Marie Faber

fotograf

Persondatapolitik

Der indhentes kun persondata, der er relevant for mit virke og din aktivitet her på siden.

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine data overholdes alle lovbestemmelser. De opbevares kun så længe, det er juridisk pålagt og relevant for vores samarbejde.

Oplysninger der indsamles

Hvis du ønsker at købe og modtage en ydelse fra Be Balance, behøves visse data for at kunne gennemføre handlen og tilbyde dig mine services. Der bruges således cookies til at holde styr på indholdet i din indkøbskurv, mens du handler.

Der kan indhentes oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, post- og leveringsadresse, telefonnummer og betalingsoplysninger.

Der indsamles og behandles data, når du foretager dig følgende:


- Besøger BeBalance.dk

- Gennemfører et køb 

- Opretter en konto

- Tilmelder dig mit nyhedsbrev

- Anmelder nyhedsbrev

- Sender spørgsmål eller feedback

Den dataansvarlige

Lene Marie Faber, Ejbyvej 63, 4070 Kirke Hyllinge, cvr nr. 32023037 er dataansvarlig. 

Behandlingsgrundlag og formål

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhentes for at kunne levere den ydelse, du har købt. Din e-mailadresse indhentes for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse.

Når du betaler for din ydelse indsamles dit navn, dine kortdata og din IP-adresse. Oplysningerne anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale. Ved gennemførelse af betalingen, vil nogle data (fx. det totale købsbeløb) videregives til Stripe, som gennemfører betalingen. 

Hvis du under registreringsprocessen eller på hjemmesiden har givet samtykke hertil, bruges din e-mailadresse til udsendelse af nyhedsbrev. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder et link til afmelding. Hvis behandling af dine data er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde dette.

Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre køb af et produkt, vil du desværre ikke umiddelbart have mulighed for at købe produkter via BeBalance.dk og du må kontakte mig på anden vis.

Dine oplysninger (undtagen til modtagelse af fx. nyhedsbrev) vil blive slettet 6 måneder efter, at du har modtaget din ydelse.

Andre modtagere af personoplysninger

Dine persondata sælges IKKE til tredjemand, og overføres IKKE til tredjelande. Hvis du vælger at anbefale Be Balance via mine facebooksider, vil dit navn og din e-mailadresse blive overført til anmeldelsessiden.

BeBalance.dk er hostet gennem DK Hostmaster. Mine onlineprodukter formidles via layoutplatformen Simplero.com. Mit betalingssystemet hedder Stripe. Alle persondata som du oplyser på BeBalance.dk opbevaret via hjemmesideudbyderen Wix.com og betalingsportalen Simplero.com. 

Jeg anvender eksterne virksomheder som leverandører for at levere mine ydelser bedst muligt. Disse eksterne leverandører er databehandlere og behandler i visse tilfælde personoplysninger i forbindelse med deres levering af ydelser til mig. Mine leverandører behandler kun personoplysninger efter mine instrukser og kun i overensstemmelse med lovgivningens krav til databehandlere.

Be Balance har indgået databehandleraftaler med ovenstående leverandører, som garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Dine rettigheder

Som den registrerede har du en række rettigheder, som Be Balance til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode om følgende:

• At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
• At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at Be Balance skal behandle dine personoplysninger, eller at behandlingen af dine personoplysninger skal begrænses, kan du også sende en anmodning herom til lenemariefaber@gmail.com

De bedste hilsner

 

Lene Marie Faber

 

​OBS! Handelsbetingelser og firmapolitikker kan være svære at gennemskue, når ens passion egentlig handler om noget helt andet. Det er dog væsentligt at ift. at sikre en stor tryghed hos både dig, som kunde og hos mig, som online coach og skaber. Jeg takker derfor https://dinwebpartner.dk for at støtte op om en overskuelig arbejdsproces.

Halloween Macaroons

Cookies

Cookies hjælper med at forbedre en sides indhold. Derfor gemmes der automatisk oplysninger om dig og dine klik på siden, når du er på besøg her på Stressorama.dk.

 

Hvis du ønsker det, kan du nemt slette disse oplysninger ved at følge vejledningen herunder og derefter selvfølgelig undlade at besøge min side igen. 

Hvad helt præcist er "cookies"?

 

Cookies er som navnet antyder, små brødkrummer (småkager), der efterlades som en lille tekstfil på din mobil, Ipad eller pc. De er ikke farlige. De skal blot genkende og huske dine indstillinger, præferencer og udføre statistik. Cookies KAN IKKE indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere cookies via dette link:

 

http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies generelt, vil du møde flere irrelevante annoncer, ofte også hyppigere, end som du oplever det nu.

 

Du kan desuden risikere at sider, du besøger ikke længere fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

fotograf

Privatlivspolitik

Personoplysninger på nettet

Alle informationer, der henfører til dig, kaldes personoplysninger. Når du besøger min hjemmeside og fx. klikker rundt i menuen, tilmelder dig nyhedsbrev, foretager køb, registrerer dig som abonnent osv. indsamler min hjemmesideudbyder (Wix.com), Google m.fl. tekniske oplysninger fra din computer, tablet eller mobil. Det kan bla. være dit unikke ID, dit IP-nummer, geografiske placering samt hvilke andre sider du har præference for (brødkrummer).

Når du indtaster informationer, som navn, telefonnummer, e-mail, adresse eller betalingsoplysninger (typisk ved køb eller ønske om stressredskaber og nyhedsbrev) samtykker du til at denne registrering er acceptabel. 


Sikkerhed
 

Min hjemmesidehost (DK Hostmaster) behandler dine oplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven. Oplysninger bliver udelukkende anvendt til det formål, de er indsamlet til. De bliver slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

 

Der er truffet de fornødne tekniske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller, misbrugt, kommer til uvedkommendes kendskab eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål


Oplysninger bruges til at identificere dig som bruger. Formålet er at vise dig relevante annoncer, at registrere dine køb og betalinger samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvendes oplysningerne til at optimere mine services og indhold.

Periode for opbevaring


Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og de sletter, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger


Informationer om din brug af hjemmesiden, fx. hvad du klikker på, din geografisk placering, dit køn og alderssegment videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om "Cookies" ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering. 

Der benyttes herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på mine vegne og må ikke anvendes til andre formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. kan kun ske, hvis du giver samtykke til det. Der anvendes kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager


Du har ret til at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger, der behandles i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig.

 

Hvis de oplysninger, der behandles om dig er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: stressorama@mail.dk.

 

Hvis du vil klage over behandlingen af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.


Ønsker du ikke længere, at dine personoplysninger må behandles eller at behandlingen skal begrænses, kan du også sende besked herom til ovennævnte e-mailadresse.

 

Be Balance ejes og publiceres af:

Lene Marie Faber
Ejbyvej 63
4070 Kirke Hyllinge
Telefon: 24911294
Email: lenemariefaber@gmail.com

​OBS! Handelsbetingelser og firmapolitikker kan være svære at gennemskue, når ens passion egentlig handler om noget helt andet. Det er dog væsentligt at ift. at sikre en stor tryghed hos både dig, som kunde og hos mig, som online coach og skaber. Jeg takker derfor https://dinwebpartner.dk for at støtte op om en overskuelig arbejdsproces.

bottom of page