top of page

Hvem leder dig?

Livet kan enten overlades til den lange række af muligheder, der tilfældigt byder sig til, det kan leves ud fra særlige ønsker og drømme, du mærker, vil gøre dig godt eller du kan læne dig op ad en god kombi, som tiden og energien er til - Du bestemmer!

Klik på PDF-ikonet, for at læse, printe eller downloade til din egen computer

Ja, du bestemmer! Livet er dit og kun dit alene. Du er ansvarlig og du alene. Det kan være vanvittig skræmmende, men også særdeles befriende. Uanset, har du kun én billet til livet og du er den eneste i verden, der ved, hvordan den indløses bedst …

Måske tænker du ikke så meget over det i dagligdagen, måske er dit fokus sløret pga. travlhed, træthed, økonomi, stress, forpligtelser, familie mm. Den ene dag tager den anden og du klarer dig, som de fleste. 

Livets bliver oftest tydeligst, når vi spejler smerten, tabet, sorgen, ulykken eller helt ultimativt døden. Hér får vi muligheden for at revurdere og ændre selv de kraftigste overbevisninger. Det er her, vi kan tage lederrollen på os og ændre retning, skalere op eller ned, indløse drømme osv. 

Refleksion - Hvem leder dig?

Nu vi taler stress, mærker du så noget generelt, der skal ændres? Er der ting, du lever, eller tanker du tænker, som er uhensigtsmæssige ift. at leve dit liv bedst?

 

Hvordan vil du allerhelst leve resten af dit liv? Hvorfor? Hvor? Med hvem?

 

Øvelse - Hvem leder dig?

Du er leder, beslutningstager, direktør sågar for hele dit mentale og biologiske system. 

Du er også eksperten ift. at lykkedes med hvad end, du mærker, der skal til, for at leve dit liv til fulde. SÅ, hvis dit sind og din krop er dit hjem, hvad skal der så kigges på lige nu? 

 

Hvad skal ændres, erstattes, afsluttes, uddelegeres, videregives osv.? Hvilke alternativer ser du? Hvad virker ikke længere? Hvad vil du hellere? Hvad er sandt for dig nu? Hvordan ser du din nye virkelighed? Hvilke små steps tager dig derhen overtid? Tegn din retning.

Jeg håber, du vil finde dette redskab meningsfuldt. Har du spørgsmål til det eller til din aktuelle situation, er du altid velkommen til at kontakte mig via stressorama@mail.dk

Bedste hilsner

Lene Marie Faber

Den korteste version af mit arbejde med stress udspringer af, at jeg selv var ganske hårdt ramt i starten af 00'erne. Det hjalp mig til at indse mit ønske om at skabe balance i livet samt min passion for at hjælpe andre med præcis det samme.

Billede af Kinga Cichewicz

HJÆLP DIG SELV

Jeg tror på, at vi, et langt stykke hen ad vejen, kan hjælpe os selv. Nogle gange kræver det bare et lille input og derfra kan vi selv holde fokus. 

Dette forløb støtter dig i at se de tanke- og handlemønstre, der skaber ubalance. Du får redskaber, viden og indsigter - hvor du vil, når du vil!

Billede af Becca Tapert

GRUPPEFORLØB

Du er ikke den eneste, der har mødt stressens indtog i hverdagen. Stress er selvfølgelig individuelt baseret, men fællesnævnerne er utallige. 

Forløbet for dig, der kender til hvad grupper kan ift. støtte og inspiration. Du får opgaver, du kan få sparring på og så er der også fællesundervisning.

Pinky and the Laptop_edited.jpg

INDIVIDUELT FORLØB

Som stressramt kan du let føle dig modløs og handlingslammet - Ingen energi, overblik eller power ... dét sætter vi ind på, promte!

Mange før dig har været skeptiske på dette forløb: Hvordan kan jeg få det SÅ meget bedre, på SÅ kort tid? Svaret er omsorg, ro og fokus.

Følg mig på

  • Hvid Instagram Icon
  • Hvid Facebook ikon
  • Hvid LinkedIn ikon
bottom of page